mmm-mmm-mmm-mmm

Lilou's Crush

(muistatteko sen laulun...)

Tässäpä perjantaisia kuvia seuraavasta H&M:n suunnittelijayhteistyöstä, Maison Martin Margielalta. Mallistossa oli makuuni kertakaikkisen ihastuttavia juttuja (ylisuuri villapaita, peittotakki, nahkalegginsit, kengät ja korut) että totaalisesti oman makuni ulkopuolelle jääviä juttuja (peililegginsit, verkkosukkahousulegginsit ja "hanska-asusteet")

Minusta oli erityisen kiinnostavaa, että mallistoon oli poimittu muutamia tuotteita MMM:n alkuperäismallistosta,  kuten juurikin täkkitakki ja ne ei-koskaan-omiinjalkoihini-verkkosukkahousulegginsit. Ovatkohan materiaalit samoja, kuin alunperin? Kuulin vähän huhuja, että kyllä, mutta varmaa tietoa minulla ei ole.

Mitäs tuumaatte? Meikä ei lähde jonoilemaan 15. marraskuuta, mutta jos villapaidan saisin hyppysiini helposti, se voisi olla kiva kääriytymisvaate vilpoisassa toimistossa.

 

PS. Se peittotakki, se muuten toimii kuin peitto: päälle on tarkoitettu vedettäväksi tuo kuvassa pikkuisen sen takaa pilkottava "pussilakana" eli päällystakkiosa. Tämä on kuulemma monelta jäänyt huomaamatta, toisilta kenties tarkoituksellakin; on ajatus valkoiseen pumpulinpehmeään peittoon kietoutumisesta pitkin päivää vaan niin ihana!

Kommentit

Muikku_ (Ei varmistettu)

Aika paljon kaikkea ihanaa... Täytyy olla verkkokauppavalmiudessa vaikka onhan se selvä että sivut kaatuu taas kerran.

Valentine

Crash test dummies alkoi heti soimaan päässä kun näin etusivulla jutun otsikon. Eli muistan biisin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heti ensimmäisenä tuli mieleen juurikin kyseinen Crash test dummiesien biisi... ja nyt se soi päässä... toivottavasti ei koko loppupäivää :)

Täytyy sanoa, että malliston kengät ovat kyllä hauskoja, tosin mietin, että mitenhän ne kestää ja ovatkohan kovinkin liukkaat?!

Hertta
Lilou's Crush

Muikku_, tsemppistä sinne! Mulla ei hermo koskaan kestä nettikauppajonojen kanssa, siksi olen kovin epäileväinen, että tuota lemppariakaan koskaan enää tapaisin :)

Valentine, oi oi, nuoruusvuodet :)  En heti muistanutkaan bändin nimeä, mutta sinähän sen sanoit!

Vierailija, kengät vaikuttivat aika hyvälaatuisilta, nahka tuntui hyvältä ja saumat samoin. Tuolla läpinäkyvän koron alla oli muutakin pohjaa, mutta ohuelti, eli aika tarkkana saisi ainakin kaltaiseni kanta-astuja olla :) ja sama korvamato täälläkin, argh...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.