Mustaa viinimarjaa huulilla

Lilou's Crush

Eilisessä asukuvapostauksessa Aisha niin nätisti kehui huulipunaani, että ajattelin kertoa siitä ihan omalla postauksellaan. Kyseessä ei nimittäin ole ihan mikä tahansa puna, vaan jälleen kerran asialla on nerokas, telepaattinen pikkuveljeni! YSL:n Volupte-puna nimittäin löytyi suloisesta paketista jouluaattona. En voi kuin ihmetellä: mistä kummasta pikkuveljeni oli hoksannut, että olen miettinyt jo tovin, tohtisinko tuollaista ihan lilan-mustaa punaa kokeilla!

Puna on huippukosteuttava, ja tuoksuu ihanasti mustalta viinimarjalta. Ja kiiltääkin komeasti kuin sillin kylki.

 

Tuo kosteus yhdistettynä vähintäinkin haastavaan sävyyn tekee punasta hitusen vaarallisen käyttää, helposti nimittäin lipsahtaa vähän sinne sun tänne maiskutellessa. Pussatessa siirtynee huulilta toisille. Ei siis ehkä para puna-aloittelijoille, onneksi on tullut viime aikoina väjän harjoiteltua:)

Kommentit

Itselläni on YSLn violetti, ellei jopa sama huulipuna, ja myöskin omasta mielestäni YSLn liian voidemainen koostumus ja punan tummuus eivät ole hyvä yhdistelmä, sillä puna karkaa ja häviää helposti. Hylsy taas on kuitenkin niin ihana, että saavat minut kerta toisensa jälkeen huijattua ostamaan tuotteitaan, ja sitten taiteilemaan niiden kanssa...

Hertta
Lilou's Crush

Minulla oli ennestään sellainen mattapintainen YSL, ja se pysyy kyllä kuin tauti -harmillista että nämä kosteuttavat eivät niinkään, olen aika kuivahuulinen ja mattapunat kuivattavat tietty entisestään. Ihania pakkauksia tottavie osaavat tehdä!

Nellan (Ei varmistettu)

Sun pikkuveljesi ostaa mielettömän ihania lahjoja :)

Hertta
Lilou's Crush

Sanos muuta, hällä on kyllä mieletön kyky osua aina ihan nappiin! En tajua :D

Aisha J
Aisha

Helppo oli kehua, niin hyvältä puna näyttää :) Pikkuveljelläsi on selvästi hyvä maku!

Vierailija (Ei varmistettu)

Pikkuveljesi voisi hirmuisen mieluusti järjestää kursseja lahjanhankinnasta, sen verran nappiin tuntuvat osuvan. Ilmoitan oman veikkani välittömästi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.