NAPsaisin

Lilou's Crush

Tänään Net A Porterissa alkoi ale, ja samaan syssyyn päättyi pitkä pienen arkilaukun metsästys. Samoin löytyi viimein se pitkä ja lämmin musta neule.

Laukku Marc by Marc Jacobs, Neule Etoile Isabel Marant

Toivottavasti ovat kivat, haluaisin jo pukeua tuon neuleen Girl With a Dragon Tattoo-malliston keinonahkisten kanssa.

Olen monesti kismitellyt NAP:in kalliita toimitusmaksuja, DHL:llä kun kulkee, ja nopeus maksaa. Pitkästä aikaa tilatessani huomasin nyt ilahduttavan jutun, European standard delivery, joka kustantaa 15€. Ei halpa sekään, mutta parempi toki -minulla kun ei yleensä ole mikään kiire,  mielummin odottelen ja maksan vähemmän.

Kommentit

laurafree
Laura loves

Voi että, oon tilaamassa tota samaa laukkua. Pitää varmaan toimia äkkiä. Hinnaksi ei jäänyt paljon mitään, jee!

Hertta
Lilou's Crush

laura, sinne äksään, luulen ettei kauaa vanhene. Hyvä hinta, kiva kassi :)

laurafree
Laura loves

Ja hyvä kun mainitsit ton shipping-vaihtoehtojutun, sitä ei kovin näkyvästi ole tuolla esillä (tai sit olen sokea, mikä on myös mahdollista). Valitsin kanssa sen hitaamman - ei se nyt päivistä oo kiinni, kun kassia aikoo kantaa vuodet!

Stockholm by me
Stockholm by me

NAP on pari kertaa perännyt feedbackia ja olen molemmilla kerroilla huomauttanut juuri siitä että niiden toimitusmaksut on liian kalliit (ja tiedän että monet muut on valittanut samasta asiasta), että olis kivaa olla halvempikin toimitusvaihtoehto. Kun tämä €15 sitten lanseerattiin vähän aika sitten niin ne lähetti mulle (ruotsiksi) infomeiliä asiasta ja kiitti feedbackistä. Wow. My voice has been heard :) Mutta nyt en kirjota sen enempää koska kiire mennä takasin tiirailemaan alejuttuja! :)http://www.stockholmbyme.blogspot.com/

Hertta
Lilou's Crush

Laura, eikun se on mustakin tosi hämäävä; ihan vaan sattuman oikusta kurkkasin sitä tippuvalikkoa. No, yllätyinpä ainakin iloisesti :) Ja hihii, myös Kimpassa-blogin Lili tilasi saman veskan, että Suomen blogosfääri on nyt MBMJ-laukkujen edustaja näköjään ;)

 

Stockholmby me, jee, kiitos siis kansalaisaltiivisuudesta :) Ja hyviä löytöhetkiä! Tulen kurkkimaan, jos laitat blogiisi :)

Sussis (Ei varmistettu)

Voihan voihan, laukku meni ohi suun..

Tuota olen etsiskellyt jo tovin. aivan ihana.

Hertta
Lilou's Crush

Sussis, eikä, joko ne loppui! Voi PÖH!

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Hei mulla on tuo lintulaukku, ostin kesällä. Se on ihana ja kätevä ja soma ja keikkuu mukana lähes päivittäin!

Hertta
Lilou's Crush

Anna, miten kiva kuulla -tartten just semmosen näpsän eikä liian hienoa (vaikka siis hienohan tuo on, mutta liian blingiä tai "varottavaa" :)

...

Voivoi, kiitos tästä! Olisi mennyt muuten ihan ohi. Mukaan lähti APC:n shortsit ja pari perustoppia pilkkahintaan. 

Hertta
Lilou's Crush

NinniP, jee, kivahyvähauskaa kun oli hyödyksi! NAP:in alet ovat kyllä ne, joita itsekin ihan odotan. Tänä vuonna meinas päästä yllättämään, hirviän aikaisin nekin!

LiinaK (Ei varmistettu)

Tuliko tuo neule jo? Oletko tyytyväinen?

Hertta
Lilou's Crush

Liina K, tuli, ja se on ihan super. Just mitä pitikin, siis pehmeä, lämmin ja tarpeeksi pitkä. Hitsi, kun olin jo ajatellut että palauttaisin säästön vuoksi ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.