Mielenkiintoisia kosmetiikkatulokkaita: H&M Beauty goes organic

Lilou's Crush

 

Tästä sain vihiä jo hetki sitten, ja kovasti olin lisätietoja odotellut. H&M nimittäin lanseeraa viime syksyn uudistuneeseen Beauty-konseptiinsa mielenkiintoisen lisän tässä kuussa, luomukosmetiikan. Ja erittäin tyylikkäissä pakkauksissa sen tekeekin, I might add.

Conscious-nimellä kulkeva tuotelinjasisältää luonnonmukaisia, ympäristöäa säästävästi valmistettuja tuotteita niin iholle, hiuksille kuin kropallekin. Tuotteet ovat saaneet kansainvälisen Ecocertin luomusertifikaatin (ainesosista vähintään 95 % tulee olla peräisin luonnosta ja vähintään 10 % kaikista raaka-aineista tulee olla luomuviljeltyjä), eli saman seulan läpi ovat kulken

eet kuin esimerkiksi tällä hetkellä käyttämäni (sikakalliit ja sikaihanat) Tata Harperin nassurasvat.

Suurin osa noin 30 tuotteen Conscious -tuotteista on vartalonhoitotuotteita, kuten suihkushampoita ja kosteusvoiteita, lisäksi joukkoon kuuluu itseäni erityisesti kiinnostavat ennen shampoota käytettävä hiusöljy, kuivashampoo ja alumiiniton roll-on dödö. Niin, ja tuo ensimmäisen kuvan piparminttua sisältävä käsisaippua, se on hankittava asap, en kertakaikkiaan voi vastustaa piparmintun tuoksua saippuoissa ja shampoissa. Ja naamioita! Niihin olen oikeastaan tutustunut kunnolla kosteuttavien naamioiden lisäksi vasta nyt aikuisiällä, ja voisin mielelläni viettää illat pitkät naama naamion alla (mutta en vietä, koska laiskuus).

Kiinnostaakos? En ole itse vielä päässyt lähietäisyydelle, mutta lupaan raportoida aiheesta lisää heti, kun saan kerättyä kokemuksia!

Kommentit

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/

Tämä on kyllä niin mielenkiintoinen uutinen, että jään pienellä innolla odottamaan, että koskahan purtilot mahtavat Suomeen rantautua :).

Hertta
Lilou's Crush

Varmasti ihan tosi tosi pian! Setvinpä asian, palaan sulle vielä tähän samaan ketjuun :)

Sanna/Kotisaari (Ei varmistettu) http://kohtikotisaarta.blogspot.fi

Jopas jotakin, kyllä kiinnostaa! Luomushampoo ainakin on parhaillaan etsinnässä, joten sitä voisi tästä ihan ekana kokeilla. Ja hinnasta riippuen jotain muutakin:-)

Hertta
Lilou's Crush

Toivottavasti toimii hyvin :) voisin kuvitella, että ovat edullisimmasta päästä kaltaisiaan!

Jo
jo

Loistavaa! Tähän mennessäkin on Henkan uudet meikit olleet loistavan positiivinen yllätys, kiva kuulla että uutta on tulossa... Nyt vaan pitäisi kestää tämä 3kk kosmetiikan ostolakko loppuun... :)

Hertta
Lilou's Crush

Hei hyvä sinä, hienosti sinnitelty! Nyt voi kattos rauhassa fundeerata, mitä sitä sitten oikeesti tarvitseekaan :)

laulau (Ei varmistettu)

Kohtuuhintainen ja tehtävänsä hoitava alumiiniton dödö on ollut etsinnässä ties kuinka monta vuotta. Saas nähdä yllättäisikö H&M.. :-)

Hertta
Lilou's Crush

Itse sain ihan kammottavan allergisen reaktion garnierin dödöstä, josta kesti iholla yli kuukauden toipua! Sen jälkeen olen palannut ihan perus doveeni, mutta tuo ärhäkkä tapaus laittoi miettimään että pitäisi siirtyä mahdollisimman helliin tuotteisiin.

laulau (Ei varmistettu)

Huhh, mäkin oon saanut Garnierin mutta myös Madaran (!) dödöstä; ei ollut "hellävarainen" hellävarainen omiin kainaloihin siis. Pitää käydä vilkuilemassa noita H&M:n hyllyjä, jos löytyisi jo.

elinah5 (Ei varmistettu)

Mielenkiintoista! :) Täytyypä tutustua, jahka joskus rantautuvat paikalliseen.

Olen sen verran tosin kyyninen, että H&M:n ollessa kyseessä tulee aina vaikutelma, että yrittävät siloitella julkisuuskuvaansa. Mutta silti kiva uutuus :)

Hertta
Lilou's Crush

Nyt pitäisi ihan justiinsa tulla Helsinkiin Forumiin ja nettiin tulikin juuri jotakin! Sen lisäksi, en tiedä luinko oikein, mutta Ylöjärvelle :)

ymmärrän kyynis-mietteet. Positiivis-pirkko minussa ajattelee, että mitä isot edellä, sitä pienet perässä, ja saahan sitä hyvistä teoista hyvää kertyä tekijällekin (vrt Ikean tämänaamun uutiset tuulivoimasta Suomessa), kun kantavat korsiaan kekoon :)

saara100000 (Ei varmistettu)

Moikka!
Ainakin tänään oli uutuuksien mukana nettikauppaan ilmaantunut käsisaippuat ja käsirasvat! Laitoin heti tilaukseen!:)
Saara

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Piparmintun perään koitan ehtiä viikonloppuna :) kiitos vinkistä!

Tasaraita

Voi kyllä kiinnostaa! Kivan näköiset on tosiaan paketitkin. Luomiväripaletin ja suihkuöljyn hankin silloin kuin heidän kosmetiikkasarjansa uudistui tuossa syksyllä. Olen kyllä yllättynyt positiivisesti ja taidan kokeilla seuraavaksi tuota ekokosmetiikkaa.

Hertta
Lilou's Crush

Minä en vielä ole entänyt, mutta ihan just olisi tarkoitus. Näyttää erihyvältä todellakin!

Aisha J
Aisha

Oho, olipa mukava yllätys! Luonnonmukaisempaan suuntaan olenkin koittanut suunnata kosmetiikassa sun muussa. Jänskää! 

Kiinnostavaa kieltämättä! Pakko varmaan testata jotain mikäli saapuvat omaan lähi-henkkaan. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.