Oh Brooklyn

Lilou's Crush

 

Muistattekos, kun pohdin, että Brooklyn vai Harlem vai jokin teidän hyvistä ehdotuksistanne, joita en edes ollut tullut pohtineeksi, majapaikaksi tulevalle kesälle? En viime aikoina ennättänyt asiaan paneutua, ja olinkin Air Bnb-aikaa kirjannut tammikuun to do-listalle. Mutta kas, kun tammikuun toka päivä koitti, asia ratkesisikin ihan itsestään. Majapaikkamme tulee olemaan jälleen Brooklyn.

Ystäväni nimittäin tiedusteli, josko hän voisi tarjota sattumien summana perheellemme majapaikkaa luotaan alivuokralaishenkeen, ja sehän sopi paremmin kuin hyvin! Käytännön järjestelyt ovat loistavat meille molemmille, koti tuttu, kaunis ja tilava (bonuksena pesutupa ja hissi, lelut sun muuta lastentarvikkeet valmiina odottamassa -pienten kanssa matkatessa varsin hyödylliset harvinaisuudet!), ja kaiken päälle sijainti mitä parhain, sen sain viimeksi hänen luonaan viipyessäni huomata. Olemme niin iloisia! 

Reissu tuli heti vielä astetta todemmaksi, kun asuminen järkkääntyi näin mainiosti yks kaks ja yllättäen!

Kommentit

annemi

Oi, ihanaa! me palattiin juuri viime viikolla New Yorkista ja eleltiin onnellisina Williamsburgissa, Bedford Avenunen kulmilla. Bushwick viime vuonna oli jo tosi ihana meidän mielestä, mutta kyllä Williamsburgissa on sitä jotain, vaikka me kyllä käytiin fiilistelemässä vanhoilla kulmilla reissun aikana, siellä kun on kaikkien aikojen paras aamiaispaikka :) 

Hertta
Lilou's Crush

Mä vesi kielellö teidän reissua seurasinkin :) mikä se paras aamiaispaikka muuten olikaan? Täytyyhän se kokea!

annemi

Cafe Ghia / Bushwick :) tilaa hunajalatte ja eggs benedict.. mmm!

http://52weeksofdeliciousness.com/2014/01/01/new-york-osa-i/

 

 

Onerva (Ei varmistettu)

Onnittelut!
Saako udella mistä päin Brooklyniä vuokraatte asunnon? Itse etsiskelen kanssa kämppää sieltä päin ensi kesäksi peräti 5 viikoksi. Mukana olisi tulossa mies ja 5- ja 7-vuotiaat lapset. Manhattan on tuttu, mutta Brooklyn ei..

Hertta
Lilou's Crush

Voi jee, tulee varmasri loistoreissu! Ystäväni asuu aikalailla Downtownin/Fort Greenen/Clinton Hillin rajoilla, milloin mihinkin hänen osoitteensa liitetään, ja se on kyllä varsin käytännöllinen alue -metron pikavuoro kulkee 50 metrin päästä, ja parilla pysäkillä ollaan Manhattanilla! Ylipäänsä miettisin ehkä alueen valintaa kulkemisilla: mihin päin suurin osa menoista sijoituu, ja katsastaa sitten kämpän sellaisen metrolinjan lähettyviltä. Meille esimerkiksi hurjan ihana Williamsburgh olisi ollut vähän hankala. 

Hertta
Lilou's Crush

...siksi suosittelen tällaista maanläheistä ratkaisua, koska metrossa saa helposti tuhrautumaan tooodellaa kauan aikaa, jos asema on kaukana ja yhteydet vaihdollisia tai local-junia. Toinen ystävämme asui aikanaan Baltic Streetilla Cobble Hillsissä, joka tuolloin noin 12-13 vuotta sitten oli vielä todella kaukana coolista, eikä ehkä ihan kaikkein turvallisinkaan seutu. Siellä majoituin ihkaekalla reissullani, ja kyllä oli taivaltamista metroasemalle. Pilkkopimeääkin osan matkaa vielä, ei katuvaloja. Huh. Mutta lienee sekin seuru siistiytynyt.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.