Mualiman lempeimmät farkut ja Nellyn "sala" -alekoodi

Lilou's Crush

Olen haikaillut jonkin aikaa toisten Dieselin Joggjeansien perään, ovat nimensä mukaisesti farkkujen ja collareiden yhdistelmä, mutta harvinaisen hyvännäköinen sellainen. Tuossa kuvassa en tiedä, teenkö farkkujen parhaudelle oikeutta, mutta uskokaa pois. Näyttävät läheltä "ihan oikeilta" farkuilta, mutta tuntuvat päällä collareilta. Mukavuusvaate parhaasta päästä. Jopa hampilääkärini aikoi hankkia sellaiset ne nähtyää, kuulemma mahtavat työpöksyt.

Farkkujen OVH on kamala, mutta yllärikseni löysin ne puoleen hintaan kaikessa hiljaisuudessa Nellyssä alkaneesta alesta (NLYVIPSALE –koodillapääsee siis jo etukäteen sisään). Nellyn kuvassa ko.faret on muuten puettu ihan hassusti mallin päälle , sen perusteella ei tulisi mieleenkään kyseisiä pökiä hankkia. Sama probleema tosin muissakin verkkokaupoissa usein näiden roikkohaarahousujen kanssa.

 

Tämä postaus sisältää mainoslinkin Nellyn sivuille aleosastolle. Sisään pääsee tällä hetkellä vain tuolla koodilla.

 

 

 

 

Kommentit

Hyppytikki

Voi ei, juuri pääsin vannomasta etten collareita enää jalkaani laita :O Ja nyt iski pakko-saada-nyt-heti-en-voi-elää-ilman, eikä Nellyn linkit toimi.... Paniikki :D

Hertta
Lilou's Crush

T a r u, noille todella menettää syrämensä :D Koitin tuota "nellyn kuvassa" -linkkiä, ja se ainakin toimi, noista muista en mene enää takuuseen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.