Nya brillorna.

Lilou's Crush

Annoin periksi mieliteolle.

Saapa nähdä, miten &Other storiesin pyöreät, ruskeanoranssit peililasit sopivat tähän pyöreään ja vähemmän ruskeaan habitukseeni tulevana kesänä.

 

PS. Vähän purnausta kyseisestä nettikaupasta: sivut latautuvat jostain syystä minulla törkeän hitaasti välineestä riippumatta, ja lisäksi toimitus on vain  MyPack-pisteeseen Valintataloon, ihan "väärällä" suunnalla ja kaukana. Kyseinen kauppa sijaitsee juottolan nurkalla, ja sen todella huomaa, ikävä asioida. Ei postiin, ei pakettiautomaattiin, ei edes tuohon lähimpäään Valtsuun. Bad Bad service! Ja samat sinulle, saman ketjun COS!

Kommentit

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Valitusten listaan voisi vielä lisätä erittäin hitaan käsittely- ja toimitusajan :-( Kilpailijat ovat niin supernopeita ja toimittavat ihan parissa päivässä Suomeenkin, niiden rinnalla COSin parin viikon toimitukset ovat aivan onnettomia.

Hertta
Lilou's Crush

hei totta, minullakin meni viimeksi tilatessa lähemmäs kaksi viikkoa toimitukseen. tuolta luvattiin neljässä päivässä,tosin "we are expecting delays in service". Kattellaan siis, ja toivottavasti ovat kuitenkin kivat ja sopivat, ihastuin kovasti malliin :)

-tara- (Ei varmistettu)

Mulla latautuu ne sivut myös todella hitaasti, ei jaksa odottaa. Ja toimitusaika on viime aikoina Cosilla ollut todella törkeän hidas. 3 viikkoa viimeksi.

Hertta
Lilou's Crush

KOLME?! Johan siinä ajassa uisi ja kävelisi ruåttin varastolle. Höh! 

Ramppa (Ei varmistettu)

Mulla on vain hyviä kokemuksia Other&Stories nettiputiikista,, jos siis ei lasketa noita megahitaita sivuja.. Toimitus oli nopea ja palautukseen lähteneet kengät korvattiin, tai siis rahat palautettiin tilille nopiaa. Meillä täällä Espoossa päin oli kos joninlaista Siwaa mihin toimitus tapahtui. Nurkalle siis sain pakettini.

Hertta
Lilou's Crush

Toivottavasti täälläkin menee hyvin! Tuo on kyllä vähän hassu täällä kulmilla Helsinkiä tuo MyPack-systeemi -sama juttu siis kaikissa sitä ainoana toimitustapana käyttävillä puodeilla. Jos kyse on jostain yleisemmästä tuotteesta, yleensä toimitustapa jopa vaikuttaa mistä teen ostokseni.

Ramppa (Ei varmistettu)

ApuaHelpApua minkälaista TEKSTIÄ!!! Syytän ipadia ja pehmeää sohvaa, joka aiheuttaa heikohkon kirjoitusasennon!!
Noloa.

Hertta
Lilou's Crush

Haha, ihan sama täällä :D vai johtusko se euroviisuista :D?

Venus (Ei varmistettu)

Kiva kauppa, mutta...sivut turhan hitaat..lähetysten saatavuus huono..(kaukana sijaitseva pikku Siwa), palautusten teko helppoa ja hyvät alet...siitä on & other stories tehty :)

En ole myöskään tuon hitauden takia saanut koskaan tilausta edes tehtyä loppuun... miten niin huonot hermot? Toivottavasti saat tällä kertaa pakettisi nopsaa ja pääset hakemaan sen sellaiseen aikaan kun juopot ovat unilla :) Nyt kun nettikauppa-aiheessa ollaan niin muitanko oikein että olisit joskus maininnut näistä pöksyistä? http://www.hm.com/fi/product/24633?article=24633-A&variant=038 

Sattaa olla että oli jokin toinenkin malli (muistelin että lähtöhinta olisi ollut korkeampi), mutta jotkut siniset colleget väitän nähneeni :) Nyt ovat alessa siis. 

Saaranen (Ei varmistettu)

Tää on niin totta! Itsekin oon ihan raivona COSin valitsemalle pakettientoimituspaikalle, joka on siis Valintatalo jossain kuusessa. Siksi en tilaa sieltä :(

ainolainen (Ei varmistettu)

Juuri taannoin kyseisestä putiikista tilasin neuleen ja voi että kun harmitti kun toimittivat sen ihan huitsilan kuuseen! Vantaalla asun itse ja mun mielestä on hieman epäkäytännöllistä toimittaa kamppeet Matkahuoltoon, joka on 10 kilsan päässä mun kotiosoitteesta ja joka vieläpä on auki vain arkisin klo 9-17. Että oli viimeinen kerta kun tuolta tilaan, ei maksa vaivaa kun nouto on niin hankalaa. No, säästyypä nuokin pennoset sitten. :) COS ihme kyllä toimittaa tuohon lähimpään Siwaan 3 kilsan päähän, mikä on ihan jees kun kävellen tai bussillakin sinne pääsee toisin kuin tuohon Matkahuoltoon.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.