Meikkivoiteiden kunkut (ja arvontakin)

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Lumene

Onkohan kuinka moni teistä huomannut, että Lumene on pikkuhiljaa uudistanut koko meikkivoidevalikoimansa? Olen itse nipo sen suhteen, millaista voidetta laitan nassuuni, ja tietysti erilaisiin tilanteisiin on vielä oltava erilaiset voiteet. Elämä on nääs opettanut, että jos meikkipohja on huono, ei lopputulosta mikään pelasta, ei vaikka olisi kuinka taidokkaat contouringit tai vimpan päälle vedettyä viivaa luomessa.

Tämänhetkinen Lumenen voidevalikoima koostuu neljästä tuotteesta: Nude Perfection Glow heleyttävä meikkivoide normaalille ja kuivalle iholle, Nude Perfection kevytmeikkivoide normaalille ja rasvoittuvalle iholle, Blur pitkäkestoinen meikkivoide joka sopii kaikille ihotyypeille ja Matt Control -mattavoide rasvaiselle ja sekaiholle. Olen käyttänyt näitä kaikkia pintakuivalle iholleni, joka on rasvaiseen päin vain kesäisin,  ja ne ovat toimineet yhtä lailla jokainen. Oma ihoni taitaa olla helpoimmasta päästä, mitä voiteisiin tulee. Tarkempia tietoja näistä voi lukaista täältä.

Itse suosin lähes aina mahdollisimman naturellia meikkiä. Tuo ensimmäisen kuvan ruusujen keskellä lepäävä Lumenen ohuenohut Nude Perfection kevytmeikkivoide onkin ollut meikkipussini vakioasukki heti ilmestymisestään saakka, ja noussut luottotuotteekseni. Voide on nestemäinen ja helposti levittyvä, ja jättää ihon pinnan luonnollisen näköiseksi ja tuntuiseksi. Jos kasvoissa sattuu olemaan punoitusta, tai takana surkeasti nukuttu yö, sipaisen vielä ohutta peitevoidetta päälle, mutta yleensä tämä voide ja pyyhkäisy poskipunaa riittää aitoa olemusta huomattavasti freesimpään ilmeeseen. Tykkään tästä voiteesta käytössä myös siksi, että se on pumppupullossa, eikä se kaipaa alleen primereitä sun muita, vaan näyttää tasaisen varmasti hyvältä vuodenajasta toiseen.

Mikäli tiedossa sen sijaan on kuvien ottamista tai ankaraa hippaa, eli meikki on normaalia vahvempi, valitsen tasoittavan Blur pitkäkestoisen meikkivoiteen. Siinä, missä tuo arkimeikkivoiteeni jättää läpikuultavan pinnan, tasoittaa vain sävyä sopivasti, Blur tekee ihosta niin täydellisen, kuin siitä on ylipäänsä voiteilla tehtävissä. Todellakin blurraa siis juonteita ja läiskiä. Tämän kanssa harvemmin tarvitsee peitevoidettakaan käyttää. -Tuossa kuvassa minulla on nimenomaan Blur-voidetta, ja piiloon jäi valvotut pari yötä ja yllättäen iskenyt leuan laikkuarmeija -muutaman täsmävinkin tähän hommaan jaan myöhemmin, eli jos samaa probleemaa on siellä yläpäässä, jatkoa seuraa.

Arkeen sopii hyvin myös Nude Perfection Glow, jossa hehkua on Nude Perfectionia enemmän. Koostumukseltaan se on hiukan paksumpi, mutta levittyy liukkaasti. Iho jää melkeinpä kostean näköiseksi, ja minusta tämä onkin parhaimmillaan aivan totaalisessa nudemeikissä, jossa lopputuloksessa pääpaino on värien sijaan hehkuvassa, jopa hohtavassa ihossa. Matt Controlia puolestaan käytin kesällä silloin harvoin, kun kesällä nyt voidetta tuli käytettyä, sillä se pitää ihon kiillon hyvin aisoissa, ja sopii kesänassulle, talvisin tarvitsen itse vähän kosteuttavampaa tavaraa. Matt Control on myös koostumukseltaan ihanan ohutta, ei ollenkaan paksua tököttiä kuin aiemmin käyttämäni mattameikkivoiteet.

Tapahtuma Helsingissä:

Meikkivoiteen valinta on joskus vähän haastavaa, etenkin jos iho on muuttunut iän tai hormonaalisten seikkojen vuoksi (molemmat kädet ylhäällä, hep!). Sävykin on toisinaan vaikea löytää -yhdessä voiteessa saattaa oikea sävy olla eri kuin toisessa, itse olen sopivasti sävyjen 1 ja 2 väliltä talvet, keväällä ja syksyllä tasan kakkonen ja hyvänä kesänä kolmonen, ja vähän meikkivoiteestakin riippuen. Lumene järjestääkin 18.3. klo 8-19  Kauppakeskus Kampissa keskusaukiolla Helsingissä "Löydä uusi luottomeikkivoiteesi" -tapahtuman juuri tätä hankaluutta silmälläpitäen: paikalla on Lumenen asiantuntijoita, jotka auttavat meikkivoiteen valinnassa ja voit napata kotiin tuotenäytteen, jos haluat testailla eri voiteita. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa, jos matka vähänkään Kampin likeltä kulkee. Meikkivoiteen valintaan löytyy verkosta apua myös esimerkiksi täältä.

Ja sitten arvontakin vielä!

Minkä näistä uusista meikkivoiteista valitsisit itsellesi, ja miksi juuri sen? Osallistupa kommentoimalla 23.3. keskiyöhön mennessä, ja voit voittaa juuri sen. Kaksi vastanneista nimittäin voittaa valitsemansa meikkivoiteen (arvo voiteesta riippuen 13,90-19,90)  ja saa halutessaan sopivan voiteen valintaan apua lumenelaisilta, jos valinta tuntuu haastavalta. Jätä kommentin yhteyteen meiliosoitteesi, niin toimitan voittajien osoitteet suoraan Lumenelle, ja sieltä ammattilaiset ovat sitten yhteydessä suoraan arpaonnekkaisiin.


 

Kommentit

jeni (Ei varmistettu)

Oi, tuo Nude perfection fluid olisi huippu kesäksi! Pidän myös itse pumppupulloista, joten peukku sillekkin!

SanniSc (Ei varmistettu)

Nude Perfection Glow olisi valintani. Keväällä ja kesällä saisi iho hehkua ja tuo olisi uusi tuttavuus perinteisten voiteiden rinnalle!

Pihka (Ei varmistettu)

Blur meikkivoiteen; koska sitä en ole näistä vielä kokeillut.

Iiiris (Ei varmistettu)

Ottaisin blur-meikkivoiteen, koska sitä en ole kokeillut ja luulisin, että glow ei sopisi rasvaiselle iholleni.

Ananasnainen (Ei varmistettu)

Mahdollisimman kevyt, mutta olisiko se sitten Nude perfection vai Glow, sitä voisin asiantuntijoiden kanssa pohtia :)

MallaM (Ei varmistettu)

Oma valintani olisi Blur. Hiukan epätasainen, aknearpinen iho kaipaisi juuri tuollaista tuotetta, joka piilottaisi pikkuvirheet ja välillä hieman isommatkin. Aamun pelastaja.

Arska (Ei varmistettu)

Mitään näistä en ole kokeillut, joten pitäisi käydä hypistelemässä ja kokeilemassa se itselleen sopivin vaihtoehto.

Annarita (Ei varmistettu)

Fluidia haluaisin kokeilla.

Sha (Ei varmistettu)

Haluaisin testata Bluria, jospa se sopisi osittain pintakuivalle, mutta helposti rasvoittuvalle iholleni.

Mia K.
Voi taivas

Tuo Nude Glow!! Ihanaa, että Lumene uudistuu ☆ Aikoinaan käytin vain heidän meikkivoiteitaan, mutta; se lopetettiin. Se mun täydellinen väri ja koostumus! Meni hermot kun yritti hakea ja kokeilla muita, ei ollut. Siitä asti ollaan oltu ns kokeilulinjalla ;) 

Joten.. ehkäpä nyt..? 

nuuttan@hotmail.com

dd (Ei varmistettu)

Valitsisin Nude Perfection Glown koska käytän sitä muutenkin ja edellisen tuubin kanssa alkaa jo loppu häämöttää.

Teija H (Ei varmistettu)

Nude Perfection!

Handeli (Ei varmistettu)

Nude Perfection, koska haluan tätä kokeilla ikääntyvälle 40v. iholleni!

jermia
Itärajapakolainen

Blur kuulostaa hyvältä :)

javies@hotmail.fi

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/

Pumppupullossa olevasta Nudesta tykkäsin muuten nimenomaan arkimeikissä, mutta vaaleinkin sävy tuntui aavistuksen liian tummalta, joten puteli on jäänyt hieman vähemmälle käytölle. Bluria olen halunnut testata, vielä en vain ole saanut aikaiseksi hankkia sitä, kun yleensä aina kaupan hyllyltä on tarttunut matkaan ikisuosikkini CC-voide :). Siksipä vastaan Blur - sitä olisi kiva testata ja katsoa, että olisiko siitä Täydelliseksi Meikkivoiteeksi tulevia häitä ajatellen ;).

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Tää postaus tuli kuin tilauksesta; oon koko talven kulkenut ilman mitään meikkivoidetta mutta nyt on kevättä rinnassa ja haluaisin kokeilla jotain tosi kevyttä tuotetta. Nude perfection ois varmaan mun valinta :)

Nude perfection olis mun valinta. Oon käyttänyt aiemmin bluria, mut vielä kevyempi olis parempi. En käytä meikkiä, mut koulussa ja töissä kevyt meikkivoide/heleyttävä voide antaa varmuutta, kun voi ajatella ettei oma punastuminen tai epätasainen ihon sävy näy ulospäin. 

elle004 ät hotmail.com

plussaa (Ei varmistettu)

Nude Perfectionia haluaisin iholleni testata seuraavaksi :) Blur ja Matt ovat jo tuttuja!

viiviKKK (Ei varmistettu)

Näistä en ole kokeillut tuota nure perfectionia joten se olisi kiva voittaa :)

Nettak (Ei varmistettu)

Nude perfection glow sävyssä 1 houkuttelisi kyllä ja paljon! Mukana ollaan siis ehdottomasti!:)

Immu (Ei varmistettu)

Nude perfection olisi todennäköisesti valintani, mitään näistä en ole kokeillut ja olisi mielenkiintoista päästä testaamaan :)

apple (Ei varmistettu)

Nude Perfection Glow kuulostaa hyvältä, tykkään kuultavan lopputuloksen jättävistä meikkivoiteista :)

Anna Aurinko (Ei varmistettu)

Nyt olisi tarvetta nimenomaan sille ammattilaisen arviolle. Olisi mukava nähdä, miten hänen arvionsa pitäisi kutinsa - ja tietysti löytää omalle iholle sopiva meikkivoide :)

toiveikais (Ei varmistettu)

Matt Control, ehdottomasti. Tähän pärstään ois kiva kokeilla levitellä jotaki laadukkaampia meikkivoiteita, mutta minkäs teet kun budjetti ei anna periksi ja on arka ostamaan uutuuksia. Tämä oli hyvä artikkeli ja kerroit tuotteista hyvin.

Jenna- (Ei varmistettu)

Mikä tahansa muu kuin tuo Glow. Käytin sitä noin viikon ja koko kasvo kukki finnejä, vaikka yleensä en niistä ikinä kärsi. Liian "kostea" ilmeisesti omalle iholle.

maarett

Pidän kevyistä meikkivoiteista, joten valintani osuisi Nude Perfectioniin. Pumppupullosta ehdottomasti plussaa!

johannnna (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa tuo Nude Perfection Glow, koska tykkään nimenomaan hehkuvasta ihosta ja etenkin kesällä tuollainen kevyt meikkivoide olisi varmasti ihana :) Tällä hetkellä käytössä Lumenen CC-voide, josta oon tykännyt kanssa kovasti!

Vmmmm (Ei varmistettu)

Nude perfect luonnollisuuden takia.

Soikku K (Ei varmistettu)

Matt Control tai Blur kuulostavat sopivilta mutta ammattilaisen apua ehkä tarvitaan :)

arga (Ei varmistettu)

Nude Perfection kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta - pakko siis testata! :)

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/
Niinulan Niinu (Ei varmistettu) http://niinula.blogspot.fi

Mä luulen(en tiedä!)että tälläiselle harvoin meikkivoidetta käyttävälle tuo Nude Perfection voisi olla sopiva. Ja vielä jos saisi apua sen käyttöön niin great:)

Toukotakku (Ei varmistettu)

Nude Perfection kuulostaa juuri siltä mitä arkimeikkipohjassani haen! :) Käytänkin yleensä vain BB-voiteita, mutta tuon Nude Perfectionin keveä koostumus ja pumppupullo vaikuttaa niin hyvältä, että lopputulos on varmasti huippu. Lisäksi tuo ihosi laadun kuvaus mätsää hyvin omaani!

i make cake.
i make cake

Nude Perfection Glow olisi mulle täydellinen! CC-voide tuntuu välillä liian paksulta ja tossa olisi varmasti just sopiva koostumus :) imakecakeblogi@gmail.com

Zari (Ei varmistettu)

Nude lerfection glowin, koska haluan lisää heleyttä meikkiin.

Hemppe (Ei varmistettu)

Ehdottomasti noista valitsisin tuon Nude Perfectionin. Itsellä alkaa juuri vanha Lumenen meikkivoide loppua, löytyi se BB-voide, pumppupullo voisi olla myös kätevä. :) Lumene merkkinä on tuttu, ihanaa kun tulee uudistettuja juttuja ! Ammattilaisen apu tosin myös kelpaisi, jotta löytyisi se oikein voide. :)

LeenaK (Ei varmistettu)

Nude Perfection olisi huippuihana, ja vielä jos saisi apua oikean sävyn valintaan :) Oma ehostukseni on aina melko nude, joten luonnollisen näköinen pohjustus on minun juttuni.

haaruhainen (Ei varmistettu)

Olen kokeillut näitä kaikkia ja Matt Control on ehdoton suosikkini peittokykynsä vuoksi.

laulau (Ei varmistettu)

Nude perfection! Kaverinikin sitä on kovin kehunut.

Tapsi (Ei varmistettu)

Nude perfection

numees (Ei varmistettu)

Longwear Blur olis testattavien listalla seuraavana!

Hj (Ei varmistettu)

Nude perfection kuulostaa ihan mun meikkivoiteelta, koska tykkään kevyestä ja luonnollisesta meikistä.

Veronica (Ei varmistettu)

Matt control kuulostaa juuri mun ihoon sopivalta joka helposti rasvoittuu ja alkaa kiiltämään. Ompas kiva että lumene on uudistanut tuotteitaan kun joskus olen lumenen tuotteita koittanut mutta on jäänyt koittamiseksi. Täytyypä lisätä nyt tuo Matt control omalle kauppalistalle :)

JH (Ei varmistettu)

Haluisin kokeilla matt controllia rasvoittuvalle iholleni.

LJ (Ei varmistettu)

Nude perfection!

Sari P (Ei varmistettu)

Nude Perfection Glow! Kuiva iho, joten toiveena on kevyt ja heleyttävä meikkipohja :)

Blur on nyt käytössä, mutta haluaisin testata myös Matt Controlia kiiltelevään nassuuni :)

Matilde (Ei varmistettu)

Nude Perfection Glow heleyttävä meikkivoide normaalille ja kuivalle iholle. Suosin nudemeikkiä ja tämä sopii tyyliin. Lumenen tuotteet ovat laadukkaita.

Laala (Ei varmistettu)

Käytössä iltameikkeihin on jo löytynyt tuo Matt Control ja on muuten peittävä ja kestävä! Mude perfection fluid (tuo pumppupulloinen) olisi aivan ehdoton päivämeikkeihin :)

MerjaK (Ei varmistettu)

Nude perfectionia pumppupullossa olisi ihana kokeilla. Sopivan sävyn löytyminen on haastavaa.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.