Luottonaku saapui Suomeen

Lilou's Crush

Amerikkalainen hypetetty meikkisarja Urban Decay saapui viimein Suomeenkin, Sokoksen verkkokauppaan ja sen lisäksi Tampereen ja Helsingin Sokoksille.

Vaikka UD:n lähtökohtana on perustajansa mukaan vähän villimmät värit, kyllä minä vain olen niin valju, että sydämeni sykkii eniten jo klassikoksi nousseille Naked-paleteille.

Oma silmämeikkini on varmasti lähes puolet ajasta tehty nimenomaan jommalla kummalla pienemmistä Naked-paleteista. Toinen alkaakin olla jo vähän finaalissa joidenkin värien osalta, ja nuhjuisessa kunnossa kovan käytön vuoksi. Sävyt ovat näissä erinomaiset. Levitysvaiheessa napit ovat melko varisevaista koostumusta ja haju vähän tunkkainen, eli ihan täydelliset nämä eivät ole nämäkään, sitä oikeaa etsiskelen silloin tällöin edelleen...

Nakedeista on tehty vielä suuremmatkin paletit, joissa on sitten sävyjä ihan joka lähtöön. Aika hieno, mutta ei ihan niin helposti reissuun pakattavissa kuin pienempi kaiffarinsa. 

PS. Kuvat otin lanseeraustapahtumassa, ja meikäläisestä räpsäsi kuvan Lilyn ja Trendin ikioma Jenna, johon onnekkaasti törmäsin (tähän iso pullea sydän), valaistus oli kuvaajantaidoilleni vähän haastava, mutta toivottavasti ainakin tämä kiva uutinen selvisi näilläkin otoksin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.