Maailman pienimmät rattaat

Lilou's Crush

Myönnetään, myönnetään, edelleen kiinnostelee ratasmaailman uutuudet vietävästi, vaikka oikein tyytyväinen olen nykyiseen Bugaboo Buffalo+ Babyzen Yoyo -komboomme. Siinä on härkää ja hyttystä, tarpeen mukaan. 

Sitten näin nämä Guinnessin Ennätystenkirjankin maailman pienimmiksi tunnustamat Goodbabyn Pockit -rattaat. JESKAMANDEERA mikä sulokkuus kasauksessa "everyday foldilla" ja mikä kirpun koko pienimmässä mahdollisessa taittomoodissa, joka on hakenut inspiksensä kuulemma ravun jaloista (35cmx18cmx33cm, painoa 3,4kg). Se on todella kuin reppu. Mahtuu lentokoneen ylälokeron (jonne Yoyot muuten menivät tosiaan kivutta) lisäksi myös lentokoneen penkin alle

Ei nämä Yoyoja meidän tarpeissa todennäköisesti pesisi mm. kuomun mitättömyyden ja työntöaisan korkeuden vuoksi, mutta JOS olisi tarve nimenomaan minipienille vaikka laukkuun heitettäville rattaille, niin todellakin lähtisin metsästämään testiajomahdollisuutta. En yhtään tiedä, saapuvatko milloin Suomeen, kaiken infon olen poiminut ulukomailta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.