Luu kurkussa

Lilou's Crush

Yksi lempparikoruistani tällä hetkellä on tämä pieni rihkamainen toivomusluu. 

Kun olin pieni tyttö, meillä oli tapana syödä viikonloppuisin kanaa, sellaista kokonaista. Ja joka kerta sain iskän kanssa vääntää toivomusluuta. En tainnut montaa kertaa saada sitä parempaa puolta, iskä on aika epeli noissa hommissa.

Aika moni toive elämässä on kuitenkin toteutunut. Ehkä se riitti, että yritin.

Kommentit

heppatyttö (Ei varmistettu)

Ei liity postaukseen, mutta minkä kokoinen on sinun New Yorkista ostama J Crew heppapaita? Onko paita mallilta väljä vai normaali? Paita näyttää aivan ihanalta!

Hertta
Lilou's Crush

heippa heppatyttö, paitani on kokoa L -käytän yleensä M-koon vaatteita, en siis tykkää ihonmyötäisestä. S olisi mahtunut myös päälle, mutta valkkasin väljän :) Kysyin ihan myyjältäkin liikkeessä, kuinka paitaa "kuuluu" pitää, ja vastaus oli, että ihan miten vain, oman maun mukaan, mutta he ovat somistaneet sen väljästi, esim. mallinukella oli päällä myös koko L. Auttoiko yhtään? Olen n. 177 pitkä ja yläkroppa kokoa 36-38 :)

heppatyttö (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta. Siitä oli apua, mutta olisiko koko paidasta mahdollista saada kuva päälläsi? Nythän siitä näkyy vain olkapäät postauksen yhteydessä. Ihastuin paitaa todella ja se pakkoa hankkia myös itselleni.

tiaheidis (Ei varmistettu)

ihana koru! en tiedä huomasitko NYC:in matkallasi että Marc Jacobs:kin tekee samanlaisia Wishbone-koruja? itse hypistelin näitä hänen Villagen putiikissa ja hintakin oli vain7$ :) http://www.marcjacobs.com/look/detail/21fa0f18-e7a2-48ba-98df-d7cb206380...

Hertta
Lilou's Crush

No en huomannu! Kappas! Olisin napannut varmasti mukaan -mutta hih, tämä omani maksoi 1,90 dollaria, joten onneksi en tästäkään paljoa kärsinyt :) Kiitos kummiskin vinkistä, ihana surffailla noiden parissa :)

Sara's Stripes
Sara's Stripes

Mikä sattuma, että sunnuntaina ostin juurikin samanlaisen korun markkinoilta ja nyt huomasin tämän postauksen karusellissa! Kaikkien värikkäiden helmikorujen alta juurikin tämä yksinkertaisen kaunis koru pisti silmääni. Niin myös Lilynkin sivulla :)

Hertta
Lilou's Crush

No olipas hauska sattuma! Minäkin kaikkien dingeldangelien joukosta vain tähän kiinnitin huomioni. Ehkä näissä on jotain outoa mystiikkaa ;) Toivon, että sun koru tuo paljon onnea sulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.