Mitä sinulle tapahtui vuonna 2006?

Lilou's Crush

Facebookissa kiertää nyt tämä vuosilukujuttu, että tykkäät kaverin statuksesta, hän valkkaa sinulle vuoden, josta sinun pitää laittaa faktat tiskiin. Itse sain vuoden 2006, ja ensin mietin, että "voi apua, kuka sitä nyt noiiiiin vanhoja muistaa!" Mutta muistinpas, ja olipa siinä vuosi!

 • Ikäni silloin: 28
 • Ikäni nyt: 37
 • Asuin sillon: Kruununhaka, Helsinki  > lähdimme kokeilemaan Aurinkolahtea, joka samoin Helsingissä
 • Asun nyt: Vartiokylä, Helsinki
 • Työni silloin: kaksi pulleaa deetä mainosalalla: mediatoimisto Dagmar ja mainostoimisto Dynamo, lisäksi opiskelin huvikseni, sillä kertaa sähköisen liiketoiminnan erikoiskoulutusohjelmassa
 • Työni nyt: Lilou's Crush, hoitovapaalla päätoimestani
 • Siviilisääty silloin: kihloissa  > aviossa
 • Siviilisääty nyt: naikkarissa edelleen

Onpa sitä vettä tosiaan virrannut, vaikka onneksi on muutamat asiat pysyneet samanakin. Tuo kuvan kaupunki on edelleen kaukorakkauteni.

Haastan kuulkaa nyt teidät kertomaan, mitä teidän elämässä tapahtui tuona vuonna 2006!

 

PS. Vasta hetki sitten luovuin tuosta kuvan takista, että kauan sekin pysyi matkassa mukana. Tuo pipo löytyy käytöstä edelleen, ja anopin kainalossa kulkee laukku, eli aika hyvin ovat kestäneet aikaa! Kaulahuivikin löytyy edelleen, farkut sen sijaan on laskettu menemään, eivät todennäköisesti edes mahtuisi enää näin kahden lapsen jälkeisellä lantiolla. Harmi, että mies päätti jättää jalat pois kuvasta aikanaa, olisi ollut kiva nähdä, mitkä kengät silloin sattui olemaan käytössä

Kommentit

Kiti
Täydellinen vaatekaappi

Kiva haaste!

Vuonna 2006 täytin 16 vuotta. Nyt olen 25.

Lopetin peruskoulun ja menin ammattikouluun media-linjalle. Ala oli kiinnostava, mutta olin masentunut enkä jaksanut innostua siitä.

En ollut koskaan seurustellut. Nyt olen naimisissa. 

Vuonna 2006 olin nuori, hölmö ja eksyksissä. Nyt olen edelleen nuori ja jokseenkin hölmö, mutta sentään vähän vähemmän eksyksissä. :D

Vuonna 2006 olin surullinen, mutta nyt olen niin onnellinen kuin tällaisessa maailmassa voi olla.

Hertta
Lilou's Crush

Miten ihanaa, että olet onnellinen! Tuli tosi hyvä mieli -vähän sellainen varjosta aurinkoon ja lämpimään -tunne :) Onnellinen nuori hölmöläinen <3

Marjo L (Ei varmistettu)

Nämä on aina hauskoja :) Jestas mitä kaikkea onkaan (itse kullakin) vuosien varrella tapahtunut.

Vuonna 2006 olin 25-vuotias, nyt olen 34.

Muutin silloin heti vuoden alusta Tampereelle. Nyt asun Taka-Töölössä/Helsingissä.

Työskentelin markkinointisuunnittelijana mainostoimistossa. Nyt olen AD lehtitalossa.

Seurustelin suhteellisen uudessa suhteessa. Nyt olemme naimisissa.

Poletti (Ei varmistettu)

Ehkä elämäni paras vuosi tuo 2006, joten on pakko vastata!
- Olin 31-vuotias. Nyt paljon vanhempi....
- Kävimme Roomassa 4 vuotta myöhässä olevalla häämatkalla.
- Epäilemäni lapsettomuushoitojen aiheuttamat vaihdevuodet olivatkin alkuraskauden oireet. Oireiden tulos on nyt kolmasluokkalainen. :-)
- Rakennettiin taloa, jossa nyt olemme asuneet 8 vuotta.

Milma (Ei varmistettu)

2006 olin 27 v., nyt olen 36.
Asuin Espoossa, nykyisin Sveitsissä.
Työskentelin henkilöstöhallinnossa uudessa työpaikassa, nyt hoidan tätä omaa henkilöstöäni ;-)
Oltiin oltu naimisissa vuosi, nyt on vuosia enemmän.

Taisi olla ekan kerta, kun innostuin kommentoimaan. Blogisi on yksi suosikeistani.

Pakko osallistua, kun osui niin tapahtumarikas vuosi. Oi niitä aikoja! :D Vuonna 2006:

 • Olin 18, marraskuussa täytin 19
 • Keväällä kirjoitin ylioppilaaksi
 • Alkuvuoden asuin vielä lapsuudenkodissani, kesällä muutin ensimmäiseen omaan kämppään
 • Kesällä lähdin ensimmäiselle reililleni yksin, kolmeksi viikoksi Itä-Eurooppaan. Reissu oli rankka mutta myös tosi hauska ja avartava, siitä jäi mahtavia muistoja, mutta en ole varma uskaltaisinko enää lähteä vastaavalle reissulle :D
 • Syksyllä aloitin opiskelut ammattikorkeakoulussa, mutta ala ei tuntunut omalta ja jätin sen koulun joulukuussa kesken
 • Siinä koulussa tutustuin mahtaviin ihmisiin, joista muutamat ovat olleet hyviä ystäviäni siitä lähtien
 • Tapailin yhtä itseäni 9 vuotta vanhempaa miestä puolisen vuotta, mutta se ei koskaan muuttunut sen vakavammaksi suhteeksi (ikäero tuntui silloin todella suurelta)
 • Vuoden viimeisinä tunteina (uudenvuodenaatto 2007) tapasin yhden pojan jonka kanssa seurustelimme seuraavat kolme vuotta
 • Haaveilin muutosta isompaan kaupunkiin (joka toteutuikin seuraavana vuonna)
Tasaraita

Vuonna 2006 olin 23 vuotta. Alkuvuodesta pakkasin laukut ja muutin puoleksi vuodeksi Wieniin opiskelemaan. Niin mahtava puolivuotiaana että suosittelen lämpimästi jos ikinä vaan mahdollista opiskella tai työskennellä ulkomailla. Sieltä jäi mukaan monta hyvää ystävää ja ihania kokemuksia. Opiskelin tradenomiksi ja tein illat ja viikonloput mäkissä töitä. Asuin Savossa, olin parisuhteessa ja meillä oli yksi koira. Loppuvuodesta kun palasin ulkomailta otimme toisen koiran. En ollut onnellinen Suomessa enkä suhteessani, mietin eroa ja paluuta Wieniin. 

Pian erosinkin. Nyt olen naimisissa elämäni miehen kanssa, pienen pojan äiti. Koirat kulkee matkassa edelleen. Toinen 10 ja 9 vuotta. Valmistuin koulusta ajat sitten. Päivääkään en ole varsinaisesti ihan oman alan töitä tehnyt ja nyt haaveilen uudesta ammatista. Helsingissä olen viihtynyt jo 8 vuotta ja jos jostain muusta paikasta haaveilen niin ulkomaille muutosta. 

Tasaraita

Voihan autocorrect. Puolivuotiaana=puolivuotinen

Anjuska
Ripaus elämäämme

Olipa hauska haaste!

Voi, mun vuosi 2006 oli hyvin, no mitä nyt lapselta voisi olettaa, ei niin tapahtumarikas. Tosin, tuona vuonna pääsin pois ala-asteelta ja sinä kesänä tapahtui varmasti yksi elämäni suurimmista muutoksista (sitten lasten ja avioliiton), kun äitini ilmoitti meidän muuttavan Lohjalle sen hetkisen miesystävänsä työn perässä. Kesäkuun alussa järjestetyssä kevätjuhlassa itkin surusta, koska jouduin toki jättämään kaikki tutut seudut taakseni ja lisäksi myös kaikki tärkeät ystävät sekä isoveljeni, joka ei muuttanut kanssamme tuonne pääkaupunkiseudun suuntaan. Vuonna 2006 aloitin myös ylä-asteen, joka oli kohdallani kasvattavaa, luonnetta kasvattavaa siis. En voinut olla enää se ujo pieni tyttö, joka tuppasin kotiseuduillani olemaan, vaan silloin minun piti motivoitua tutustumaan uusiin ihmisiin, juuri tuon 2006 kesällä suoritetun muuton myötä. Tapasin ihania ihmisiä, keistä osa on myös jäänyt matkan varrelta mukaan, ja ajan myötä muuttuneet tärkeiksi ystäviksi.

Mitäs muuta. Toki olin pieni lapsi, 14- vuotias, nyt 23-vuotias. Tuolloin en edes osannut kuvitella tapaavani kolme vuotta myöhemmin elämäni miestä, kenen kanssa tällä hetkellä avioelämää takana hiukan yli vuosi, ja saavani kaksi aivan ihanaa lasta hänen kanssaan ja saada mahdollisuutta palata takaisin kotiseuduilleni, joissa edelleenkin asun ♥  Mutta niin se elämä vain on vienyt mukanaan. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.