Miesten paita ja mustaa nahkaa. Odotusvaatteiden aatelia.

Lilou's Crush

Perjantaiterkut!

Vitsi, miten nämä viikot viuhuukaan hurjaa vauhtia, tuntuu, että yhtenään olen toivottamassa vain hyvää viikonloppua. Perjantai on meikälle paitsi viikonlopun odotusta, myös uuden alkua, koska Pullalla lähtee silloin aina uusi raskausviikko alkuun. Etenkin ihan starttivaiheessa perjantai oli siis merkittävä päivä! Ja nyt,  töttöröö, puoliväli on siis tasan tässä, nyt ja tänään.

Kuvissa asua eiliseltä. Kuten näkyy, pukeutumistyyli ei Pullan myötä vielä ole kokenut järkyttäviä kolauksia, vaikkakin sopivien vaatteiden määrä kaventuu kaventumistaan ja kaikenmaailman kommervenkkejä saa rakennella. Onneksi ihan normimuotikin suosii odottajaa kuten kuusi vuottakin sitten...

Nyt taas työn tuiskeeseen!

PS. Tosiaan, päivän asussa komeilee miesten teeppari Isabel Marant pour H&M -mallistosta. Ovat minusta usein malliltaan kivampia kuin naisten, en tykkää slimmatuista. Ja nyt tietty tilankin vuoksi varsin hyviä.

PS. te muut pallomahaiset, laitoin näille odotusajan vaatteille oman kategoriansa, fiinisti engelskaksi "maternity style" jos sellaisia haluatte joskus useampaakin katsella :) Sitten, kun päälle mahtuu enää vain kylpytakki, lupaan jättää asut postaamatta...

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ihana asu! Kunpa jaksaisin panostaa omaankin raskausajan pukeutumiseen vähän enemmän...nyt on rv 21+2 ja käytössä tasan yksi äitiyspaita, yhdet äitiysfarkut ja kaksi äitiystunikaa, kaikki Hennesiltä jo viime raskauden yhteydessä hankittu. Toistaiseksi olen pärjännyt myös tavallisillakin vaatteilla, mutta kyllä tämä vatsa alkaa olla sellainen, että normaalit vaatteet saa hyvästellä. 

Hertta
Lilou's Crush

No ihan ihan perässä täällä siis tullaan! Olen tähän saakka onnistunut tosiaan kaikenmaailman kikkakolmosia hyödyntämällä välttämään siirtymisen pois oman nykyvaatekaapin antimista,mutta tästähän se kiri vasta tuntui vatsanympäryksellä alkaneen :) Onnea odotukseen! -ja kirkasta huulipunaa, se jos joku jeesaa jo paljon, olen huomannut :D

Sulla on ihanaa sävyä huulissa! :)

 

Hyvää viikonloppua sulle!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Kevätpinkkipuikko löysi taas tiensä huulille. Samoin sulle mukavaakin mukavampaa viikonloppua!

 

Rinkeli (Ei varmistettu)

Ihanaa viikonloppua hertta ja pulla. Kerroppas onko uniqlon vaatteet pientä mitoitusta?

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Voi kuule. Nyt osuit tässä Uniqlo-kysymyksessä just villakoiran ytimeen: mokomat vaihtelevat tosi paljon, eli "standardia" ei tunnu olevan. Minulla on T-paidoissa L ja S, samoin neuleissa! Neuleissa tosin tuntuu pitävän kutinsa sellainen aika "normimitoitus" paremmin kuin muissa vaatteissa.

Liisa
Osasin!

Minä olen juuri nyt Uniqlo-kaupungissa ja liikkeessä on luonnollisesti jo käyty. Itselläni T-paidat ovat M-kokoa, samoin yhdet housut ja rintsikat. Kauluspaidat (paitapuserojako ne on) ja pikkuhousut ovat L-kokoa. Neuleita en ole ostanut (vielä) mutta kotona olevat ovat osa S, osa M-kokoa.

Tämän reissun parhaita löytöjä ovat kaarituettomat rintsikat ja silkkipaita. Suosittelen erityisesti ensinmainittua. Tosi hyvät päällä!

Kimpassa lotta (Ei varmistettu) Http://Www.kimpassa.blogspot.com

Mikä salamavastaus! Jotenkin jäänyt mielikuva, että olisivat pikkasen naftia. Katsotaan ja mallaillaan. Olen nimittäin sopivasti tässä Aasiassa ja ajattelin kotiin pitää tietty kantaa tuikkareita.
-
Lotta (vaikka äsken olin rinkeli kun pullasta meni pää sekaisin)

Vierailija (Ei varmistettu)

Suurena Uniqlo-fanina vinkkaan, että Aasiassa myytävät Uniqlon vaatteet ovat kooltaan pienempiä kuin Euroopassa tai Jenkeissä. Eli Aasian vaatteista mulla on järjestään kokoa isompi kuin muualta ostetuista. Just on lähdössä tilaus, saa nähdä miten käy!

Meerihoo (Ei varmistettu)

Tyylikäs asu : )
Täällä tullaan sitten ihan tasan 4 viikkoa perässä...vielä mahtuu normihousut kiinni, mutta ei varmaan kovin pitkään tätä menoa. Vielä kun joku valmistaja tekisi hyvännäköisiä äitiyshousuja ja oikeasti kapeita äitiysfarkkuja! Pillit farkut on olleet hakusessa jo pari viikkoa, mutta tähän mennessä tulos on ollut kolme asiakaspalautusta eri nettikauppoihin : (
Normipaidoilla ja mekoilla mentiin loppuun asti edellisessäkin raskaudessa, kun ei noi mammavaatteet oikein miellytä omaa silmää. Housut vaan on se ongelmallisin juttu, joten etsinnät jatkuu...
Onnellista odotusta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.