Mystiaire Vestiaire

Lilou's Crush

Kirjoittelin tuossa tovi sitten, kuinka tein vuoden ensimmäisinä päivinä ekan ostokseni Vestiaire Collectivesta. Sen jälkeen ostokseni hävisi kuin se kuuluisa pieru sinne isoon autiomaahan. Yhden automaattisen viestin tänä aikana olen saanut, jossa viileästi tuumattiin, että eivät ole vielä saaneet kassiani, ja jos sitä ei saavukaan, perutaan tilaukseni automaattisesti helmikuussa, ja saan rahani takaisin. Aha.

Myyjä selvitteli myös asiaa, mutta kassi tuntuu haihtunee täysin. Kunnes tänään, aivan merkillinen juttu: facebookissa sattumalta huomasin, kun eräs neitokainen taivasteli, että DHL:stä oltiin oltu yhteydessä, ja häntä odottaisi Vestiairen lähetys. Ja kas, sama kassi, minkä minä olen ostanut. Pikku juttu, että hänpä ei ollut ostanut yhtään mitään.

Ykskaks myös Vestiairen sivuille tietoihini on ilmaantunut, että minun laukkuni on postitettu. Seurantakoodia kuitenkaan ei jostain syystä ole saatavissa, enkä ole Vestiairelta saanut ilmoitusta, että laukku olisi siirtynyt "seuraavaan vaiheeseen" tuosta mysteeritilasta, vaikka statuksen muutoksesta pitäisi aina tulla ilmoitus sähköpostiin.

Sattumaako? Vai nuuskiiko kovasti odottamani vanha mummeli viimeisillä voimillaan tiensä luokseni, mutta ei rassu kaihisilla silmillään erottanut muuta kuin suunnaksi FINLAND osoitekortista? Koetan miettiä, onko tämä jännittävää vaiko vain turhauttavaa. Sen verran voin sanoa, että sille parille sataselle olisi kyllä ollut muutakin käyttöä, kuin maata Vestiairen tilillä, jos tämä homma menee ihan puihin.

...To be continued...

Kommentit

Tasaraita

No johan nyt jännäksi menee. Toivottavasti se mummeli löytää sieltä oikeaan kotiin uuteen kotiin. :)

Hertta
Lilou's Crush

On kyä ihan ku Columboa seurais :D Toivottavasti ei heitä vanhus henkeään raskaalla taipaleella...

Sonne75 (Ei varmistettu)

Tein Vestiaire-tilauksen n. vuosi sitten ja olin positiivisesti yllättynyt, kun ostamani LV-laukku saapui perille 9 päivän kuluttua ostamisesta. Laukku oli ensi silmäyksellä ok kunnossa, mutta 5-6 kuukauden kuluttua tietyt nahkaiset osat alkoivat suoraan sanoen rapisemaan mikä harmitti minua tosi paljon! Kävin korjauttamassa laukkuni kyseisen merkin omassa liikkeessä ja jouduin tietysti pulittamaan siitä aimo summan, mutta oli se silti sen arvoista! Laukku on nyt tiptop-kunnossa ja loppujen lopuksi laukun hinta korjauksineen on kaukana nykyisestä normimyyntihinnasta. Ja tulipahan vielä merkkiliikkeessä varmistettua toisen kerran laukun aitous :-)

Hertta
Lilou's Crush

Voi miten kiva kuulla, että ostos on ollut mieluinen! Minä vielä jännittelen, nyt olen saanut kysymykseeni taas kaksi automaattivastausta. ehkä ensi viikolla joku ihminenkin palaa asiaan ;) jos tämä vielä iloksi muuttuisi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.