New Balance, eli kuinka universumi pitää huolta hulluistansa.

Lilou's Crush

 

Mietin täällä taas turhanpäiväisyyksiä, aiheena tänään universumi ja huolenpito. Kaksi todistetta kombinaation olemassaolosta:

1. Olen pitkänä romunaoloaikana kerännyt lähes kolme upouutta kiloa lihasta kevyempää ainetta, sijainti suunnilleen keskivyötäröllä. Harmittaako? Ei. Ei yhtään tippaa. Ilman tätä makkaraista en nimittäin saisi kunnolla (ja melko pienellä tuskakertoimella) piikitettyä mahaani veritulpanestolääkitystä joka ilta. Eläköön vyötärökabanossi!

2. Olen ollut pitkän aikaa pakotettu lättäpohjakenkiin hyvällä iskunvaimennuksella, ts. lenkkareihin.  Ei harmita, koska onneksi lenkkarit ovat juuri nyt jälleen salonkikelpoiset. Mikä ajoitus prakaukselle, vielä ikävämpihän sitä olisi rahjustaa lenkkareissa korkkarimuotiaikaan.

Päätän tällä kertaa raporttini ajatuksenkulusta näihin tosiseikkoihin, kolmannen todisteen löytäminen keskeytyi kurnivaan vatsaan.

(Kuva New Yorkista ostamistani ja piiiitkään etsimistäni laivastonsinisistä New Balanceista siis ajalta ennen operatsuunia, kun vielä pystyin itse mm. solmimaan kengännauhani. Ovat muuten miesten mallia, onneksi on kapea lesti siinäkin.)

Kommentit

NinaVee
Väreilyjä

Uh, vyötärökabanossi. Mikä "ihana" sana! :D

Olen etsiskellyt itselleni yhtä tiettyä lenkkarimallia koko kesän mutta oma kokoni on valmistajalta loppu. Luulen siis että joudun itsekin turvautumaan New Balanceihin kun reissun päälle päästään. Hyvältä näyttää sinulla, toivottavasti pääset pian lenkkeilemään Balanceillasi!

muumi

Hei kysmys! Mistä sä löysit New Balance kengät, kun tuntuu ettei niitä löydy kuin netistä ja sieltäkin naisten kokoja tosi kehnosti? Ihanat sun kengät!

muumi

Oho, luinkin vasta suluissa olevan. VOI PEHVA.

Hertta
Lilou's Crush

Nina, äyh, voihan harmi! Jalassa muuten NIken Freerunit on noin tuhannen kertaa paremmat, mutta nehän onkin uusinta teknologiaa. Nää on tämmöset ala-astekengät :) Lenkit muuten saattaa olla iäksi lenkkeilty, voi sniiiiiiiif!

 

muumi, eikä! Voihan kurjuus! Mutta jos jalan kokosi on 39, niin sitten miesten puolelta voi löytyä helpotus.

Vierailija (Ei varmistettu)

mä myyn tummansiniset W576 koossa 37!
m_kaela@hotmail.com

Ananas
Ananas ja Kookos

Olet kyllä ihan uskomattoman positiivinen tapaus! :) Monen jutut voisi tuossa tilanteessa olla aika paljon valituspitoisempia. Hirmuisesti voimia ja tsemppiä ja parempaa vointia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.