Monen kesäpäivän asu

Lilou's Crush

Tälleesti sitä juostaan rautakaupoissa :) Kesittynyt eli tuulentuivertama ja auringonkarhentama tukka ja meikitön lookki ja J Crew:n tuubimekko=  kesän vakkarisetti. Jalassa muuten -75% aleloytö Bloomingdalesilta, Stuart Weizmanin sandalssonit, jotka on kyllä parhaimmat ikinä, nahkaa kun ovat läpikotaisin, pohjaa myöten. Eivät tosin siksi ehkä kovin pitkäikäiset Suomen usein kosteahkossa suvessa...

Remppahommista: kaikki laatat on nyt hankittu, kivat ja edullisetkin löytyi, niistä vähän tuonnempana. WC-istuimet olivat valintavuorossa tänään, seinään kiinnitettävä malli on tulossa, mutta vähän vielä arvotaan mallin kanssa, ja aika viimetippaan menee, kääks, alkaa nimittäin olla niin pitkällä jo hommat työmaalla.

Tajusin justiinsa, että vaikka asutaan tässä ihan ydinkeskustassa, en ole liki kuukauteen jalallani astunut varsinaiseen keskustaan, jos Aleksi ja Stokkan kulmat sellaiseksi lasketaan. Ensin vilahti kaksi ja puoli viikkoa Nykissä, ja sitten ollaan mahdollisimman paljon oltu tuolla raksatyömaalla ja omalla pihalla leikkimässä (jee!).

Kommentit

Tasaraita

Katsoinkin heti että kauniit sandaalit. Jotain tuollaisia olen itsekin metsästänyt muttei Helsingistä ole tuntunut löytyvän jos haluaa täysinahkaiset kengät.

Stuart Weitzmannin kengät ovat aivan ihania. Kauniita ja niissä on mielestäni aivan loistava lesti. Mutta jos olet huolissasi ettei sandaalit nahkapohjaisina kestä suomen suvessa kauaa niin suosittelen teettämään niihin puolikumipohjat. Taitava suutari tekee kenkiin sopivat pohjat siististi ja huomaamattomasti.

Voin suositella loistavaa suutaria Katajanokalta. Haraldin kenkä on paikan nimi ja siellä on loistava naissuutari Noora joka tekee melkein mitä vain keksiikin pyytää. Keskustassa olen joskus saanut suutarilta johonkin pyyntööni vastauksen että ei sellaista voi tehdä tai ei tätä pysty/kannata korjata. Noora on aina keksinyt ratkaisun ja nykyään käytän kaikki kenkäni hänellä. Voin lämpimästi suositella.

Cherryy (Ei varmistettu)

Heti katsoin, että ihanat hiukset! Tuulentuivertaman kauniit! Ja asu näyttää mitä mukavimmalle näillä painostavilla keleillä, joista en kyllä yhtään valita, koska villasukatkin on saaneet ihan rauhassa majailla kodinnurkassa ;) terveisin vilukissa-Cherry ;)Ihanaa kesän jatkoa!

ps. korjaatko uuden blogini vanhan tilalle, sinä ihana, jonka sivupalkista edelleen piskuinen blogini löytyy :)

Hertta
Lilou's Crush

Tinttinen, kiitos, hyvä vinkki! Laitatinkin Pistol-nilkkureihini Punavuoren suutarilla pohjat, ja jo vain käyttöaika parani.

 

Cherry Cherrynen, nyt tää täälläkin on villasukat jalassa. Hirviän kylymä päivä oli! Ja no pitää korjata tietenkin! Mitenkäs se nyt noin tökkiikin, koitin jo aiemmin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.