Muji sun muut mun mielessäin

Lilou's Crush

Mies lähtee Tokioon työreissulle tulevalla viikolla. Aika mieluusti sinnepäin suunnattaisiin koko perhe, mutta minkäs teet, velvollisuudet ja niin edelleen.  Keskityn harmittelun sijaan siis tuliaistoiveisiin ;)

Tykkään tosi paljon Mujin tuotteiden pelkistetystä muotoilusta (yläkuvassa), ja olen suorastaan riippuvainen muutamista pikkujutuista, kuten mm. matkapurtiloista ja "vispilästä" eli sellaisesta intialaisen päähieronnan metallihässäkästä, sitä en tuohon kuvaan nyt löytänyt. Tällä kertaa toivon tuliaisiksi tytölle puuvärejä, ja itselleni vanupuikkoja, syömäpuikkoja ja pari tiettyä matkaputelia. Näihin tuliaisiin ei onneksi montaa rahaa mene.

Uniqlo on toinen helppo lempparini tuolta suunnalta, ja tuttu teille monille -erityisesti edulliset kasmirneuleet taitavat olla jo modernin klassikon maineessa. Jos mies löytäisi reissun päältä luonnonvalkoisen o-aukkoisen perusneuleen, olisin kerrassaan otettu! Vaatekaappini on kyllästetty niin tummilla sävyillä tällä hetkellä, että valkea perusneule olisi piristävä lisä.Tuollainen samanmoinen harmaana ja mustana minulla onkin, ja olen siihen kovin tyytyväinen. Toinen superhyvä hankinta Uniqlosta on ollut ohut kevytuntuvatakki, sellaiset meiltä löytyy koko perheeltä -omaani käytän villakangastakin alla, sillä muuten en vilukissana koskaan tarkenisi pukeutua siihen vähän siistimpään takkiini, ja viime kesän mökkireissullakin se kulki mukana, keveytensä ja minitilaan menevyytensä vuoksi aivan mahtava matkakaveri.

Yhteiseltä Tokion reissulta jäi harmittamaan, että ei tullut hankittua sushivälineitä -niitä pyydän miestä tuomaan ihan tavallisesta tavaratalosta, valikoimat kun olivat luonnollisesti siellä suunnalla laajat ja edulliset. Vitsit, miten mieli palaa väistämättä tuohon mahtavaan matkaan, voi kun itsekin pääsisi sinne joskus ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa!

 

Kommentit

Emppu / Valkoista & Makeaa (Ei varmistettu) http://www.valkoistajamakeaa.blogspot.fi/

Olen kovasti tykästynyt Uniqlon vaatteisiin, mutta VIELÄ en niitä omista. Tulikin mieleen, kun oma ensimmäinen NYCin matkani on kuukauden päästä, niin osaatko sanoa, kannattaako Uniqloa tähystellä siellä suunnalla? :-) Tokio kyllä kiinnostaisi matkakohteena myös, mutta ensin pitkäaikaista unelmaa kohti!

Hertta
Lilou's Crush

Kannattaa ehdottomasti :) siellä oli munkin ensikosketus merkkiin! Löytyy ainakin kolme liikettä, jättimäiset 5th avenuelta ja Macy'sin vierestä muistaakseni 34th Streetiltä sekä pienempi mutta silti näistä suosikkini Sohosta Broadwaylta. Ihanaa matkaa, me suunnitellaan pidempää visiittiä paraikaa reilun vuoden päähän -odottavan aika on kyllä todella pitkä :D

Emppu / Valkoista & Makeaa (Ei varmistettu) http://www.valkoistajamakeaa.blogspot.fi/

Kiitos kovasti! Ja wau, teidän suunnitelmat kuulostaa upeilta :-)

Hertta
Lilou's Crush

jos muuten kiinnostaa, tuolta sivupalkista löytyy nykkiaiheisia postauksia New York -tunnisteella :) Ja kiitos, vielä ei tiedetä kuin suunnilleen ajankohta ja että reissussa ollaan todennäköisesti kuukausi-kaksi  -edessä on siis paljon ja paljon ihanaa fiilistelyä :)

I May Say (Ei varmistettu)

Onko Aasian Uniqlossa sama mitoitus kuin Länkkäreissä? Mä olen joskus ostanut Shanghain liikkeestä jotain ja mielestäni ne oli kovin lyhythihaisia (siis pitkähihaiset neuleet) ja miehelle ostetut M-kokoiset neuleet liian pieniä. Jenkkilöissä taas Uniqlon M on hänelle sopiva. Vai tekikö aikaero tepposiaan?
Oletko muuten tilannut mitään Mujilta kotiin?

Hertta
Lilou's Crush

Omissani en ole huomannut eroa, käytössä on M molemmista paikoista (siis NYC/Tokio) ostetuista vaatteissa (tai L silloin kun haluan rennon neuleen),  miesten vaatteita ei olla ostettu kuin kevyttoppis Nykistä, joten niistä en osaakaan harmikseni sanoa, mieheni on tosi pitkä joten Nykissäkin jouduttiin paidat jättämään sinne suosiolla. Toisaalta löysin kyllä oikein sopivia flanellipaitoja lähes yhtä pitkälle isoisälleni, eli saattoi riippua ihan hänen sovittamiensa tuotteiden mallistakin. Mujilta en ole tilannut mitään, huonekalut joskus kiinnosti, muistaakseni joku lamppu/pieni pöytä, joita ei matkalaukkuun saa mahdutettua :) noita pikkujuttuja olen täydennellyt aina sitten lomilla.

.Tiia

Oi, Tokio <3. Matkakuume on aivan hirmuinen, ja todella mieluusti sinne matkustaisi keväällä katselemaan hanamia, mutta ihan tähän saumaan matka ei onnistu.. Syksymmällä sitten :).

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä! Voi kun pääsis itse, ja voi kun ei ois miehen työmatka -luulen, että tulee olemaan kovasti tiivistahtinen, mutta lupasi käydä noissa kahdessa puodissa+ihanassa lelukaupassa, jos suinkin entää :) Ja sullako syksyllä edessä, ohhhhh!

.Tiia

Ei olla vielä varattu lentoja tai hotellia, mutta kovasti jo säästetään se ajatus mielessä, että jälleen lokakuussa lennähtäisimme tuonne ihanaan, ihanaan kaupunkiin :).

- (Ei varmistettu)

Onhan se hieman absurdia raahata toiselta puolelta maailmaa vanupuikkoja

Hertta
Lilou's Crush

Niin on :D :D :D  "kulta, toisitko tuliaisiksi vanupuikkoja, kun niissä on niin kiva pakkaus!"

-mutta toisaalta, konteissahan ne taitaa tuohon lähiprismaankin saapua jostakin samoilta seuduilta.

Heips, ilouutisia. Nyt viimein Uniqlon nettikauppa toimittaa luottovaatteet myös Suomeen! Jihaa!

Hertta
Lilou's Crush

Eikä!!! Kävipä se äkkiä! Tämä ilouutinen pitää jakaa, suurjättikiitos vinkistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.