New York: Chelsea Market

Lilou's Crush

Chelsea Market on yksi (kovin monista) lempipaikoistani New Yorkissa.

Valtava tehdas rakennettiin 1860-luvulla kotipesäksi kymmenelle keksitehtaalle. Oreo-keksit ovat lähtöisin justiinsa täältä.

Paljon on vuosien väliin mahtunut, ja nykyään Chelsea Market on hip ja pop ja herkku "food court" paikallisine leipomoineen, hedelmäkauppoineen, kalapuoteineen ja ravintoloineen, trendikäs ostoskeskus sekä toimistojen tyyssija  -tehdasrakennuksesta löytyvät niin paikallisten tv-kanavien kuin mm. Emin ja Googlen konttorit.

Chelsea Marketissa järjestetään myös erilaisia yleisötapahtumia, viimeksi kun satuimme sinne, oli käytävillä kuvattavana ja promottavana Roseanne Barrin uusi "Roseanne's Nuts". Meidänkin rattaisiimme Rouva Barr joukkoineen heitteli "Nutcase"-macademiapähkinäpusseja, joita typy viimeksi eilen kaiholla muisteli. hassua, millaisia juttuja lapsen mieli poimiikaan. Tyttö on muuten meidän perheen toisiksi suurin nykkifani, heti äidin jälkeen. Lupaa kivaa äiti-tytär-reissuille parin vuoden päästä!

Anthropoligiella on todella kaunis liike Chelsea Marketissa.

Chelsea Market sijaitsee muuten aivan edellisen N.Y -postaukseni High Linen kainalossa. Oiva kaksi-kärpästä-yhdellä-iskulla jollekin ihanalle päivälle: mielettömät eväät mukaan Marketista ja hissillä ylös High linelle.

Kommentit

Katri123 (Ei varmistettu)

Kiitos tosi paljon näistä New York-postauksista :) Olen lähdössä kaupunkiin ekaa kertaa maaliskuun puolessa välissä joten vinkit tulee todella tarpeeseen. Erityisesti High Lane-vinkki oli tosi kiva ja sinne varmasti suuntaammekin. Muutenkin on kiva että vinkkailet muitakin nähtävyyksiä kuin perusjuttuja ja outletteja (ei sillä ettenkö aikoisi myös shoppailla :D)

Hertta
Lilou's Crush

Katri123, kiva jos on iloa! Ehdottomasti kannattaa suunnata High Linelle, toivottavasti on hieno aurinkoinen päivä -talvella paikka ei luonnollisesti ole ihan täydessä loistossaan,mutta jos sen yhdistää vaikkapa juuri tuohon Chelsea Markettiin, saa tosi kivan puolen päivän retken :) Minä en oikein varsinaisia nähtävyyksiä osaa edes vinkata, kun outletit eivät itseäni kiinnosta, saan ajan tuhraantumaan aina sohossakin jo! Kurkkasitko tuon New York-tagin alta löytyvän sohon shoppausvinkkijutun, jos semmoinen (perinteinen toki sekin) kiinnostaisi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.