Maailma pyörii

Lilou's Crush

On top of the world

Viimeaikoina viikonloput ovat olleet sekä huippukivoja, että täynnä tohinaa. Tällä kertaa vuorossa oli sateisena lauantaina remppahommia, ystävän ihana extempore vierailu"kotikirppiksellä" ja tänään helteen helliessä tytön kärsivällisesti mutta kuumeisesti odottama Linnanmäen reissu.

Tytölle hattaraa, miehelle metrilakua.

Oli niin kivaa! Kävimme kaikissa mahdollisissa laitteissa, jonne 114 senttinen lapsi vain pääsi - ensi vuonna tyttö on tällä venymisvauhdilla kenties jo 120cm, joten päästään osaan hurjemmistakin kieputtimista. Tokion Disneylandissa pituusraja lähes joka laitteeseen oli muuten 100cm, ja siellä hurjapää todella nautti menosta ja meiningistä, joten puuroa nassuun lisäsenttejä odotellessa!

 

PS. Söimme ristiriitaisia arvioita saaneessa Midhill Burgerissa. Meidän kokemuksemme jätti vielä hiukan toivomisen varaa. Odotimme ruokiamme erittäin kauan huolimatta siitä, että ravintola ei ollut täynnä. Annosten saapuessa lastenannoksen pihvi oli verinen, ja meidän hampurilaisemme kylmät. Nuori, ystävällinen ja varsin ammattitaitoinen tarjoilija otti tilanteen haltuun, ja saimme pöytäämme pienen tovin jälkeen uudet hampurilaiset, harmi kyllä tytön ruokahalu oli tiessään. Miehen itämais-henkinen hampurilainen oli kuulemma erinomainen, oma perusburgerini täytti vatsan, ja saimme pyytämättä alennusta ruoan hinnasta, joten jatkoimme matkaa suhteellisen hyvillä mielin, pitkälti juuri tarjoilijaneidon vuoksi. Konsepti ja miljöö on kiva, toivottavasti muilla on parempia kokemuksia!

Kommentit

JohannaT (Ei varmistettu)

Meidän perheellä on totaalisen huono kokemus Särkänniemen Midhillistä: burgereita odotettiin tunti ja vartti ja tarjoilijan mielestä kaikki oli ok, "teidän tilauksenne on seuraavana jonossa". Mekin saimme pyytämättä alennuksen laskun loppusummasta, mutta kahden eri tarjoilijan nuiva suhtautuminen meihin oli pöyristyttävää! Aivan kuin se olisi ollut asiaankuuluvaa odottamista. Pahoittelua ei kuulunut, vaikka selväsanaisesti totesimme tulleemme huvittelemaan laitteisiin emmekä istuskelemaan joutilaana ja nälkäisinä. Burgeritkaan eivät olleet mitään mullistavia, ihan perussettiä. En siis todellakaan voi suositella tämän kokemuksen perusteella!

Hertta
Lilou's Crush

Äh, eikä! Just sama itseäni harmitti, kun meni hauska-aikaa hukkaan. Ja todella kurjaa, että teille sattui vielä ikävä palvelukin, siitä ei kyllä jää yhtään hyvä mieli! Höh!

Hups ja häh!?

Kotikirpusta kiitos! Huippusaalis. :) Me ei lopulta ehditty lintsille sunnuntaina, mutta kuvistanne inspiroituneena ehkä ensi viikonloppuna. Nähdään taas, muru.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.