Marc ja Bobbi

Lilou's Crush

Kuten taisin jo jossain edellä mainita, shoppailu on ollut ihan unohduksissa tällä reissulla tähän saakka. Eilen kuitenkin muun joukkueen visiteeratessa eläintarhaa, kirmasin pieneksi hetkeksi kaupungille, huulipuna ja kulmakynä mielessäni. 

Ja löysinhän minä ne, Sephorasta, kuinkas muuten. Vähän kyllä kävi hassusti, sillä olin katsonut kulmakynän maksavan 24 dollaria, pitkin hampain maksoin, koska tumman harmaata kylmäää väriä on tosi vaikea löytää. IsaDoran kulmakynä sävyssä "Cashmere" pääsee aika lähelle, mutta koska se kimaltelee vähän iholla, olen koettanut etsiä täydellistä matchia aina vain, Guerlainin mainio väri meille tummakulmaisille kalpeanaamoille kun on lopetettu jo aika päiviä sitten.

Maksettuani ja muualle jolkoteltuani vasta kuitin loppusumma hiipi tajuntaan. Ai helkkari, kulmakynä kustansi 42 dollaria! Argh! Tarkistin vielä hinnan, ja oikein se oli.  En kuuna kullanvalkeana olisi tuollaista summaa yhdestä kulmiksesta maksanut täysissä järjissä, pistetään helteen piikkiin. Mutta on se kyllä hyvä, eikä tarvitse ikinä teroittaakaan.  Täytyy ottaa kaikki ilo irti tuolla rahalla!

Huulipuna sen sijaan oli kohtuuhintainen, Marc Jacobsin New Nudes -sarjan ruusunpuna sävyssä "Have we met". Kosteuttaa, kiiltää ja kaikkea. Kelpo arkipuna.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei kannattaa tarkistaa sellasen merkin kuin Anastasia Beverly Hills kulmakamat. Saanee sieltä halvemmallakin kuin täältä, kicksissä kustansi 24 euroa. Ittellä toimii! Ja löytyi kaikenlaista sävyä, mm. tälle maantiepäälle taupe, semmone harmaanruskia.

Hertta
Lilou's Crush

Hei kiitos tosi paljon, tsekkaan ehdottomasti. Tosin nyt en kyllä taida kyetä kymmeneen vuoteen sijoittamaan senttiäkään kulmakyniin, vieläkin hinta kirpaisee :D

-kata- (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut Cliniquen kulmakyniä, sellaisia rullattavia? Siitä löytyy todella hyvä sävy blondeille, aika paljon juuri tuon kuvan sävy. Ja nimenomaan se yksipäinen, ohut malli, ei leveä kaksipäinen kynä (toisessa päässä joku korosteväri).

Hertta
Lilou's Crush

Joo just Cliniquella onkin kivat kynät, tykkään siitä piirtojäljestä! Mutta vitsi, tuo kamera taisi kyllä nyt pahemman kerran "ruskettaa" eli lämmittää tuota väriä, eli johdin sillä kyllä harhaan, harmillista. Minun oudot kulmani kun ovat tosiaan mustat/tummanharmaat, eivätkä ollenkaan tykkää normaalisti kalpeaihoisille tosi hyvin käyvistä taupen ja vaaleanruskean sävyistä. Mutta tuo Clinique on kyllä eri hyvä vinkki monelle, kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.