Luomiväritehtailija

Lilou's Crush

Vietin viime perjantaina huippumielenkiintoisen aamupäivän Lumenella. Pääsimme muutaman bloggaajan kanssa kuulemaan, kuinka meikkitrendejä ja trendivärejä nuuskitaan, kuinka kokoelmat syntyvät, miten värit pääsevät ja sen sellaista. Antoisaa tämä oli siksi, että aikanaan olen päivätyössäni ollut paljon tekemisissä trendianalyysien kanssa, ja oli mahtava nähdä ne täydessä hyötykäytössä. 

Pääsimme myös kysymään kemistiltä kaiken, mitä mieleemme juolahtikaan. Tuotekehityksen puolelta itseäni kiinnosti kovasti kuulla, mikä oli takana suuressa meikkivoidejumpassa, jossa markkinoille tuli useita uutuuksia, ja vanhoja petrattiin. Tarve ja asiakkaiden toiveet, nehän siellä taustalla luurasivat. Ja onneksi niin, uudet meikkivoiteet ovat mielestäni kertakaikkisen mahtavia.

Meikkivoiteiden suhteen olen nirso, mutta Lumenen paletista vain BB-voide ei ole nykyään omaan makuuni, sen verran tuhtia tavaraa se on muihin verrattuna. ;uuten nassussa on lähes joka päivä Lumenen meikkivoide, useimmiten Nude perfection tai seerumimeikkivoide, ja jos enemmän peittoa kaipaan, Blur. Nopeissa lähdöissä suosin aina Lancomen tyynymeikkiä, joka on kuin tehty siihen tilanteeseen, kun aikaa ei oikeastaan olisi yhtään käyttää naaman puunaamiseen.

Kohokohtana päivässä, pääsimme tekemään itse omat luomvärisävymme alusta saakka kemistin opastuksella. Neito meikkivoiteiden taustalla, muuten!

Itselläni oli kainoissa toiveissa koettaa saada aikaan simppeli nudesävy, mutta tunnustan, että ihan arpapeliksi meni värien sekoittelu ja punnitseminen

Aika summamutikassa lopulta laittelin kevyesti helmiäistä, ruskeaa, sinisen sävyjä minkä arvelin tuovan toivotun lopputuloksen. Massa sekoituttaan näyttikin ihan joltain muulta kuin vaalealta, mutta Lumenen Mari heti sitä mieltä, että hyvä siitä tulee, kun puristetaan napiksi.

Ja oikeassa oli, siitä tuli minusta oikein hyvä. Moukan tuuria. 

Nyt pitäisi vielä kehitellä tälle heti käyttöön päässeelle muistolle "lumenemainen" nimi!

 

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Voi miten kaunis sävy! :) Olen vähän kade, etten päässyt mukaan, kun huitelen täällä maailmalla, mutta en valita. Tokio on aika kova korvaaja meikkitehtailulle. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Haha, ehkä sä kestät :D Mutta oli kyllä todella mielenkiintoinen ja kiva tapaaminen! Sormet syyhyäisi heti tehdä lisää ja lisää noita nappeja :)

Kao Kao

Kaunis sävy, samanlainen marjapuuron värinen kuin ne sun miettimät pitsimekotkin :) Järjestääköhän ne noita silleen et vois maksaa ja mennä sinne? Vähän kuin Ranskassa niitä hajuvesikursseja... :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.