Marantin Jenny

Lilou's Crush

Kiersin lempparini Isabel Marantin Jennyjä nettikaupoissa kuin kissa kuumaa puuroa. Josko jostain tulisi vastaan samantyyliset mutta edullisemmat. Ei tullut, sinne päinkään. Ja olin jo onneton antanut pois mustat nilkkurini.

Luovutin ja antauduin. Ja tänään ne saapui. Minun epäonnisen nettikenkäshoppailijan yllätykseksi kengissä oli täydellinen lesti ja täydellinen istuvuus. Mutta voihan voi, oikean jalan kengän saumassa oli joku turkasen terävä tikkaus, joka hiersi samantien haavan jalkaan. Ja samasta kohtaa oli ulkosaumasta tikki irti. Hö.

Kun maksaa priimasta ja pitkäikäiseksi tarkoitetusta tuotteesta, priimaa pitää saatavan. Nopsa meili N-A-P:ille, ja vartissa homma oli selvä: vialliset kengät lähtivät takaisin, ja uudet, toivottavasti piikittömät, saapuvat sitten ensi viikolla.

 

PS. Olen vallan innostunut inventaariin, sillä meillä alkaa alakerran remppa vajaan kuukauden päästä! Jeeee! Tulossa on siis lähiaikoina kaikkea kivaa äidille ja tyttärelle huutonetiin. Kunhan saan tuotteet kuvattua, siinä se suurin probleema. Vinkkaan sitten! Joukossa on todennäköisesti mm. kesällä ostamani Mulberryn Dorset, joka on aivan ihana, täydellisen kokoinen, kätevä kuin mikä, mutta vierastan sitten kuitenkin kaunista konjakinsävyä, minä tummien värien tulkki. Liian kaunis kaapissa makaamaan!

Kommentit

KooM (Ei varmistettu)

Paljolla lähtee Dorset? :)

Hertta
Lilou's Crush

KooM, apua, ehä mää sitä vielä ehtinyt miettiä! Kääk! 300 euroa, todennäköisesti, kun on täydellisessä kunnossa :) -400€ on liikkeessä.

zeta (Ei varmistettu)

ihanan näköiset kengät :) miksi, oi miksi tuollaisia ei ikinä löydy mistään muualta kuin joltain toooosi kalliilta merkiltä....nyt ei pysty satsaamaan :(

Hertta
Lilou's Crush

zeta, no just niin! Kun olisi todellakin kelvannut mutta ei löytynyt!

heartbeats
HEARTBEATS

Ooo ! Kärkyn tuota Dorset:a, se on upea! Kelpaisi ehkä siskollekkin ;)

MinskuM (Ei varmistettu)

Täällä myös varma ostaja dorsetille!! Kyselinkin siitä silloin aiemmin kun jossain postauksessa vilahti. Vielä en ole ehtinyt omaani ostaa :)

Tasaraita

Eikääää, kengät on ihanat ja minä nyt todella kateellinen. Tahtoo kans. Olet kyllä mielestäni kenkäsi ansainnut kaiken polvileikkauskipuilun ja lomamatkojen peruuntumisten takia. Jotain hyvitystähän sitä täytyy saada jos muut kivat jutut ei onnaa. Eiks niin? :)  Minä tyydyn vaan haaveilemaan noista, ei tällä selällä edelleenkään kävellä kuin Free runeissa mutta sitten joskus kun olen kunnossa aion hankkia jotain ihanaa. Nythän tässä ihan säästyy rahaa kun kivat kengät jää kauppaan, jos jotain positiivista täytyy tästäkin löytää. :)

kevjumbaforever

Tässä on mun blogini hiusjutuista, kauneus minun silmissäni! :) (aloitin juuri bloggailun :,D)

http://www.lily.fi/palsta/intohimoni-hiukset

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko myös ensimmäistä kertaa laittaa sinulle viestiä kun olen jo jonkun aikaa seurannut blogiasi ja näkyy olevan niin samanlaisia mietteitä. Etsin itsekin pitkään Jennyille vastinetta, verkossa pyörin illat toisen perään mutta ei vaan mikään muu mielyttänyt silmää. Eilen sitten annoin perkiksi ja sydän pamppaillen laitoin tilauksen NAP:iin menemään. Oli niin kiva sen jälkeen lukea täältä että kengät ovat niin ihanat ja saa rahalle vastinetta. Jään siis tänne seurailemaan tilauksen etenemistä ja odottelemaan uusia ihanuuksiani, toivottavasti on priimaa tavaraa...

anniamour

Jee, itseensä kannattaa aina sijoittaa! Pohdin täällä ihan samoja saapikkaita :)

Karin (Ei varmistettu)

Ihanat nuo Isabel Marantit, itselläkin toivelistalla ja ehkä pakko laittaa tilaukseen seuraavan palkkapäivän jälkeen... Koot tosin mietitytti, jouduitko ostamaan kokoa isommat kuin tavallisesti vai onko malli "tilava"?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.