Moukan tuuria

Lilou's Crush

New Yorkissa ei tällä kertaa juurikaan tullut shoppailtua. Alennusmyyntien ajattelin olevan jo ohi palattuamme, mutta kissanviikset, nehän olivat vallan parhaimmillaan. Löysin yhdellä puolen tunnin reissulla passelin mekon häihin (pitsiunelma ei istunut siinä oikeassakaan koossa), valkoisen puuvillapaidan ja kevyet kesäliivit, kaikki -70% alennuksessa. 

Kuumana aikana tykkään mahdollisimman ohuista alusvaatteista, ja kauniit pitsit saavat vähän vaikka kurkistaa kaula-aukosta, vapaalla kun ollaan. Bralette-malli, jossa on leveä, napakka rintanauha on suosikkini, mutta nyt materiaalien ja pitsin neulontatekniikoiden kehityttyä myös kolmiomalli voi olla yllättävän tukeva, jos kupin leveys vain riittää ja olkaimet ovat napakat. Näin ei tosiaan vielä muutama vuosi sitten ollut, joten hurraa sille, että kehitys kehittyy! 

 

PS. Ei todellakaan tule ikävä imetysliivejä, kun niistä pikkuhiljaa olen luopumassa kokonaan! Hyi helkkari, tekisi mieli polttaa ne roviolla! Toisaalta, mitäpä minä niitä suomimaan, hyvin hoitivat hommansa. 

Kommentit

Aika on

Ihanan näköisiä juttuja! Saanko kysyä mistä ostat yleensä rintaliivisi? Ja mistä olet löytänyt kivoja bralette-mallisia pitsirintsikoita? :) Uudet rintsikat tai muutamat sellaiset on etsinnässä, ja tuntuu, että on vaikea löytää kivoja (ja imettäneen äidin rinnoille sopivia) rintsikoita. 

Hertta
Lilou's Crush

No vitsi, en tiedä auttaako tämä asiaa, mutta ostan liivejä aina kerralla isomman satsin Victoria's Secretistä, sieltä olen sattunut löytämään täydelliset mallit kamalan hikisen sovittelusession päätteeksi. Nettikauppa heillä on, mutta sovittamatta en suosittele tilaamaan, heillä kun koot vaihtelee eri mallien kesken tosi kovasti. Rintsikoiden metsästäminen on kyllä ihan tuskaa, kauheasti tsemppiä, sitten kun löytää oivat, se onneksi palkitsee :)

Veera. (Ei varmistettu)

Tykkäätkö käyttää minkälaisia alaosia ? onko jotain lempi merkkiä, materiaalia tai mallia? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.