"Minkä sä tästä valkkaisit?" eli syysmuotia nurkan takana

Lilou's Crush

Omasta kaapista löytyykin jo valmiiksi tuoreen syysmuodin näköistä vaatetusta.

Lapsena suurta huvia oli syksyn postimyyntikuvastojen (silloin näitä kolminvaltiaana edustivat Ellos, HobbyHall ja Anttila) saapuessa katsoa ne äidin tai mumman kanssa läpi, aukeama aukeamalta, ja kysellä "mitä sä tästä ottaisit". Aina piti valkata joku juttu, vaikka olisi ollut kyse jostakin ihan hassuista vaatteista -näitä edusti lapsena ne puuteribeiget tukikalsongit ja tötterötissiliivit, joita ainakin Elloksen ja Anttilan kuvastot tarjoili...) Liekö vain meidän harrastus,  vähän sellaista näyteikkunashoppailua tuolloin kaukana kaupungista asuneille? Vieläkin tykkään selata kuvastoja, vaikka nettikaupat onkin itselle se luontevin paikka niin tutkailuun kuin ostoksille.

Nyt kuvastoja taas alkaa tulla postilaatikosta. Se on yksi merkki se, että syksy alkaa olla nurkan takana. Syysmuoti, paras muoti, sanon minä, ja kyllä se kovasti kiinnostaa, vaikka tästä eteenpäin pitkän tovin pääosin käytössä onkin kotivaatteet ja järkivalinnat. Mielenkiintoista nähdä, koska oma vaatekaappi kokonaisuudessaan on taas käytössä, vai joutuuko tässä hankkimaan jotakin omaa kutistumista odotellessa...

Kommentit

--di (Ei varmistettu)

Meillä harrastettiin samaa: "mitä ottaisit tältä sivulta/aukeamalta", pikkupaikkakuntalaisten huveja :)

STYLE/WHITE (Ei varmistettu) http://www.stylewhite.blogspot.fi

En voisi olla enemmän samaa mieltä, syysmuoti on se kiinnostavin muoti :) Kiitos inspiroivasta blogista, tykkään tavastasi kirjoittaa!

emppukoo (Ei varmistettu)

Meilläkin harrastettiin! Ja sitä samaa lehteä saattoi käydä läpi monin eri versioin: Saa ottaa mitä haluaa, joka aukeamalta saa/pitää valita yksi tahi niin että lehdestä valittiin kaikki minkä olis halunnu ja laskettiin yhteen paljonko hintaa olis tullu, ihan hirveesti!! ;)

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Voi kyllä: aina tehtiin ihan samaa! Ja jos tunnustan niin oikeastaan harrastan itsekseni samaa vieläkin, joka kuvaston kanssa ;) Erona toki se, että tällä kertaa saan itse päättää toteutanko näistä valinnoista osan :) Ja kyllä, syysmuoti on parasta! Tosin tällä kertaa taidan itse vain haaveilla, sillä pallo pysyy mahassa (toivottavasti!) marraskuun loppupuolelle ja sitten sen jälkeinen koko on aivan arvoitus...

Vivi
Elämäni palasia

Jostain syystä en muista lapsuudesta kovinkaan montaa katalogia, oliskohan äiti fiksuna piilottanut ne heti ja säästynyt rahanmenolta.. :D Mutta me tehtiin tuota samaa kultakauppojen mainoslehtien kanssa, eli valittiin joka sivulta aina ihanin sormus, riipus, kello jne. Saatettiin tehdä myös niin, että piti arvata, minkä toinen olisi mieluiten ottanut. (Olen kokeillut samaa miehen kanssa, ja hän osui yllättävän hyvin oikeaan! Hyvin koulutettu.)

Ja vielä, hirmuisesti onnea uudesta tulokkaasta <3

medde
Medde xoxo

Meillä kans harrastettiin tuota samaa siskon ja äidin kanssa, voi se oli kivaa :) Tosin vieläkin melko usein kun ollaan kolmistaan niin jossain vaiheessa joku kaivaa katalogin esille ja alkaa armoton mietintä "katoppa tätä ja tätä, mitä oot mieltä? Minkä värin ottaisit?" Old habits die hard. :)

Tein samaa veljeni kanssa, meillä piti Anttilan kodinkoneista, verhoista yms myös valita suosikit :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.