Meikkileikkiä Lumenen syystuotteilla

Lilou's Crush

Sain testattavaksi Lumenen Blueberry-sarjan syysmeikkejä. Heti tänään halusin kokeilla uusia juttuja! Olin tosi iloinen joukosta löytyneistä sinertävistä sävyistä, olen nyt eniten innostunut sinisestä niin pukeutumisessa kuin meikeissäkin. Vedin siis ylle COS:in paketista tulleen sinisen villamekon, ja aloin sutimaan.

Luomilla on pitkäkestoisesta duo-setistä sinisen ja ruskean yhdistelmä. Luomiväri levittyi hyvin, ja värit olivat kuivana levitettynä kauniin utuiset ja hyvin häivytettävissä. Kosteana lopputuloksesta tulee intensiivisempi.

Ripsiin laitoin kevyesti Blueberry curl-ripsaria, mustana. Tämä yllätti minut positiivisesti, lopputuloksena luonnolliset, klimpittömät ripset. Tummanruskealla silmämeikkikynällä tein rajauksen yläripsien tyveen, ja hennosti myös alas.

Tykkään tehdä rajaukset myös alaluomelle, sillä mielestäni se tekee aamuisin väsyneestä katseesta heti skarpimman. En päivän aikana tee meikille mitään, joten alarajaukset ovat jo lounasaikaan muisto vain, etenkin jos käytän silmien kostutustippoja.

Vaaleanruskea kulmakynä oli ehkä aavistuksen liian punertava tummille kulmilleni, mutta koostumus oli just nappi, riittävän pehmeä luonnolliseen jälkeen. Käyttämäni Guerlainin harmaanruskea kulmakynä on lopetettu, joten kun nysä kuluu loppuun, ostan vastaavan sävyn tästä, hinta-laatusuhde on hyvä.

Huulille sipaisin vielä vanhaa luottohuulikiiltoa, näitä minulla on ollut käytössä jo vuosia. Lumenet kulkevat Rimmeleiden kanssa taskuissa, laukunpohjalla ja meikkipussissa. Ei kuivata, tahmaakin vain miedosti.

No mutta, sillä selvä -sukurapujuhlameikki on valmis, ja rapujen rouskuttelu alkaa än-yy-tee NYT! Letkeää lauantaita :)

Kommentit

MariaR

Blueberry Curl on tosi hyvä ripsari! :) Laiskana meikkaajana laitan usein silmiin vain ripsaria ja kokeilin monenlaista, kunnes sain Lumenen jostain ilmaiseksi ja ihastuin siihen. Kannoin niitä pikimustia tänne Singaporeenkin asti kolme varastoon. :)

cristal

Hei,mitä nettikauppoja oot käyttäny huonekaluja ja muita sisustustuotteita tilatessasi ? Mielessä olis dsw tuolit,josko niitä saisi edukkaammin jostain päin maailmaa ? P.S Kaunis oot :)

Hertta
Lilou's Crush

MariaR, vitsi, vastasin sulle jo pari päivää sitten! Mutta joo, on ihan super -yllätyin positiivisesti, kun yleensä vain MaxFactor toimii omissa räpsyissä. Tätä olenkin laittanut sitten saamisesta lähtien!

cristal, me tilattiin nuo tuolit Saksasta, einrichten-design taisi olla kaupan nimi. Silloin oli jokin alekampanja, ja säästettiin kyllä tosi pitkä penni. Tulivat joutuisasti. Muita juttuja olen tilannut briteistä nest.co.uk:sta, ja siitä ei voi kyllä toimituksesta sanoa samaa -tuotteet onneksi priimaa :) Kotimaisista tykkään eniten finnish design shopista, minusta ihana valikoima. Tuoleja voin suositella, tykätään niistä valtavasti! Ja hih, kiitos -hyvät meikit :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miltä Cosin mekko vaikuttaa? Olen kuolaillut samaa jo pitkään..:)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, se on SUPER! Suosittelen! Eka päivä, kun en palellut töissä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa, kiitos suosituksesta! Laitetaan siis tilaukseen. Miksi toimistoissa onkin aina kylmä? Mulla on töissä erikseen villapaita jonka voi laittaa jakun alle, muuten meinaa jäätyä näppiksen ääreen.. Muualla kun pärjää pelkän jakun kanssa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.