"Melkein ok, menettelee"

Lilou's Crush

 

Ei sentään piikkikorot näissä koivissa, vaan piikkikärkiset kengät. Mietin nimittäin, mitä sitä laittaisikaan löpöttävien boyfriend-farkkujen kaveriksi nyt, kun kevyet kesäkengät ei enää tule kysymykseen. Kaivoin kaapista nuo vanhat, vähälle käytölle jääneet Vagabondin teräväkärkiset nilkkurit, ja lopputulos ei nyt ollut täydellinen, mutta siedettävä -kengät nipistävät nipittäin pikkuisen varpaista (jälleen tämä 0,25 koon kasvun aiheuttama murhe, mrrrrr). "Melkein ok, menettelee" on siis lopputulos.

Kunhan kelit vielä vähän viilenee, siirryn taas paksunahkaisiin mukaviin Pistoleihin. Niiden kanssa mielestäni poikaystäväfarkut näyttävät kaikkein kivoimmilta -korko keventää pökkelömäistä vartalovaikutelmaa kummasti näihin littapohjiin verrattuna. 

Yllä piikkikärkien kaverina: farkut H&M, neule Uniqlo, nahkatakki Jofama (saatu) kaulaliina Acne.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Haha, voi sinuul kiitos! -tarkoitin ehkä enemmän tuota paksua puseroa ja ei-niin-pillejä farkkuja, kun yleensä on aina jompsikumpsi niukka, mutta rehellisyyden nimissä olo on vielä raskauden jäljiltä vähän pökkelöinenkin. Mutta kohti perusoloa ollaan menossa, eiköhän se sieltä jossain vaiheessa ilmaannu, ja jos ei, niin sitten mennään tällä :)

iidami
Bambino

Oletko kokeillut laittaa leather stretch -sprayta noihin vähän nippaaviin kenkiin? Sillä olen itse pelastanut muutamat ihanat kengät, jotka on just vähän kippanat :)

Hertta
Lilou's Crush

En ole! Mitä se on! Kuulostaa siltä, että pelastit juuri pienen palan maailmaani (*menee ja googlaa*) Kiitos vinkistä!

my view

Tiedän tunteen..on kyllä parasta kun saa taas omat lempivaatteet käyttöön :) Kivasti nuo kengät sopivat!

Hertta
Lilou's Crush

No todellakin! Ihanaa, kun pikkuhiljaa tulee uusia ja uusia vanhoja kamuja kaapista taas käyttöön :) Ja ehkä tuolla leather stretchillä nuo kengätkin taas sopii!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.