Matalan paikan kengät

Lilou's Crush

Olen aika pitkä, liki 180-senttinen, ja joskus on sellainen olo, että koroissa huimaa. Koska kauniit kengät ballerinoja lukuunottamatta ovat usein korollisia, ilahduin kun Zaran loppualeissa viime kesänä turhanpäiväisinä (mukamas) ostamatta jättäneeni kengät eivät  olleet kelvanneet kenellekään.

On niissä pienenpieniä kauneusvaurioita alekorissa pyöriskelyn jäljiltä, mutta kelpaavat minulle paremmin kuin hyvin; 59,90 19,90€ nahkaisista siroista korottomista jalkineista on minulle sopuhinta.

Nyt odottelen siis vain lempeitä kesäkelejä, käärittyjä farkunlahkeita, rapeaksi silitettyä kauluspaitaa ja pikkuisen päivettyneitä nilkkoja.

Kommentit

Piret // Lainahöyhenissä (Ei varmistettu)

iiik minäkin haluan. todella kauniit - ja mitä vielä, käytännölliset !! :)

Piret xx

Oih, ihanat! Haluan sun tuurin, tuntuu siltä että löydät aina parhaat palat ja murto-osalla hinnasta. Toisaalta, etsivä löytää joten täytyy vaan yrittää olla riittävän utelias ja ahkera! :)

Hertta
Lilou's Crush

Piret, no sepä, olen välillä niiiiiin tylsäntylsä, että valitsen ne rumemmat kengät jos ovat mukavammat kuin asuun muuten täydelliset mutta vähän ikävät. Nyt kävi kyllä tuuri! Harmi kun jäljelle jäi vain koko 40, sun pieneen ja siroon jalkaan ei semmonen passaa, oisin voinut muuten kipaista hakemaan ja postittaa.

 

Elina, kiitos kovasti, minustakin ovat niin sievät! mun täytyy kyllä myöntää olevani melkoinen alennusmyyntihai :) (piti oikein sellainen kategoria perustaa :) -Tänään löysin vielä pikareissulla nimittäin Zarasta kympillä todella kivat housut tulevalle Dubain reissulle. Mitoitus taisi olla niin päin prinkkalaa ko. pöksyissä, että olivat siksi jääneet hyllylle -sopivat olivat nimittäin kaksi (!) vaatekokoa käyttämääni suuremmat.

Piret (Ei varmistettu)

oletpas huikea !! jo pelkkä ajatus, että sen olisit valmis tekemään, lämmittää mieltäni suuresti :)
nyt harmitus tuplaantui, kun kokoani (37) ei enää löydy. hmph

ihanaa viikonloppua Sinulle xx

Piret (Ei varmistettu)

oletpas huikea !! jo pelkkä ajatus, että sen olisit valmis tekemään, lämmittää mieltäni suuresti :)
nyt harmitus tuplaantui, kun kokoani (37) ei enää löydy. hmph

ihanaa viikonloppua Sinulle xx

NinaVee
Väreilyjä

Oi miten kauniit! Tosi hyvä löytö!

Allu (Ei varmistettu)

Löysin tänään blogisi, ja luin kaiken tähän mennessä kirjoittamasi. Yksi päällimmäisistä tuntemuksista: jee! Seurailen useita muotiin liittyviä blogeja, ja niissä on usein yksi ongelma - niiden pitäjät ja vaatteita esittelevät henkilöt ovat sitä perinteistä noin 165-senttistä tyyppiä.Vihdoinkin kunnon mitoissa oleva bloggaaja!;) Lämmittää yli 180-senttisen lukijan mieltä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.