Mekko mekkonen, musta uusi sellainen

Lilou's Crush

Eilen pääsi ylle heti tuoreeltaan Designers Remixin alesta ostettu paitamekko. Kaulassa roikkui vielä jättikoru ja harteilla oli neuletakki, mutta kotona jäivät jonnekin matkan varrelle. Oikein kätevät ja monikäyttöinen vaate, ei tosin meikäläiselle mene mekkona ilman housuja, sivuhalkiot ovat sen verta anteliaat.

Paketti oli muuten tosi nätti, ihan kuin joululahjaa olisi avannut...

Paketista löytyi siis tuo mekko, ja lisäksi LUULIN hinnan perusteella tilanneeni samanlaisen nahkaisen monikäyttöpussukan kuin pari vuotta sitten...

Juu ei, kiitos en tarvitse minipussukkaa, tuossa kuvassa vasemmalla vertailukohteena vanha rakas pussukkainen. Pikkuriikki lähtee takaisin nopsakkaasti.

Semmottiinen oli siis eka alelöytö nettialeista, oletteko tehneet hyviä hankintoja?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!
Ensin pitää kehaista, että onpa kivan näköinen mekko, oliko kovin kallis? :) Sitten haluisin kysyä sellasta, että millasessa jalkaleikkauksessa olit viime vuoden puolella? Mitä sulta siis leikattiin ja miksi? :( Itsellä tulossa myös polvileikkaus tuossa parin viikon päästä niin siksi kyselen.

Kiitos jos jaksat vastailla! :)

Hertta
Lilou's Crush

heippahei, kiitos kovasti! mekko oli aika kallis (siis minusta), jotakuinkin 90€. Menin leikkaukseen, jossa piti poistaa osa polvikierukkaa ja kiinnittää osa tähystyksellä selkäydinpuudutuksessa alle tunnissa, mutta isosti meni erilailla hommat,  ja lopulta heräsin melkein kuuden tunnin kuluttua avoleikkauksen jälkeen ja jäinkin sairaalaan sitten toviksi muutamasta syystä.. SIinä tiivistettynä koko kurjuus. Sinulle toivon normaalisti ja sujuvasti menevää leikkausta ja oikein pikaista toipumista! niinhän ne onneksi yleensä tuppaa menemään <3

Tasaraita

Alelöydöt jäivät tänä vuonna aika vähäisiksi. Jotenkin en ole ehtinyt ja jaksanut kauppoja koluamaan. Mies löysi Tukholman reissulta talvitakin itselleen. Sellainen olikin pitkään ollut hakusessa kun edellinen vastaava hajosi. Eli loistolöytö siis. Itselle hankin vain yhden Weekdayssa katselemani cashmirneuleen. Tosin sitäkin olin syksyn katsellut mutten raaskinut ostaa kun neuleita löytyy eikä sille niin suurta tarvetta ollut. Ale oli niin hyvä että siihen hintaan se oli pakko napata mukaan. Muut aleostokset onkin tuolle pienelle miehelle. Talvitakkia ja neuletta ensi talvea odottamaan. Lapselle ehkä eniten tulee alesta ostettua yleensäkin. Kasvavalle kun ei viitsi kovin kalliita vaatteita muuten hankkia kun eivät mene kauaa. Puoleen hintaan kun saa niin talvitakit ja merkkifarkut alkaa tuntua jo ihan ok hintaisilta. :) 

Teitkö muuten itse hyviä löytöjä tytöllesi? Kiva olisi nähdä niistä vaikka joku postaus. :)

Hertta
Lilou's Crush

Tinttinen, minäkin tein kaikki alelöytöni netistä, kaupungilla en ennättänyt (jaksanut) pyörimään :) Tytölle ostin vain kumppareita ja lenkkareita sekä yhdet pöksyt, aika vähäiseksi jäi siis siltäkin osin! Lindexistä taisin tosin ostaa myös onepiecen odottelemaan seuraavaan kokoon siirtymistä. Tuo kasmirneule kuulostaa todella hyvältä löydöltä! Itselleni löysin NAP:in alesta ihanan paksun ja pullukan neuleen, paketti tuli eilen, mutta se jäi kotiin odottelemaan sovittelua, kun tulimme nappaamaan tyttösen täältä mummulasta kotiin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitokset paljon vastaamisesta polvileikkaus-kyselyyni! :) eilen leikattiin tuo minun polvi, pääsin onneksi jo illalla kotiin, mutta yöllä iski semmoiset säryt että olisi tehnyt mieli lähteä takaisin sairaalaan saamaan kipulääkettä suoraan suoneen, mutta jotenkin sain kuitenkin nukuttua. Vielä ei kärsi kävellä muutakun vessaan ja takaisin sänkyyn lepäämään, mutta eiköhän se tässä pikkuhiljaa.... Se on vähäsen kivaa tässä kyllä että saa pistää poikaystävää vähän passaamaan ja tekemään iltapalaa yms... :DD mutta nyt lopetan läpinät tästä ja otan vähän lisää kipulääkettä!

Hertta
Lilou's Crush

Olipa kiva kuulla, että vastaus tavoitti :) Ja miten hienoa, että pääsit heti kotiin ja vielä kävelemäänkin, oli ihan hirveän kurjaa maata sairaalassa päivätolkulla, ja kotonakin olla aivan vuoteen omana! Nauti passaukseesta ja pidä lääkitys kohdillaan! Oikein paljon tsemppiä ja pikaista toipumista, minulla se ei sitten mennytkään niinkuin piti, säryt jäi. Snif.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.