Myrsky ja mylväys

Lilou's Crush

Kaupallinen kampajna yhteistyössä Aurinkomatkojen kanssa

Nyt on kuulkaa mualiman kirjat on sekaisin täällä Tenskulla. Saimme terkkuja Suomesta, normaalisti aurinkoisen Kanarian poikkeuksellinen keli on huomioitu siellä Hesarissakin. Sunnuntaina kirjoittelinkin hurjasta tuulesta, ja sepä vain yltyi yltymistään. Eilen ilmaantuivat myrskyvaroitukset, ja hotellilla matkailijoille välitettiin tiedotus, että alueelta ei parane poistua. Pahus! Paikalliset ovat kelistä ihan hämmennyksissä myöskin.

Olimme suunnitelleet ekskursiota Playa de las Americakseen ja los Cristianokseen, mutta yöllä se täysi rytinä sitten alkoi: taukoamaton jyrinä, salamat ja rankkasade. Vaikka bungalowmajoitus on ehdottomastiyksi hotellin huippujuttuja, rankkasateessa rynniessä huomasin hyviä puolia myös päärakennuksen yhteydessä olevilla huoneilla ;)

Pieneksi hetkeksi sade taukosi iltapäivällä, ja lähdimme heti haukkaamaan happea rantaan ja ihastelemaan aaltoja -kauemmaksi ei ollut asiaa, sillä edelleen hotellista varoiteltiin, että myrsky nousee uudelleen. Ja totta se olikin.

Hotellin takana kohoava vuori on upea! Se näyttää joka hetki erilaiselta! Juuri nyt sen huippu on pilvien peittämänä. Hetki sitten hohti kirkkaan vihreänä.

Näkymä kohti Fanaben rantaa.

Huomiseksi on luvassa lisää tätä kurjaa keliä, täytyy varustautua siihen vielä muutamalla ihan karmealla julkkisaviisilla. -Viimeksi olin näin perillä brittien julkkissutinoista vuonna 2007 -kysykää mitä vain edelleen otsikoissa olevista Peter Andresta ja Katie Pricesta! (Lookin juttu Lily Allenista oli ihana!)

Neljän suorassa meidän ministä on tullut jo mestari! Mutta jee, perjantaina pitäisi paistaa. Silloin lähdemme eläinpuistoon Puerto de la Cruzin lähelle.

Nyt lähdetään täältä internetin luota respasta sateen selkään, aiotaan katsoa vielä illalla perhekasassa Ponyo Rantakalliolla -kuullaan siis toivottavasti seuraavaksi aurinkoisemmissa merkeissä :)

Kommentit

Sofinah (Ei varmistettu)

Voi pyh ja pah tuota säätä, mutta minkäs sille mahtaa... Muuten tuo neljän suora, olin ihan unohtanut sen, mutta muistan pelailleeni sitä lapsena mökillä(varmaan niinä sadepäivinä kanssa). Sitten vielä kyselisin, että mistä tuo paitasi on? Näyttää kivalta!

Hertta
Lilou's Crush

Sas muuta, kyllä riepotti kerrassaan -onneksi nyt jo Tenskulla aurinko paistaa :) Kiitos kovasti kuules paitakehusta, tykkään siitä itsekin hurjasti! Heppahomma on ostettu J Crew:lta viime nykkireissulla, mutta kuulin, että sitä on ollut myynnissä myös Net A Porterissa. On tosi tukevaa neulosta/collegea. Taisin ottaa kokoa liian suuren, mutta olkoot :)

elmerin ystävä (Ei varmistettu)

Moi Hertta,

tuntuu vähän tyhmältä laittaa tämä ihanien matkapostausten alle, mutta en oikein tiedä mihin tämä kuuluisi. Muistelen että sinäkin olet joutunut menettämään äitisi liian aikaisin. Sama suru kohtasi nyt parasta ystävääni ja olen aivan neuvoton toisen tuskan äärellä. Kuinka voisin parhaiten tukea ja auttaa? Mikä tuntuu surevasta hyvältä muttei tungettelevalta? Olen yrittänyt auttaa arkisissa asioissa, esimerkiksi laittamalla ruokaa, ja hellinyt toista läheisyydellä, esimerkiksi harjaamalla ja letittämällä tukkaa. Tuntuu vain että tarpeeksi suuria sanoja ei löydy ilmaisemaan kuinka pahoillani olen...

Hertta
Lilou's Crush

Otan osaa ystäväsi menetykseen ja samalla myös sinun suruusi. Kuulostaa siltä, että olet täydellinen ystävä. Jo siksi, että sinulla on halua auttaa ja olla tukena. Niin suuressa surussa oikeastaan mikään ei auta sen vähentämisessa, mutta oloa voi entisestään pahentaa. Minulla vain kaksi ystävää osasi olla tukena suruni aikana: kuunnella, jos siltä tuntui, tai vain olla läsnä. Toinen tuli luokseni heti suruviestin saavuttuani ja pysyi niin kauan kuin toivoin. Käyttäytyi siis juuri miten sinä tunnut tekevän. Toinen rutisti kovasti ja taisi vähän itkeä tirauttaakin kanssani, ja tiesin, että oli paikalla koska tahansa jos olisin tarvinnut. Sekin jo toi lohtua. Moni muu ystäväni tarkoitti hyvää koettaessaan kääntää ajatuksiani heti suru-uutisen kerrottuani muihin asioihin, jopa seuraavassa lauseessa. Se tuntui nujertavalta, vaikka he todella tarkoittivat hyvää. Mikäli ystävän surua ei ole ennen kohdannut, eikä sitä ajattele noin syvällisesti kuin sinä, siihen ei varmasti osaa suhtautua, joten ymmärrän heitä hyvin näin jälkikäteen. Vaikka jokaisella on oma tapansa suhtautua suruun, minun korviini kuulostat parhaalta mahdolliselta ystävältä.

elmerin ystävä (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksestasi, olet kiltti ja viisas.

Hertta
Lilou's Crush

Ei kestä kiittää! Voimia sinulle kovasti ystäväsi tukemiseen. Todella lämmittää sydäntä, että osaat olla noin ajattelevainen <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.