New York Favourite

Lilou's Crush

Hurjat pakkaset lennättivät luokseni lempiasiani Nykistä!

Ystäväni, tuo ihana hymynaama tuossa surkeasti onnistuneessa kuvassa, on Pohjois-Euroopan turneella, ja saapui Tanskan ja Tukholman kautta tänne hyisen kylmään Helsinkiin toissapäivänä. Ehkä olen jonkin Nykin reissun yhteydessä kertonutkin, että tutustuimme sattumalta muutamia vuosia sitten, kun vuokrasin häneltä huonetta Air BnB:n kautta reissatessani kaupungissa yksin. En olisi arvannut, että hienojen reissumuistojen lisäksi tuolta matkalta tarttuu mukaan tällainen aarre.

Meillä klikkasi kemiat yhteen sillä sekunnilla, kun vuorokauden mittaiseksi venyneeltä, epäonnen siivittämältä lennoltani viimein totaalisen ryytyneenä, enkä erityisen freesinä, könysin Brooklyniläisen kerrostalon respaan. - Ja suoraan Erikan avoimeen syliin, sekä tervetulleeksi ruokapöytään perheensä ja ystäviensä seuraan. Matkailu rikastutti elämää jälleen kerran aivan ihanalla tavalla.

Vietimme eilen kaksistaan iltaa kaupungilla. Ei ristinsielua kaduilla, mutta mukava tunnelma sisällä ravintoloissa. Näppäsin kuvan myös "eleganssistani" eli tuosta miljoonaan kertaan mainitsemastani paljettipuserosta, joka oli peitettävä paksun villatakin alle, The Cockin ikkunasta nimittäin veti niin vietävästi, että istuin käärittynä villakerroksiin kuin mikäkin vilukissa, ja paita sai säkenöidä harmaiden vällyen alla ihan itseksensä.

Tänään onkin sitten liikenteessä koko konklaavi, tytöt ja mies mukana. Huomenna jätetään hyvästit taas, mutta vain hetkeksi.

 

PS. Lämmin hali ja kiitos teille, jotka annoitte ruokapaikkavinkkejä edelliseen postaukseen! Superhyviä ehdotuksia, joita hyödynnämme kyllä muutoinkin kuin vieraiden kera! Jotenkin sitä on vieraantunut keskustan ravintolaskenestä ihan täysin täällä idässä asustellessa ja kotona kokkaillessa. Olette ihania kun jeesasitte naista mäessä!

Kommentit

Aisha J
Aisha

Voi että, yllättävissä tilanteissa voi löytää iki-ihania ystäviä! Itse sain sellaisen aikoinani, kun kämppikseni lähti vaihtoon Irlantiin ja hänen huoneeseensa tuli alivuokralainen- josta sukeutui sillä sekunnilla yksi rakkaimmista ystävistäni. On muuten jännä, kuinka joidenkin ihmisten kanssa synkkaa aivan välittömästi, vaikka ei olisi sanaakaan ehditty vaihtaa. :) 

Hertta
Lilou's Crush

Miten ihana sattuma! En noin yleensä juuri usko kohtaloon, mutta kyllä tuo nyt jonkinlaiselta johdatukselta kuulostaa :) Toisaalta, sinä olet niin herttainen, että en yhtään ihmettele, että sinun kanssasi on samantien samalla aaltopituudella!

Anne, (Ei varmistettu)

Suosittelisitko aamulla vai iltapäivällä Nykkiin saapuvaa lentoa, onkohan tolla ihmeemmin vaikutusta aikaeroon tottumiseen?

Hertta
Lilou's Crush

haa, kysyitpäs juuri aiheesta, joka on jostain syystä itselleni olennainen, etenkin lyhyillä reissuilla tuonne suuntaan :) Minä tykkään kovasti juuri siksi siitä Finskin lennosta, joka laskeutuu neljän kieppeillä, että saan parhaan startin reissuun: kämpillä/hotellilla on sopivasti jonoista riippuen kuuden-seitsemän aikoihin, ehtii asettua, käydä syömässä tai ostamassa iltapalatarvikkeet, ja pötkähtää suihkun kautta nukkumaan (kun väsyttää takuuvarmana, koska suomen aikaa on jälkeen puolen yön). On helppo aamulla herätä hyvissä ajoin uuteen päivään, kun pääsee ihmisten aikoihin paikallista aikaa nukkumaan ja on jotenkin heti siinä paikallisten rytmissä. Sinne suuntaan mennessä en oikeastaan koskaan kärsi jetlagista, toiseen suuntaan sitten kovastikin. Eli minulta suositus ip-lennolle!

Anne, (Ei varmistettu)

Kiitos kommentistasi! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.