Nakit jaloille

Lilou's Crush

Jesh, Tory Burchin nakit saapui Shopbopista perjantaina, viettivät viikonlopun toimistolla, ja sain ne tänään koipeloihin.

Ihanat jalassa, päkiän(kin) alla on jonkinsortin pehmuste. Eivät vaatine sisäänajoa, tuntuvat niin pehmoiselta heti!

 

PS. Nämä Toryt tuntuvat olevan hitusen reilummat kooltaan kuin perinteinen malli, jossa kantapään takana on kuminauhakuja. Vaikka ovat pikkuisen suuret, pysyvät hyvin jalassa. Tykkään.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ou nou mitkä söpöläiset! Piipahdin kaupassa ja voi että minkäs teit. Löysin sieltä vaikka mitä =)
Misty

Milia (Ei varmistettu)

Kyllä noilla kelpaa tepastella, kiva, että ovat hyvät jalkaan!!
Milloin muuten teit tilauksen, tai siis kuinka nopea toimitus tuolta Shopbopista on?

Hertta
Lilou's Crush

Misty, se on kyllä paha, paha puoti ;) Ja kiitti! Tepsuttelin noilla sitten loppupäivän iltaan saakka, veri nais :)

Hertta
Lilou's Crush

Milia, on tosi nopsa: tilasin viikonloppuna (su muistaakseni) ja perjantaina jo saapui :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten tullit ja alvit? Eikö tuo ole usalainen kauppa? -T

Hertta
Lilou's Crush

T, juu, ne tulee tämän hintaisissa ostoksissa, Shopbopissa on se kätevä, että ne näkee ennen maksua, jotta voi vielä harkita, ja ne voi myös maksaa siinä ostosten yhteydessä.

Lisa&Shopbob (Ei varmistettu)

Hei, olen harkinnut ostaa Shopbobin kautta itseasiassa ihan samat ballerinat kuin sinäkin. Toisena mietin Michael Korsin Odette patent flats ballerinoja. Melkeinpä niistä pidän enemmän, mutta pohja hieman epäilyttää (jouduin kerran palauttamaan Brandokselle MK:n ballerinat pohjan takia eli kenkä kului kannasta ja kärjestä sillä pohjan muovi ei sitä tarpeeksi suojannut. Näissä saattaa olla sama ongelma).

No mutta siis varsinainen kysymykseni olisi se, että paljon noin about maksaa kenkien palautus Shopbobille? Mietin siis sitä, että jos tilaisin molemmat ja palauttaisin toiset, niin tuleeko miten paljon kustannuksia? Toki vaikea arvioida täsmälleen...mutta puhutaanko esim. 10e tai vaikkapa 40e?

Aurinkoista viikkoa! :)

Hertta
Lilou's Crush

Lisa, voi harmi, en ole koskaan joutunut palauttamaan sinne, niin en osaa arvata hintaa -löytyisiköhän Postin sivuilta apu, jos katsot hinnan ulkomaanpaketille alle kilolle? Luulen, että palauttaminen on kuitenkin tuonne jenkkeihin sen hintaista, että itse koittaisin vaan raakasti valita toiset ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Osaisitkohan neuvoa tai antaa vinkki..Perinteisistä Burchin ballerinoista sanotaan nettikaupoissa, että ovat puoli numeroa pienempää mallia. Jalkani on 38, joten sen mukaan kokoni olisi 37.5. Mutta mutta... olisiko silti parempi ottaa koko 38 koska koipeni on hieman leveämpää sorttia.. eikä ainakaan puristaisi? :) Miten sulla on kokovalinta mennyt?

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, hmm, kokeillaanpas ainakin! Itselläni on siis jalan koko jotakuinkin 39. Käytössäni on ollut Burcheja koosta 38,5 kokoon 40, ja itse kun tykkään vähän tilavammasta (siis ennemmin väljä kuin napakka) niin olen taipuvainen ottamaan suuremmat. Jos nettikaupassa sanotaan,että kyseinen malli on puoli numeroa pienempi, niin silloin käsittääkseni pitäisi ottaa juurikin puoli numeroa suurempi koko, jotta vastaisi normaalia kokoa? Itse siis suosittelisin ottamaan sen puolikkaan isomman, tai ihan oman koon. Mutta tosiaan, mulle nuo perinteiset ei edes istu ihan niin hyvin kuin nämä nakkilaiset, eli tämä ohje n vähän turhan huononlainen! Toivottavasti löytyy sopivat :)

MustHave

Ihanat nakit! :) Shopbopista tulee kyllä todella nopeasti, itse tilasin keskiviikkona, maksoin tullit sunnuntaina ja maanantaina DHL jo toikin kengät ovelle, nopeaa ja näpsäkkää :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.