Nudehuulet

Lilou's Crush

Kevään meikeissä ollaan kohistu kulmakarvojen renesanssista ja rohkeista kynsilakoista, molemmat eri kivoja trendejä. Haastavampi pala nieltäväksi minulle on ollut nudehuulien uusi nousu, ja nimenomaan vaaleiden nudehuulten esiinmarssi.

Omassa mielessäni käsitys "nudepuna" on yleensä ollut vain hyvin luonnollisen värinen puna, ei niinkään vaalea; huuleni ovat suuret ja melko punaiset luonnostaan, joten olen vain tyytynyt värittämään ne siistiksi huultensävyisellä punalla.

Nyt kuitenkin vastaan tuli kevään meikkikuvissa hurmaavia, hyvin vaaleita nudehuulia niin useita, että päätin unohtaa erittäin epäonnistuneet vaalean punan kokeilut teinivuosilta, ja sutaista vaaleaa punaa huuliin.

Vaikka kokeilu oli ihan ok, ei katastrofi eikä nolo, ei tästä itselleni meikkityyliä tule päivämeikkiin ellei silmissä ole voimakasta väriä, sillä vain ohuella rajauksella ja kevyellä ripsarilla tuntui että viimeisetkin värit pyyhkäistiin flunssan runtelemalta naamalta. Perinteisesti tumman silmämeikin kanssa seuraavalla kerran, silleesti toimii varmasti paremmin, kuten nämä Harpers Bazaarin kevätmeikkitrendejä esittelevät kuvat näyttävätkin esimerkkiä.

Kommentit

Tää on mun odotettu trendi. Kaupasta saa järkeviä nude sävyjä pelkkien kimalle vaalean pinkkien sijaan.

Hertta
Lilou's Crush

Totta, nyt niitä kyllä löytyy, eikä pelkkää vahvasti hopean henkistä pinkkiä! Oli oikein valinnan vaikeus kun kävin katselemassa :)

Mapsi (Ei varmistettu) http://mapsin-muotia.blogspot.fi

Tykkään. Hankin juuri itse YSL:n aika nuden, vähän kultaan vivahtavan kiillon kesöksi. Tosin sävyn kanssa saa olla tarkka...hampaat saa näyttämään aika keltaisilta jos sävy ei ole oikea.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.