Meillä tehtiin maitopurkkihistoriaa!

Lilou's Crush

Moni tästä päivän arkielämän pienestä ilonaiheesta ehti jo kertoa -huvittavasti minä töiden teolta en. Koska kuitenkin suorastaan pursuan ylpeyttä asiakkaan, työtoverieni ja taiteilijoiden aikaansaannoksesta, en luonnollisesti voi jättää aihetta väliin minäkään!

Tattadadaa, uudet Valion design-maidot, vielä kerran:

 

 

Oma suosikkini taitaa olla tuo Klaus Haapaniemen versio, joka on sitä tuttua vanhaa Klausia. Myös perinteitä henkivä Paola Suhosen maito (ylhäällä oikealla) on kiva.

Näin valottaa asiaa meidän nettisivu:

"Dynamon uusimmalta ylpeydenaiheelta on vaikea välttyä marraskuusta lähtien. Varsinkaan jos käy edes satunnaisesti ruokakaupassa. Varoituksen sana lienee siis paikallaan: vilkaisu maitohyllylle tulee aiheuttamaan litrakaupalla ihastusta ja hämmästystä.

Puimme Valio maitotölkit uusiin vaatteisiin yhdessä kahdeksan suomalaisen huippumuotoilijan kanssa. Eero Aarnio, Tuomas Erikoinen, Klaus Haapaniemi, Kristiina Lassus, Jenni Reuter, Paola Suhonen, Oiva Toikka ja Tiia Vanhatapio muotoilivat Valion perus- ja luomumaitotölkkeihin oman kunnianosoituksensa suomalaiselle maidolle."

 

Jos purkkeja haluaa katsoa joka vinkkelistä, kliks tänne:

Kommentit

Nuuh beibe!

Tuo Paola Suhosen maitopurkki on hirveän hellyyttävä! 

Hertta
Lilou's Crush

Vasilisa, siinä on jotain lapsuuden kanavapistotyö-nostalgiaa!

Lotta Katariina
Pumpui

Tuo Haapaniemen kissapurkki on ihana. Pitääkö tässä sitten vaihtaa maitolaatua että pääsee ostamaan nätimpiä purkkeja!

Hertta
Lilou's Crush

Lotta Katariina, sas muuta, just kun olen siirtynyt takaisin tuhdimpaan :) Se on kyllä kaunis. Ja myös mieheni, joka sattumoisin on suunnitellut ne "perusmaitopurkit" eli lehmät, suosikki :)

Ex-luomu (Ei varmistettu)

Voi miksi tuon luomu kevytmaitopurkin pitää olla tuollainen.. Tulee mieleen mökin peehuussi eli ulkokäymälä. En tykkää! Muut paitsi luomut olivat onnistuneita.

Miroslava (Ei varmistettu)

Samaa tulin sanomaan kuin Ex-luomu: Todella epäonnistunut erityisesti tuo luomu kevytmaitopurkki, koska siitä tulee ulkokäymälä mieleen! :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.