Maailman parhaat matkarattaat

Lilou's Crush

Arvatkaas, kuinka paljon aikaa menee siihen, että ylimmän kuvan rattaat taittuvat toisen kuvan asentoon. 

Ehkä kaksi sekuntia. Entä toisinpäin? 

Noin sekunti.

Otimme viimein käyttöön pitkään vaatehuoneessa laatikossa majailleet Yoyot, ja heti kiesit kokoon äherrettyäni ymmärsin, että ovat suuren hehkutuksensa ansainneet. Käsittämättömän näppärät menopelit ovat nämä.

Rattaat taittuvat kokoon uskomattoman kätevästi. Ja avaus, ensimmäinen kerta, kun rattaat suorastaan hyppäävät auki pienellä ranteen taivutuksella, onnistuu myös vauva toisessa kainalossa. Paino on mini, samoin kuin koko kasaantaitettuna. Kantaminen käy helposti olkahihnasta. Kuomu vaikuttaa suojaavalta, työntöaisa on pitkällekin lykkijälle riittävän korkea. Selkänoja kallistuu (ei vaakatasoon, mutta mukavaan nokosasentoon) ja kyyti on ketterää, ja matkarattaiksi todella tasaista, työntötuntuma tukeva.

Ainoa asia, mikä itseäni tässä testaillessa ei miellytä, on selkänojan säätömekanismi: sitä nostetaan ja lasketaan kiristyssoljella,ja erityisesti lapsi kyydissä se on vähän konstikasta. En ole kiristyssolkien fani muutenkaan, missään tuotteissa. Alakori on melko nafti, mutta en isompaa osannut odottaakaan, joten se ei varsinaisesti ollut pettymys, pääasia, että löytyy.

Mukana tuli sadesuojan lisäksi simppeli pussi, johon rattaat on hyvä sujauttaa, eivätkä renkaat pääse sottaamaan. Kesän reissua varten on jo Finnairilta varmistettu, että nämä todellakin saavat edustaa käsimatkatavaraa, ja muutaman reissukokemuksen olen jo kuullutkin tuttavilta. Ihanaa, ei enää pelkoa hävinneistä, rikkoontuneista tai likaantuneista rattaista reissuissa, kaikki nuo on koettu, ja ei kivoja juttuja ollenkaan. Välillä toki meni mukavastikin, etenkin kun käytössä oli suojalaukku, tosin kerran hävisi koko megalomaaninen laukku-rataspakettikin, mutta aina vähän stressasi huonojen sattumusten johdosta. Ja ah, ei enää lapsen kantamista pitkin terminaaleja ja passintarkastusjonossa tai vapaiden lentokenttärattaiden metsästämistä (meillä Manducaan suostutaan vaihtelevasti, ja nytpä ei tarvitse sitä pakata reissulle, hurjassa helteessä kyyti oli kurjaa sekä kannettavalle ja kantajalle, vaikka muuten näpsäkkä peli onkin).

Nyt näyttää siis siltä, että meidän Bugaboon Beet lähtevät siis kiertoon, kunhan kaukaloaika päättyy, ovat nimittäin runko+Maxi Cosi -yhdistelmänä niin älyttömän näppärät, että ihan vielä en niistä luovu. Ihanat ovat, mutta koska eivät ole minusta ihan varsinaiset matkarattaat, ei niille enää kesällä löydy käyttöä puolustelemaan viemäänsä tilaa.

Yoyoille iiiiso peukalo ylöspäin!

Kommentit

I love mondays

oi oi nuo on täälläkin olleet haaveissa vaikka kuinka kauan, mutta en saa perusteltua itselleni että mihin tarvittais nuo been rinnalle jotka meillä yhä ainoina rattaina. Olen samaa mieltä kanssasi etteivät ne ole varsinaiset matkarattaat! Lufthansalla saa muuten stadissa viedä vaunut portille ja ne sinne myös saapuvat, oli iloinen yllätys!

Hertta
Lilou's Crush

Beet on ihanat kyllä. Tänään viimeksi koko päivän niillä kärryttelin, enkä tiedä, pystyykö niistä sittenkään luopumaan :) Mä määrittelin ne meidän käytössä "cityrattaiksi". Rakkaalle lapselle keksii aina termin... Mutta joo, matkikset ne ei sanan varsinaisessa merkityksessä ole, jotenkin se paketti, etenkin nyt cocoonin kanssa,jää mulla aina tosi isoksi auton takakontissakin.

xbox 360 emulator (Ei varmistettu) http://tinyurl.com/003b24fcd8da3a1d7a925ba7164f0202

Can you tell us more about this? I'd want to find out some additional information.

AnnaMM (Ei varmistettu)

Kiitos sulle kun aikanaan kirjoitit Yoyoista, en entuudestaan tiennyt merkkiä mut nehän ne meillekin tuli :)
Joskus kyselinkin jo hätäisenä teidän käyttökokemuksia mutta nyt pääsin Thaimaan-reissulla jo käyttämään ja hyväksi havaitsemaan! Iihanat.
Kummallakin lentokentällä joku äiti tuli kyselemään ja ihastelemaan kun rattaat rullaili ihan sinne koneeseen saakka :)
Ja kerran pitkän päivän iltana sai esikoinen 5 vee simahtaa rattaisiin, ja yoyot kesti senkin hienosti :D
Täällä Suomessa ei tuu nyt käytettyä (vaikka auto+kauppareissullahan ne olis hyvät) mutta ootan kesää (ja uusia matkoja)!

Liisa
Osasin!

Minulla mietintä näiden ja Mountain Buggyn Nanojen välillä jatkuu edelleen. En tosin ole käynyt koeajamassa kumpiakaan vielä, se antanee aikanaan selvyyttä. Teoriatasolla puntit on aika tasan: Nanoihin saa päheen seisomalaudan/potkulaudan, mutta YoYoissa on parempi kuomu. Ja Nanot myös edullisemmat, tosin se seisomalautalisäosa on tyyris.

Kiitos Yoyo-käyttökokemuksista!

Hertta
Lilou's Crush

Hei näin jossain, että myös yoyoihin saa seisomalaudan, harmi kun en pistänyt merkkiä mieleen. KOvin mukavaa sen työntäminen ei ehkä ole, koska usein matkisten työntöaodan "ulottuvuus" on sellainen, että laudalle ja askelille ei meinaa molemmille jäädä tilaa.  Itse mietin tosiaan ihan samoja vaihtiksia, minulla päätökseen vaikutti tuo lentokoneeseen vieminen ja koko. Nyt lisäisin listalle tuon taikatemppumaisen kokoamisen. Mutta tosiaan, tarpeita on erilaisia, joten Nanot voi olla teille ne just oikeat, niissä oli todella paljon plussia.

Liisa
Osasin!

En usko, että se Nanojen potkuseisomalautakaan on erityisen hyvä työntäjälle ollessaan rattaissa kiinni seisomalautana. Mutta luulen, että se on välttämättömyys meille ainakin aluksi. Pitääpä tutustua siihen Yoyojen seisomalaitaan.

Nanot ei täytä sitä jotain käsimatkatavarastandardia kuten Yoyot, mutta kuvatodisteiden mukaan mahtuvat lentokoneessa hattuhyllylle, joten siinä nämä ovat samalla viivalla.

Maaliskuuksi on suunniteltu viimeistä yksilapsisen perheen reissua, siihen mennessä haluaisin ratkaista tämän elämäni suurimpiin lukeutuvan dilemman ja hankkia rattaat.

bon (Ei varmistettu) https://fr-fr.facebook.com/clashofclanshackk1

I am really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any browser compatibility problems?
A small number of my blog readers have complained about
my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Opera.
Do you have any tips to help fix this issue?

black and decker juice extractor (Ei varmistettu) http://dwain83mibhs.postbit.com/lies-about-the-benefits-of-juicing.html

If your family enjoys camping, you can even extend your visit over a weekend and set up tents along the way.
The temple shines with infinite reflections from hundreds of crystallized
glass pieces. Just like having dolphin velour beach towel which is eye-catching to
one and all due to the uniqueness it brings.

Enpä ole tästä merkistä ennen kuullukkaan, ja vaikuttaa todella mielenkiintoiselle vaihtoehdolle! Tiedossa on pari matkaa keväälle ja kesälle, ja kovasti nyt mietityttää mitä kannattaa pakata mukaan kuljetusvälineeksi. Perinteisiä vaunuja/rattaita kun ei mitenkään saa viedä portille/koneeseen, ja huomattiin jo viime reissulla miten hankalaa on kaiken tavaran ja "irtovauvan" kanssa toimia pahimmillaan montakin tuntia kentällä. Pitääpä tutkailla jos näitä pääsee johonkin ihan livenä testailemaan :)

Sakasu (Ei varmistettu)

Aivan mielettömät rattaat. Matkailtiin näillä jouluna neljä viikkoa Kanadassa. Vaikka ovatkin matkarattaat ja pienet kuin nukenvaunut, meidän vauva nukkui näissä myös pakkasessa ulkona. Ainoa miinus on se, että työntöaisa on sen verran lähellä rattaita, että vauhdilla kävellessä (kiire lennolta toiselle) persjalkainenkin potkii rattaita ennen kuin oppii lyhentämään askeltaan.

Ruuruuxyx (Ei varmistettu)

Onko tuo 15kg/3,5v.ihan ehdoton? Onko kuinka pitkään mennyt teillä käytössä? Onko helppo myydä eteenpäin?Tietääkö kukaan jos ostaa käytettynä,miten menee Matkatavara vakuutukseen jos ei ole kuittia?

Hertta
Lilou's Crush

Meillä tyttö on vasta 10kg/1,5v, eli vielä toimii hyvin. Painorajaa kannattanee turvallisuussyistä noudattaa melko tarkasti. Jälleenmyynti Yoyoille näyttäisi olevan helppoa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.