Mango Kids. Pukeutuisitko kuin jälkikasvusi?

Lilou's Crush

Olitteko tietoisia, että Mangolla on lastenvaatemallisto? Jos olitte, tiesitte enemmän kuin minä vielä eilen. Jos ette, nyt tiedätte tekin :) Kyseessä ei edes taida olla mikään ihan kovin uusi juttu, mutta koska olen radikaalisti vähentänyt uutiskirjeiden seuraamista, tämmöinen juttu oli päässyt livahtamaan ohi tietoisuuteni.

Mango siis Zaran tapaan vaatettaa tätänykyä koko perheen espanjalaismuotiin. 

Mutta mitäpä tuumaatte tästä:

Mini Me -mallistossa samaa vaatetta tehdään sekä aikuisten- että lastenmitoituksella. Vaikka moni vaatekerta näyttää ihan sopusointuiselta molemmilla, jotenkin omassa pienessä mielessäni ensireaktioni on "ehkei kuitenkaan". En vain halua pukeutua yks-yhteen lapsukaiseni kanssa, vaikka ehkä samanhenkisiä vaatteita varmasti meiltäkin löytyy. Yleisesti ottaen kun tyttöni tykkää selvistä lastenvaatteista iloisine väreineen, eikä innostu itse suosimistani simppeleistä sävyistä. Ja näin saa ollakin -kenties sitten murrosiässä äidinkin jotkut vaatteet kelpaavat lainaan ;)

Kommentit

annaandandyathome

Ihan Hassut! Äiti näyttää lapselta ja lapsi näyttää äidiltä! Ja sopii kyllä molemmille, mutta samaan aikaan päällä  jotenki hassut!  Ja En tiennyt että Mangolla on lastenvaatteita? 

Hertta
Lilou's Crush

Niinpä! Ei mitenkään mustakaan "Liian lapsellista/liian aikuista" kummallakaan, mut jotenkin vaan... ei :D En muuten tiedä, saako Suomessa muualta kuin netistä, kun en ole pitkään aikaan puodeissa visiteerannut. 

annaandandyathome

No mäkin mietin että missä niitä on, kun olen tässä viimeisen vuoden aikana kolunnut matkoillakin kaikki lastenvaatteet läpi siskonlapselle tuliaisia! Ja yleensä piipahdan kaikki mangotkin, koska mun mielestä niissä on eri vaatteita eri liikkeissä...Kuinka uusi juttu se on?  Ainakaan Tallinnassa ei ole. Toisaalta en ole montaa miestenkään Mangoa nähnyt... 

Mutta ihana tietää, nyt tarvii seurata sillä silmällä! 

 

Mä en tiennyt Mangon lastenvaatteista ennen kuin pari päivää sitten törmäsin niihin Pinterestissä, sielläkin voi siis oppia uutta. ;)

Meillä kun on vain poika niin ihan samikseksi en itse voi lapsen kanssa heittäytyä (en kyllä todellakaan edes haluaisi) ja voin 100 % varmuudella sanoa että isäkään ei näin tekisi mutta voisin kyllä pojalle ostaa, kivannäköisiä vaatteita varsinkin parissa ekassa kuvassa. :)

Hertta
Lilou's Crush

Juu, Pinterest on mainio opin paikka :) Minustakin vaatteista löytyi kivannäköisiä juttuja niin tytöille kuin pojillekin, täytyy joskus ajan kanssa perehtyä enemmänkin :)

Mulla on poikia, niin ei oikein onnistu tuo yksyhteen-teema, noissa on jotain kummallista. Tosin odotan että pojat kasvavat, että pääsen lainaamaan T-paitoja ja huppareita, pojille on kivempia printtejä tarjolla. Mä kun en ole kukka/perhos/hellokitty/pastellisävy-ihmisiä.

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä, itsekään en oikein ole pastellityttöjä, mutta lapsen päällä ne näyttää onneksi kivoilta (etenkin kun niistä tykkää :) Yksyhteen muuten toimii aika hauskasti kaikkien kanssa (meillä kävi näin ihan suunnittelematta) kun päällä on farkut, raitapaita ja tennarit :D Kunnon uniformu!

Shelley Draven

Kuvastoissa ja ääriamerikkalaisissa televisiosarjoissa tuo ehkä just ja just menee mutta koska se muka jonkun mielestä olisi äärisuloista, saati sitten normaalia tai merkki tervehenkisrestä, normaalista perheestä. ;D

 

Kampajanakin jotenkin häiritsevä.

Yritetäänkö tässä pakoittaa aikuista "aikuisempaan" muottiin vai "näyttää" lapsille, että äitiään/isäänsä tulee totella/matkia kaikessa.

Epämukava kuva jäi noista kuvista.

Hertta
Lilou's Crush

Joo, riippuu nimenomaan siitä, kuinka pitkälle tätä haluaa toteuttaa. Tavallaan minusta ihan söpöä, mutta ei vaan passaa just meille. 

lukija (Ei varmistettu)

Minusta ihan söpöä, esim. noi samanlaiset raitamekot, mutta toteutettuna pienessä määrin ja vain silloin tällöin, ei siis joka päivä todellakaan...

Joskus tuntuu, että ihmiset ottavat kaiken ihan hirveän tosissaan. Kaikkeen yritetään liittää jotain syvempiä merkityksiä ja tulkintoja. Ei tuotakaan tarvitse nähdä niin, että äiti haluaa pukeutua kuten lapsi. Sen voi nähdä myös niin päin, että monelle pienelle tytölle äiti on suurin idoli, äidin vaatteita ja kenkiä ja meikkejä ja laukkuja jne. ihaillaan. Mikä olisikaan hienompaa kuin saada joskus ihan samanlainen mekko kuin äidillä! :)

Se ihan ihan katsojan päässä, miten asiat näkee ja tulkitsee. Tulkinnat kertovat usein enemmän tulkitsijan omasta ajatusmaailmasta kuin asiasta sinänsä.

Hertta
Lilou's Crush

Minustakaan noissa vaatteissa ei ollut mitään "vikaa" ja ihan toimivia komboja olivat isolle ja pienelle -äiti ei näyttänyt lasten vaatteisiin puetulta eikä lapset liian aikuiselta. Meillä tuo ei vain toimisi siksi, että maut on niiiiiin erilaiset (ja annan siis mielelläni järjen rajoissa lapsen pukeutua miten tykkää, enkä siksi koita laittaa päälle mitään joka olisi ihan täsmälleen vain oman makuni mukaista).  Ei siis tosiaan meille, mutta ehkä jollekin perheelle passaa ja olkoon sitten niin :)

Lena (Ei varmistettu)

Oi, olen varma että tuon mun seiskaveen mielestä ois ihanaa, jos meillä ois samanlaiset vaatteet. Itsekin voisin tytön mieliksi joskus samispukeutua. Eli näen kyllä markkinaraon näille.

Hertta
Lilou's Crush

Joo, rako on varmasti olemassa, ovat takuulla sen tarkasti laskeneet! Ja ajatuksen tasolla se oiskin kyllä aikas söpöstä, mutta tiedän, että meidän perheessä se tarkoittaisi sitä, että minä laittaisin My Little Pony-mekon sateenkaaren väreissä, toiseen suuntaan tämä cross-dressing ei kyllä onnaisi :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mangon lasten vaatteita on myyty Ideaparkin Mangon myymälässä kohta vuoden päivät. Liikkeen perältä löytyy lastenosasto. Kannattaa ehdottomasti poiketa jos Ideaparkissa tulee joskus käytyä.

Hertta
Lilou's Crush

Minä olen niin tietämätön, että en edes tiennyt Ideaparkissa olevan Mangoa! Kävin siellä viimeksi vuosi sitten, poiketaan melkein aina ohi ajaessa siihen vähän jaloittelemaan :) Ehkä siis vuoden päästä jälleen! Kiitos vinkistä!

iitu - (Ei varmistettu)

Apua, ihaniahan nuo vaatteet on, mutta on tuo silti jotenkin todella hämmentävää...!

Hertta
Lilou's Crush

Nättejä tosiaan olivat, ei ollenkaan sellaisia että ahdistaisi pukeutua/pukea lapsensa. Se on kyllä hyvä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.