Nyt ne jo alkas!

Lilou's Crush

Ei vitsi, vanha virsi jo tästä suusta, mutta en lakkaa hämmästelemästä vuosi vuodelta aiemmin alkavia alennusmyyntejä yhtenäkään vuonna. Lie kohta jo lokakuussa ensimmäiset joulualet... Tavallaan toki ymmärrän, että nyt kun joulu alkaa olla ovella, etenkin kansainväliset nettikaupat aloittelevat alensa, kun ihan-varmasti-jouluksi-saapuvat-paketit on todennäköisesti tilattu.

Että jos mielit alevesille verkkoinesi, niin puunaappa venho kuntoon: esimerkiksi Matches, Atterley, Coggles ja GAP aloittivat tänään. Itse jään kyllä vielä kytistelemään niitä lempiapajiani, listallani on kaikki kaksi asiaa. Nuo mansikkapaikkani ovat yleensä sinnitelleet sinne joululle saakka, näinköhän tänäkin vuonna?

Kommentit

Lennu (Ei varmistettu)

On kyllä alet aikaistuneet! Muistelen että Net-a-porterkin aloitti viime vuonna jo ennen joulua, sitä itse venailen parin toiveeni kanssa... Kotimaisista Gaudeteen räpsähti tänään alet ja Samujia odottelen myös! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ai jestas, Gaudete oli mielessäni, että siellä olisin voinut käydä aleissa, mutta enhän mää nyt mitenkään ehdi ennen joulua :D Olisikohan NAP aloittamassa aaton aattona... se itselläni ykkönen myös!

Atterleyllä näytti kivalta. Oletko tilannut heiltä, osaatko kommentoida laatua?

Hertta
Lilou's Crush

Atterleyn omasta mallistosta ei harmi kyllä ole kokemusta, muistaakseni olen tilannut sieltä jotkut toisen merkkiset kengät, kun tarjoukset ovat aika hyviä silloin tällöin :) Jos rohkaistut, kerro!

t.Susse (Ei varmistettu)

Onko ihana Töölön Lucia-poika teille sukua? :)

Hertta
Lilou's Crush

Piti ihan guuglata, että mistä on kyse :) Ei tietääkseni, tämä miehen suvun nimi on suhteellisen yleinen etenkin tuolla Lapissa, ehkä sieltä joku juuri löytyisikin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.