Minivinkki: edulliset kynsilakanpoistolaput

Lilou's Crush

Nappasin viimeksi HM:ssä asioidessani jonottaessa kassanviereisestä korista (niinpä niin, asettelu toimi, terkkuja vaan) kynsilakanpoistolappuja. Reissu oli edessä, ja ajatuksena, että perillä ennättää lakata kynnet juhliin. Oli heräteostoksessa nyt joku järki mukana, pikkuriikkinen purkki mahtuu pienempään tilaan kuin kotona oleva pönikkä ja pumpulit.

Hinta 30 kpl:n pakkaukselle 1,95€. (Hups, kuvasta tuli JÄTTImäinen, käypä ainakin ulkonäkö selväksi.) tuossa alla vähän fiksummin mittasuhteita, miten solahtaa meikkipussiin muiden kaveriksi.

Kuten tavallista, en todellakaan perillä lakannut kynsiä -niin käy ihan aina. Joka ikiselle matkalle pakkaan kynsilakat mukaan, ja koskaan en ole niitä vielä aukaissut, pitäisi jo tietää. Mutta tänään sitten oli aika poistaa kulahtanut lakka kynsistä, ja kas! Asetonittomat, miedontuoksuiset lappuset poistivat ainakin Essieni vallan mainiosti, vain vähän enemmällä hinkkauksella kuin normaalisti käyttämäni poistoaineella.

Yhtä juttua jäin kyllä ihmettelemään: sormet jäivät todella öljyisiksi, siis aivan kuin olisin dipannut ne oliiviöljyyn. Liekö poistolaput 2in1, kynsinauhaöljy mukana, mutta vähempikin olisi riittänyt.

Jos siis olet aikaansaavampi reissun päällä kuin minä, niin suosittelen Henkan lappusia ehdottomasti! Hinta-laatusuhde erinomainen.

Kommentit

Korundi (Ei varmistettu) http://secretwardrobe.bellablogit.fi/

Mahtavaa, just tuollaista olen etsinyt, mutta eipä ole tullut mieleen kurkata H&M:ltä - suuri kiitos vinkistä :)

Hertta
Lilou's Crush

Jee, kiva jos oli hyötyä :) Minullekin tuli ihan yllärinä, että näin näppärä juttu löytyi juuri sieltä. Ja henkan hintaan, se etenkin kiva!

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Nuo ovat kyllä tosi käteviä matkoilla! Joskus olen löytänyt jopa sellaisia yksittäispakattuja kynsilakanpoistoliinoja, jotka eivät vie tilaa juuri ollekaan. Mutta ne taisivat olla jostakin ulkomailta...

http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Hertta
Lilou's Crush

hei juu, ne on kanssa tosi mainioita, nyt muistan joskus muuten niistäkin postanneeni! Meillä saa Prismasta, pinkkejä ovat pakkaukseltaan. Minun käytössäni voisivat olla vieläkin kätevampiä, kun näistä kolmestakymmenestä isoin osa taitaa kuivua ennenkuin saan käytettyä.

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Kiitos vinkistä! En ikinä raaski ostaa noita lappuja matkoille, kun tuntuu, että 10 € purkista on pikkasen liikaa...

Manna26 (Ei varmistettu)

Minulla on eri merkin kynsilakanpoistoliinoja (89penniä, kiitos britit!) ja niistäkin jää todella öljyinen tuntu näppeihin. Ehkä se on joku säilömismenetelmä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.