Nettipukilta tilattua

Lilou's Crush

Olen päättänyt, että me ollaan miehen kanssa oltu tosi kilttejä tänä vuonna. Siitä palkkioksi ohjailtiin ihan hetki sitten pukki tuomaan meille pitkään haaveiltu kiikkustuoli. Siinä onkin pakettia kerrakseen!

Suosittelen muuten Eames-asioissa lämpimästi Einrichten-Designin verkkokauppaa, sieltä on meille kotiutunut lauma muovikuppituoleja vuosien saatossa. Ensiluokkainen asiakaspalvelu ja nopsat toimitukset.

Mitä te olette hankkineet paremmille puoliskoillenne pukinkonttiin? Meillä on lahjat menneet yhdessäolon alkuvuosina huvittavasti ihan samassa synkassa, tietämättä. Yhtenä vuonna hankittiin toisillemme valkoiset villapuserot. Toisena kellot. Monena viime vuonna olemme jo sopineet, että ei isoja lahjoja, vaan jotain ihan pientä. Viime vuonna sain Karri Koiran levyn, se oli kiva! Tai sitten hankkineet kotiin jotain yhteistä mukavaa.

Oi että, sais posti ja  joulu jo tulla, kiik-kaa, kiik-kuu!

Kommentit

S-jakkara (Ei varmistettu)

Miten hinnan suhteen, omet varmasti vertaillut, onko edullisin näissä "kuppituoleiss"? Pitäisi tilata 6 kpl landelle, vielä en ole aloittanut "metsästämistä"... :)

Mekin tilattiin tänä vuonna yhteinen joululahja. Ensi viikolla pitäisi tulla kauan haaveissa ollut K-tuoli. Ja kun vauvakin on syntymässä tässä kuukauden sisällä, ei muita joululahjoja tarvita. :)

jaanaelisa (Ei varmistettu) http://www.kauniinkarumaailma.com

Oih ja voih tuo on pakko saada! Mä olen vasta hiljattain alkanu lämpenemään Eameseille, enkä osaa päättää mikä on se ensimmäinen hankinta.. Keinutuoli on vahvoilla :)

Marski (Ei varmistettu)

Hankin miehelleni yllärinä yhteisen matkan Kööpenhaminaan tulevana ystävänpäivänä. Ai että, miten vaikeaa oli säilyttää salaisuus pari ekaa päivää, mutta nyt ajatukseen on jo tottunut :) Tänään väsäsin kortin, jossa lukee "Sinulle on varattu paikka lennolta...."jne. Eiköhän jouluna ole hymy herkässä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.