Muru, kaveri, uusi mekko ja suutarivinkki

Lilou's Crush

Olin illalla syömässä kaiffarini Ilkan kanssa ravintola Murussa, ja napsin sieltä tietysti tapojen mukaan pari kuvastakin. Oli niin kiva ilta, oi että, ja Murun antimet ihan mielettömän hyviä!

Aamulla töihin lähtiessä puin ylleni tuon Zaran mekon, tosi helppo ja kiva, vaikka onkin aika mini, huomasin vasta kuvista! Kuvien laadun kanssa on taas vähän niin ja näin, vaikka assistentti koetti tehdä pimeässä eteisessä parhaansa. Höh. Mekon seurana oli viimeinkin kaikin puolin täydelliset Jennyt, mutta ne kävin tiputtamassa illalla Viiskulman suutarille kumipohjien laittoon kolmien muiden huoltoa vaatineiden kenkien kanssa. Nahkapohjaisilla kengillä ei näillä leveysasteilla juhlita, ja omieni pitäisi juhlia jo tulevana lauantaina! 

Suutarissa taiottiin myös yhteensä kuusi reikää lempparivöihini, kylläpä kelpaa taas. Jos siis olette helsinkiläiset oivaa suutaria vailla, suosittelen Viiskulmaa.

Näiden lörpöttelyjen myötä, hyvää yötä ja kauniita unia :)

Kommentit

Lukija vaan (Ei varmistettu)

Heissan,

Kiitos ihanasta blogista, kommentoinkin täällä ihan ensimmäistä kertaa vaikka oletkin suosikkibloggaajiani! Olen siis vissiin aika passivinen lukija..

Paljonkos tuolla Viiskulmassa kustantaa kumipohjien laitto nahkapohjaisiin kenkiin? Ajattelin tehdä tällaista kustannusvertailua kun ei ole mitään vakkarisuutaria tällä hetkellä ja suositukset muutenkin tervetulleita :-)

-Emilia

Hertta
Lilou's Crush

Moikka Emilia! Kiva kun nyt jätit jäljen itsestäsi :) muistaakseni puolipohja+korko oli 36€ pari -ei siis ilmaista, mutta laatuun olen ollut todella tyytyväinen!

Vierailija (Ei varmistettu)

No ei ole ilmaista, mutta ei kyllä kalliimmastakaan päästä käsitääkseni -ja joka pennin arvoista aivan varmana. Kiitos paljon hyvästä vinkistä, suuntaan sinne myös pian siis :)

-Emilia

annemi

Todella kiva mekko, sopii sulle upeasti :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.