Napakymppikengät netistä -eli kuinka kerrankin onnisti

Lilou's Crush

Nyt on taas se hetki, kun voitaisiin piirrellä rastia seinään (huomaatteko, jotakin tuolle seinäparalle on tehtykin...). On nimittäin niiiiiin harvinaista kohdallani, että nettikaupan kenkäostokset menee nappiin. Mutta tällä kertaa, ihme ja kumma, meni kaikki oikein päin.

Koko -täydellinen.

Korko -juuri sopiva.

Lesti -täsmälleen oman jalan mukainen.

Väri -vielä kuviakin kivampi.

Olen suitsinut itseäni olemaan edes yrittämättä kenkäostoksia netistä, sillä vähintäänkin koko menee aina pieleen. Kun on vielä herkkäjalkainen, on onnistumisprosentti varpaiden lukumäärää pienempi. Mutta joskus (tyhmän)sinnikkyys kuitenkin kannattaa, ja tällä kertaa en kanna popoja takaisin postiin.

Olin niin tyytyväinen tähän löytöön, että surkeasta valosta huolimatta otin kuvat postaukseen heti. Väri on todellisuudessa kaunis burgundy, johon minulla on vuosia ollut viha-rakkaussuhde. Nyt selkeästi tuo jälkimmäinen vallalla.

 

 

Mokkanilkkurit ostin &other Storiesilta.

Kommentit

Sara // housefive (Ei varmistettu) http://housefive2.blogspot.com

Oij,oij mahtava löytö! Laitahan sitten jotain asukuvia näiden kera. Mulla on nimittäin yöskin burgundyt mokkanilkkurit ja yhdistän niihin jostain syystä aina vain saman asun (t-harmaat farkut, mustan paidan) ja olisi kiva nähdä, mitä sinä keksit näiden kanssa :)

Ja hei sain muuten sun vastauksen bee3-matkis-ilmoitukseeni ja nyt tajusin etten koskaan vastannut takaisin! kiitos siis spostista ja pääsin niistä onneksi pyyntihinnalla tosi helposti eroon :)

Hertta
Lilou's Crush

nyt pitää kyllä kaivella jostakin joku hovikuvaaja työpaikan nurkilta, että saisi edes joskus asukuvia! muuten päivät ovat niin päätöntä juoksua, että ei tunnu löytyvän mitään väliä kuvahommiin.

Kuvailit aikalailla omaa lempivärikarttaani, luulen että mustat farkut harmaa t-paita ja pitkä neuletakki löytyy päältä, tai mekko ja paljaat sääret tai muhkea neule ja nahkaleggarit tai kokomusta asu muuten tai  nilkoista käärityt farkut, t-paita ja jakku...tai tai :D täytyy ihan vallan mallailla, niin pitkä on ollut mustien ja valkoisten kenien ajanjakso :)

kiva kun meili tavoitti, ja todella kiva että menivät helposti :)

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Mun viime talven lempikengät olivat samasta putiikista (mustat mokkanilkkurit piikkikoroilla), ja nyt silmäilin just noita sun samoja kenkiä tähän syksyyn. Noilla koroilla on varmaan tosi mukava kävellä ja olla?!

Hertta
Lilou's Crush

Korot vaikuttavat aivan täydelliseltä nimenomaan arkimenoihin! Itsehän en siis koroista juuri perusta, eli monelle olisivat ehkä liiankin maltilliset :) Suositus, ehdottomasti!

Mia K.
Voi taivas

Oi! Muistatko hintaa? On kyllä ihanat ♡

Hertta
Lilou's Crush

Näitä varmasti vieläkin löytyy, jos muistan väärin, mutta sellainen summa kun 125€ tuli mielen päälle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.