Moo Hair

Lilou's Crush

Taidan olla ainoa, jota otsikko naurattaa. Mutta se oli ainoa, mitä tuli mieleeni päivän asusta, johon kuuluu myös tuo mohair-neuletakki! Mohair ei yleensä ole suosikkejani, pöllyävät karvat tunkevat nenuun, mutta tässä pysyvät jotenkin hyvin paikoillaan. Oversize-malli on ilmastoinnin viilentämässä toimiston ilmatilassa kovin hyvin toimiva. Tuo takki ja alla oleva silkkipaita ovat molemmat H&M:stä, jälleen kerran sitä suosimaani Trend-mallistoa, joka valtaa alaa vaatekomerossani.

Pitääpä muuten vinkata, huomasin, että COS:illa ja &Other Storiesilla on välikausiale, jos jollakulla sattuisi olemaan tarpeita vaatekomeron piristykseen.

Yllä siis: buutsit Carvela, farkut Pieces (saatu Bestselleriltä, kiitos!), paita ja villatakki H&M.

Kommentit

Minä hihittelen täällä otsikolle.... :) Ja mikä on tuo kiva huulipuna? Olet varmaankin ainoa joka saa tuollaisen barbisävyn näyttämään noin hyvltä :)

Hertta
Lilou's Crush

Haa, ylävitonen, sulla on täydellinen huumori :D Ja vitsit, olinkin jo postauksen siitä tekemässä, kyseessä on Chanelin puna, joka jäi onneton töihin -palaan siis tähän hyvinkin tarkasti pikapuoliin :)

Kao Kao

Minäkin huomioin kivan punan! Näyttää tosi raikkaalta :)

Hertta
Lilou's Crush

No vitsit, kiitos! Minäkin tykkään, se on ihan ehkä toista kertaa vasta käytössä! Huomenna tosiaan parempi kuva tulossa, tai ainakin lähempää ;)

Hertta
Lilou's Crush

Hihii, parempi puna huulilla kuin mohairkarvat :) Hyvää yötä!

Annisohvi (Ei varmistettu)

Hiano ja pehmoinen silkin ja mooohairin combo ;) Mistähän H&M liikkeestä teet nuo upeat Trend-malliston löytösi? Aleksilta olen yrittänyt mutta koot ja mallit tuntuvat menevän kuumille kiville tai sitten ajoitukseni ontuu huolella...

Hertta
Lilou's Crush

No eikö vain ole, jotenkin nämä ihan haikailivat toistensa seuraan heti hankittaessa :) Olen tehnyt parhaat Trend-löytöni viimeaikoina netistä, en itsekään koskaan ennätä sopivaan aikaan myymälöihin! Tuo paita on tämä http://www.hm.com/fi/product/16292?article=16292-A , moo-hairia ei harmi kyllä nyt näyttänyt löytyvän, höh!

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.fi/

Tahaton tirskahdus Moo Hairille :-) Cosin tilaus lähti heti eilen, ei auttanut aikailla!

Hertta
Lilou's Crush

hitto, oot mahtava, ootte mahtavia, (mooo-h-tavia!) :D ja vitsit, nyt onkin COS:issa tosi kivoja juttuja, taisin tosin ennättää silmäillä vasta täysihinta-osastoa, en uskalla mennä alepuolelle...

Vierailija (Ei varmistettu)

hitsi, pakko kommentoida: oot toisessa kuvassa aivan teidän lyylikäisen näköinen! aikamoinen kaunotar siis pikkuneidistä tulossa :) terkkuset Tampereen kälyltä! toivottavasti pian nähhään <3

Hertta
Lilou's Crush

Eikä, rakastan sua ehkä enemmän kuin mitään just nyt, niin harva näkee meissä mitään samaa!!! Pus pus ja <3 <3 <3 sinne suunnalle! Toivottavasti nähdään pian teitä, laitan heti viestiä kun ollaan tulossa sinnepäin (ja te tietty kans jos tänne suunnalle!)

.Tiia
Black + White = Grey

Aluksi hämäännyin otsikosta: onkohan nyt kyseessä jokin juttu lehmänkarvasta? Mutta mohair valaisi asiaa kummasti :D.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.