Mietin vaan

Lilou's Crush

 • Kuorsaaja nukahtaa aina ekana. A-i-n-a. Ja nukkuu pisimpään.
 • Suomalaiset mansikat on maailman parhaita
 • Jos meinaat jättää sairaalakassista jotain pois, SEIS! Juuri sitä tulet tarvitsemaan.
 • Toisen tuomana ruoka maistuu aina paremmalle.
 • Hiljaisena päivänä puhelin soi juuri kun torkahdat.
 • Leivänpäällä on kevyesti Keijua Oivariinin sijaan ellet pidä varaasi
 • Keltaiset yökkärit loppuu ekana.
 • Lääkärin kierto sattuu juuri sille hetkelle, kun pääset kahden päivän jälkeen suihkuun.
 • Kännykästä loppuu akku juuri silloin, kun olet julkaisemassa postausta.
 • Jos on menossa vierailemaan äitiyspolille jossa hoidetaan raskausmyrkytyksiä, pahoinvointipotilaita, kohta synnyttäviä ja muuten tuskaisia naispoloja, ei kandeis uida hajuvedessä. Kertakaikkiaan ei.
 • Miehesi saattaa omia pyykkikoneen sairaalareissusi aikana. Pidä varasi.

 

Semmoista mielessä tänään. Päivän plussapuolinaystävän visiitti ja tuomat marjat, kivat kätilöt ja rauhallinen lääkäri, oma tyttö kainalossa ja mies tuolilla vieressä, mukavista mukavimman edellisen huonekaverin uunituoreen, täydellisen vauvan kuva meilissä.

Miinuksina... Njaah, mitäpä noista. Näillä mennään, yhä yhtenä kappaleena, se merkkaa :) hyvää yötä kuomat!

Kommentit

Tiiu. (Ei varmistettu)

Voi että, tuhannesti tsemppiä ja jaksamista sinne osastolle! Ja pullalle vielä pitkää maha-aikaa. Täällä valvotaan, koska synnytys on ehkä (hyvin varovainen ehkä) käynnistymässä. Päivän vaihtuessa seuraavaksi ja lasketun ajan jäädessä taakse, alkoi supistuksia ilmaantumaan. Isäänsä taitaa tulla, aina ihan vähän myöhässä.

Hertta
Lilou's Crush

Voi miten jännää! Hurjan paljon tsemppiä myös sinne rutistukseen!!

Irinakkv (Ei varmistettu) http://kahdenkerroksenvaki.blogspot.fi

Tsempit. <3
Todella symppis postaus sairaalavuoteelta.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos toivotuksista Irina!

Laura Lauttasaaresta (Ei varmistettu) http://laura.minityyli.fi/

Tultiin eilen reissusta ja kurkkasin tänne, voi höööh oot(te)kin sairaalassa. Paljon tsemppiä sinne! Olen itse viettänyt esikoista odotttaessa rv 37 kolme päivää NKL:n odottajien osastolla ja oli kyllä pitkät nuo päivät, vaikka samanaikaisesti ympärillä näki ja kuuli vaikka mitä hurjimustarinoita, jotka saivat omat vaivat tuntumaan aivan mitättömiltä.
Pian nämäkin hetket tuntuvat kaukaisilta, koita jaksaa. Ja Pullalle bodausvoimia myös!

Hertta
Lilou's Crush

Tervetuloa takaisin :) olen täällä vähän tällainen reliikki, päivystysosastolla kun harva viipyy muutamaa päivää yli, ja täällä vedetään yli viikkoa. Mutta juu, ens kesänä jo muisto vaan :)

pienisisko
Spin off

Voi että näitä on jollain tapaa ihanaa seurailla, vaikka tietää että siellä päässä ei ole oikeasti yhtään niin ihanaa. Mutta selviätte varmasti hienosti, tsemppiä!

Hertta
Lilou's Crush

Heh, juu, ihana ei ole ehkä se oikein sana, turvallista sitten kyllä :) kiitos tsempeistä kovasti!

Bananas (Ei varmistettu)

Tsemppiä! Vietin itse raskausviikot 30-32 sairaalassa täydessä vuodelevossa ja oli kyllä elämäni pisimmät viikot. Ja vielä joulun aikaan. Kyllä pääsi itku, kun en kotia päässyt jouluksi. Huonekaverit vaihtuivat yksi toisensa jälkeen ja minä vaan pötkötin paikallani päivästä toiseen. Ja vaikka olisi kerrankin ollut aikaa katsella vaikka netflixistä jotain sarjoja, niin en jotenkin jaksanut keskittyä yhtään. Päivät rakentuivat aika pitkälle ruoka-aikojen ympärille. Vaihtelua päivään toivat työntekijöiden vuoronvaihdot. Siinä ehti jo aika monta kätilöä tavata. Siinä vaiheessa kun pääsin kotiin jatkamaan vuodelepoa, fiilis oli tietty hyvä, mutta toisaalta jotenkin jännitti olla kotona. Sairaalassa vauvaa tarkkailtiin niin tiiviisti ja kotona oli ihan omien tuntemustensa varassa. Koko ajan piti kuulostella oloa ja arpoa, että lähteäkö vai ei. Lopulta päästiin rv 38 saakka! Sattui sitten niin, että kun pienokainen syntyi, niin vuorossa oli samoja suosikkikätilöitä kun tuolloin vuodelepoaikana. Oli jotenkin kotoisa fiilis :)

Hertta
Lilou's Crush

Outs, vielä joulu!! Siihen verrattuna juhannus oli kyllä lastenleikkiä ihan varmasti! Hieno juttu, että pääsitte viikolle 38, se ois kyllä minustakin aivan upeaa! Ja sama juttu täällä, olen tällähetkellä ainoa "pitkäaikaispotilas" tällä osastolla, muut tulevat pääasiassa käynnistykseen ja pyörähtävät vain. Onneksi nyt olen saanut olla eilisyöstä saakka huoneessa itsekseni, yllättävän stressaavaa on tuo jatkuva trafiikki punkissa, muiden toimenpiteet ja kipuihin liittyvät äännähtelyt kun itse ei voi liikkua mihinkään.

Söpöin Hertta, mielettömästi tsemppiä ja voimia sinne. Mä en ole koskaan nähnyt kenelläkään keltaista sairaalayökkäriä, kuulostaa coolilta :D

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Maikkuliini -ne on kyllä söpöimmät ne keltaiset, mutta ovat kokoa s, en uskalla kokeilla vaan otan turvateltan eli sen sinisen :D vai pitäskö ens yönä repäistä.. :)

I May Say (Ei varmistettu)

Mitkä loppuu vikana? Siis yökkärit? Veikkaan vihreitä!
Tsemppiä sinne!

Hertta
Lilou's Crush

Siniset! Ne ei ole loppuneet vielä kertaakaan! Tarkkailen vihreiden tilannetta tänään... Raportoin jos se muuttuu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljonpaljon tsemppiä! Mä makasin meilkein viikon naistenklinikalla, hitto että oli tylsää. Sain kyllä olla kotona 2 yötä, mutta jotenkin siellä sairaalassa oli niin paljon turvallisempi fiilis. Ja itseasiassa olin aika huonossa kunnossa niiden kotiyöiden jälkeen kun en sitten malttanut vaan maata. Tyhmä minä.
Mutta toivottavasti saat paljon mansikoita ja ne auttaa pullaa pysymään vielä hetken mahassa. Hurjan paljon jaksamista!

Hertta
Lilou's Crush

Voin ihan tunnustaa, että mua vähän jännittää mahdollinen kotiinpääsykin, juuri tuosta syystä että osaanko nyt varmasti levätä ja stressaannunko ja miten kaikki menee ka toisaaltaosaanko lähteä takaisin riittävän ajoissa! Voi kunpa saiskin muuten lisää mansikoita, pahus kun en huomannut miehelle laittaa toivetta tälle illalle :)

Villejä lupiineja (Ei varmistettu)

Valtavasti tsemppiä janjaksamista sinne! Itse jouduin keväällä hengaamaan samalla osastolla vajaan vuorokauden ja jo se tuntui valtavan pitkältä, en voi edes kuvitella, miltä susta tuntuu. Mutta mäkin tykkäsin ruuasta! Olin ihan liekeissä, kun joka aterialla oli jälkkäriäkin! Paljon siis vielä sympatiaa odotukseen, joka onneksi palkitaan komeasti ennemmin tai toivottavasti tässä tapauksessa vähän myöhemmin. <3

Hertta
Lilou's Crush

Mäkin olen ollut ihmeissäni lounas-jälkkäreisyä :) tosin se on muuten listasa "välipala" mutta koska tuler lounaan teydessä täällä, niin eihän sitä voi säästää, kun on usein ollut jätskiä/maitopohjaista rahkaa tms. Tää lounasn ja päivällisen välinen pitkä väli onkin aika pitkä odotella ruokaa. Ehkä oli hyvä, että en tiennyt tulevani tänne näin pitkäksi aikaa,ei jysähtänyt kerralla tajuntaan koko tylsyys. Mutta sitähän tää just on, tylsää ja stressaavaakin toki. Ihan tyhmää vaikka tietty tärkeää.

Toivottavasti olet saanut nukuttua ja eväshuolto pelaa edelleen! Päivä kerrallaan. Ja, en tiedä kuinka siellä, mutta ainakin Tampereella on tullut 4 päivää vettä kuin aisaa, joten et sinänsä menetä mitään sen puolesta kun ei ainakaan täällä voi mennä ulos :)

I May Say (Ei varmistettu)

Ai niin, tulin häiriköimään sua uudestaan, kun ajattelin et sulla on aikaa lukea näitä kommentteja.. :-)
Niin sitä mun piti kertoa, et mun ystävä oli melkein 1 kk Naistenklinikalla odottaessaan kuopustaan. Se oli saanut myyräkuumeen ja joutui tarkkailuun sen johdosta. Se kirjoitteli lopputyötään siellä ja kuulemma ihan jokainen lääkäriryhmä kävi ihmettelemässä sen "Myyrää".

Kuopus sitten syntyi (tai synnytys käynnistettiin, oisko ollut maksa-arvojen johdosta.. en muista) ennenaikaisena (mutta mitoiltaan ihan täysiaikaisen kokoisena). 1-vuotissynttäreillä oli asianmukaisesti Myyrä-kakku. (Saiko tästä jutusta mitään selvää? Tätä sivua on vaikea scrollata iPhonella..).
Anyhoo, toi aika tuntuu turhauttavalta, mutta se on sille Pullalle elintärkeää. Otahan, mamitsu, iisisti!

Tintti* (Ei varmistettu)

Anoppini oli aikoinaan sairaalassa vuodelevossa 6 viimeistä kuukautta, joiden aikana pääsi vain yhtenä vkoloppuna kotiin. :| Itse olin ennen synnytystä 1,5 vkoa sairaalassa ja tiedän hyvinkin miten tylsää voi olla. En jaksanut keskittyä edes kirjaan kun koko ajan mietin miten vauva voi... Tsemppiä teille! :)

bramasole

Tuo ykkönen on muuten niin totta missä tahansa jaetussa huoneessa joutuukin nukkumaan.. Kivaa että jaksat pysyä positiivisena tilanteesta huolimatta :) Ja edelleen sitä tsemppiä toivottelen <3

bramasole

Tuo ykkönen on muuten niin totta missä tahansa jaetussa huoneessa joutuukin nukkumaan.. Kivaa että jaksat pysyä positiivisena tilanteesta huolimatta :) Ja edelleen sitä tsemppiä toivottelen <3

Marjo
Saa olla

Oi, keltaiset pyjamat! Kun pyykkikärryssä oli niitä, tiesi, että on hyvä pyykkipäivä. Tsemppiä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.