Möhkökenkien kuningatar Lita ja hovineitonsa

Lilou's Crush

Aa-puuu-va... Apuva! Apuva Aapuua!

En ehkä kestä, että möhköjen möhkö,  nykyään kaikissa kameleontin väreissä ja kimmellettynä saatava Jeffrey Campbellin hittikenkä Lita alkaa etenkin Nykkireissun hihitysten ja hiplailujen jälkeen näyttääkin jotenkin aika hauskalta... houkuttelevalta... Millaisetkohan ne olisi jalassa? Kuulemma hyvät. Sopisi kyllä tosi hyvin lempparifarkkujen ja collegemekkojen kaveriksi...

Suursuosikki on saanut seurajia monelle valmistajalle. Omat kakkossuosikkini ovat nuo Topshopin versiot. Lita-kenkien hinta muuten vaihtelee Nellyn 204 euron ja reilun 160 euron välillä, ihan suomeksi palvelevissakin verkkokaupoissa.

Oh well, parannellaanpa täällä nyt ihan rauhassa tätä jalkaa, eikä innostuta.

Mutta onhan ne aika ihanat.

Kommentit

Jaana K

Mä oon myös menettänyt sydämeni noille Litoille! Epäilen silti niiden mukavuutta, varsinkin kun en ikinä käytä korkoja muuten. Missäköhän niitä pääsisi testaamaan Helsingissä?

Hertta
Lilou's Crush

Mun mielestä Spiritissä on ollut ainakin tarjolla! Sopisiko sun matkan varrelle? Kerro sitten mullekin, kun en täältä kotoa mihinkään pääse :)

Vierailija Sanna (Ei varmistettu)

Membersillä on Jeffrey Campbellit -50% alennuksessa!

Hertta
Lilou's Crush

Juu, kävin toiveikkaana (ja luottokorttini kauhusta vapisten) kurkkaamassa heti, kun aukeni mutta värit olivat turhan hurjia omaan makuuni. Hyvä vinkki, sinne kaik jos pinkki, vihreä tai keltainen on oma juttu :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tulin vinkkamaan Membersin kampanjasta, mutta olit näemmä jo nähnyt ja torpannut ne möhkylät.

Itse on moisia kaipaile; hiekkalaatikon reunalla toimii New Balancet vallan mainiosti. :)

Hyviä vointeja sinulle! Ja suunnitelman mukaista paranemista!

Hertta
Lilou's Crush

Oo, kiitos oi vain sinullekin vaivannäöstä! Eri reilua teiltä vinkkajilta :) Ja tosi o, ei tullut möhkökengillä pariin hiekkisvuoteen tosiaankaan kekkaloitua :) Täällä sitä vuoroin pötkötään ja vuoroin jumpataan, yllättävää, että siinä kuluu päivä vallan vilkkaan.

heartbeats
HEARTBEATS

Itse en ole Litoille ole syttynyt, ne kun on juuri liian möhkäleet makuuni :-) Noihin Topshopin versioihin tosin taisin vähän ihastua, ihan vain vähän ;) Jotenkin piirun verran sirommat. Tosin taitavat nekin jäädä vain netissä katseltaviksi, en usko että tulisi käytettyä niin useasti.  Basic-nilkkurit sen sijaan enemmän kuin tervetulleet :-D

Jaana K

Onhan se - pitää käydä testaamassa joku päivä! Koitan muistaa tulla kertomaan kokemuksista tännekin, jos sinne joskus pääsen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

tuolla boohoo.comissa löytyy myös vastaavia ja hyvin halpaan hintaan! en sitten laadusta ole varma mutta ulkomuodoltaan ovat huikeat :)

http://www.boohoo.com/europe/footwear/boots/icat/boots/boots/olivia-blac...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ostin omani juuri eilen Spiritstoresta. Mietin hetken mustien nahkaisten ja beigen(mokkainen) välillä. Musta oli kuitenkin mielestäni helpompi yhditellä. Aivan ihanat jalassa. En olisi uskonut millään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.