Masunkasvattajille

Lilou's Crush

Bongasin lemppari-Anneni blogista kivan asukuvan, joka oli poimittu Vogue Dailyn viisi päivää, viisi vaatekertaa -jutusta. Vaatekaappiaan esitteli Voguen tapahtumista vastaava Sylvana Ward Durrett.

Kyseessä oli tuo armytakkikuvas, josta en olisi voinut arvata, että asun kantaja odottaa viimeisillään vauvaa, joten olikin hauska yllätys huomata massu seuraavissa kuvissa, kun klikkasin Vogueen.

Muistan itse omana odotusaikana, että pukeutuminen tuotti toisinaan päänvaivaa, vaikka oma masuni oli kompakti paketti -kovin suureksi se ei koskaan ennättänyt, koska pikkuiseni syntyi pari kuukautta ennen laskettua aikaa.

Komia masu ja upea laukku, hyvä kombo.

Napakat trikoomekot, kirkkaanväriset jakut, simppelit asusteet, minusta näytti semmoisilta ideoilta, joita voisin itse poimia, jos odottaisin.

 

PS. Sylvana mainitsi kantavansa korkkaripäivinä laukuissaan ballerinoja, ja muutenkin, mukavuus ennenkaikkea.

Kommentit

Emilien (Ei varmistettu)

Onpas tyylikäs odottaja! Ihana tuo raitainen mekko :)

Omalla masulla alkaa jo olla sellaiset mittasuhteet, että kovin tyylikästä asukokonaisuutta ei vaatekaapin antimilla saa aikaan. Lähinnä mennään collegehousuilla ja muutamalla päälle mahtuvalla topilla ;)

Anne Malia (Ei varmistettu)

Ihana Herttaseni <3
Mahtavaa loppuviikkoa!

Nina J. (Ei varmistettu)

Kiva postaus, tosin ei itselle enää niin ajankohtainen, koska on ainoastaan muutamia päiviä laskettuun aikaan :) Itse oon näin raskausaikana tuskaillut saman ongelman kanssa kuin niin moni muukin; varsinaiset äitiysvaatteet on todella tylsän näköisiä. Ymmärrän, että mukavuus on tärkeää näin raskausaikana, mutta miksi kuosit, värit ja mallit täytyy olla niin järjettömän tylsiä (trikoisia perusvaatteita)? Toinen ongelma äitiysvaatteiden kanssa on ollut, että koot olettaa, että kaikki raskaanaolevat kasvaa joka suuntaan. Itsellä kasvua on ollut vain mahan kohdalla, joten äitiysvaatteista pienin koko on yleensä ollut liian suuri hartioista ja käsistä. Raskausajan luottovaatteet onkin löytynyt ihan normaaleista mallistoista; esim. COSin alesta löysin pari ihanaa villamekkoa, jotka on A-linjaisia, joten menee mahan kanssa, mutta on kuitenkin hartioista ja käsistä sopivan kokoisia. Suosittelen siis muillekin raskaanaoleville katsastamaan COSin vaatteet (en tosin tiedä onko kevät/kesä -mallistossa tuollaisia A-linjaisia mekkoja). Yksi luottovaate on ollut myöskin Malene Birgerin silkkipaita (jälleen alesta), joka on mukavan löysä masun kohdalta, mutta muuten istuva.

Muikku_ (Ei varmistettu)

ihana maha! Itse muistelen oikeastaan haikein mielin omaa raskausaikaa: ei mitään pahoinvointeja, hiukset kiilsivät ja kasvoivat, jaksoin juosta ja treenata loppuun saakka ja mahan kanssa kaikki vaatteet näyttivät kivalta. En ostanut yhtään äitiysvaatetta ja omat farkutkin mahtuivat hiuslenkillä jatkettuna jalkaan ihan loppuun saakka... Ninan kanssa olen kyllä hyvin samoilla linjoilla noiden mammavaatteiden suhteen, tylsää trikoota. Onneksi omat mittasuhteet tosiaan pysyivät sellaisina että ei tarvinnut ostaa niitä "toimii myös imetyspaitana"-hirvityksiä...

Noona (Ei varmistettu)

Näistähän saa inspistä ihan ilmakin isoa mahaa! Ihanan raikkaita ja yksinkertaisia asuja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja asuja! Tälläisiä kuvia katsoessa iskee aina masu-kateus! :) Omani oli pieni loppuun asti (poika syntyi viikolla 33), joten haikeana katselen muiden "kunnon" raskausmahoja. Vaikka raskaana en olekaan, niin näitä kuvia on ihana katsoa, sillä kuten Muikku ja Nina mainitsivat ovat raskausvaatteet yleensä tylsiä, eikä pitkälle niitä ole paljon muutenkaan saatavilla. Omani hain rapakon toisleta puolelta, New Yorkista. Eikös muuten sun matka jo kohta lähesty?
-Mia

ElinaK (Ei varmistettu)

Kivoja vaatteita! Minullakin säilyi oma vaatekoko ja lähinnä vain vatsa kasvoi. (kunnes iski järkyt helteet ja turvotusta ei voinut välttää) Ihmettelen silti aina korkkareita naisilla jotka vähänkään pidemmällä raskaana - miten ihmeessä kukaan pystyy?!

Vierailija (Ei varmistettu)

Muistanko oikein, että ostit joskus nettitilauksena Vintage Parisista Chanelin laukun? Suunnittelen Chanelin laukun ostamista ja vintagelaukku kiinnostaisi. Aitousasiat kuitenkin mietityttävät. Kerrotko kokemuksistasi laukun ostamisesta Vintage Parisista? Mistä löysit ko. kaupan ja miten laukun aitous oli varmistettu?

Issues (Ei varmistettu)

Aahh.. Toi haalea tummanviininpunainen laukku on ihana! Siis voi että tuo yksilö on kaunis. Muut asukokonaisuudet on myös kivat mutta minulta puuttuu tuo olennainen maha joten tyydyn haikailemaan laukun perään :)

Ananas
Ananas ja Kookos

Voi kun kivan inspiroivia kuvia! Raitapaidat on kyllä jättimahan kanssa erityisen kivoja, kun ei tarvitse pelätä "vaakaraita leventää" -efektiä. Mutta nuo korkokengät ei voi olla totta, en usko! :)

laurafree
Laura loves

Hei ihanaa! Mua päivittäin itkettää vaatekaapilla kun kaikki vaatteet kiristää jo nyt (viikolla 15, voi jeesus), ja kaikki näyttää karsealta päällä. Nyt inspiroiduin vähän!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.