Oman kaapin antimia

Lilou's Crush

Aussien ja Trendin järjestämä blogigaala siis juhlittiin tänään, muissa blogeissa siitä varmasti löytyy hurjan paljon runsaammin tietoa ja kuvamateriaalia itse en oikein osaa noissa juhlissa kuvata. Minä kuittaan siis tiiviisti raporttiini pääkallonpaikalta, että että ystävät tekivät illan, niin paikalle saapuneet iloiset blogiystävät ympäri Suomen ja Euroopan kuin rakas avecinikin joka nappasi tuon asukuvan justiinsa kun alettiin toppautua ulkotamineisin kotiinlähtöä varten.

Perustan tuon otsikkoni edellisen postauksen mekon pohdinnalle -kiitos kaikille ihan hurjan hyvistä vinkeistä, paljon on minulla vielä puoteja käymättä, niin paljon uusia tuttavuuksia löytyi. Olen ilmeisesti to-del-la noviisi näissä mekkohommeloissa, mutta nyt  manuaali jonka kanssa kulkea kun tarve iskee eteen. Voi kun olisi sitä kädentaitoa ja hermoja suotu, niin ryhtyisin myös kokeilemaan tuunaustaitojani kirppislöytyöihin, mutta kummatkin uupuu. Molempia voi kuulemma harjoittaa, mutta ilman toista on vaikea treenata toista ;)

Tuumin sitten kuitenkin, että mihinkäs minä, huonohko juhlamekkoilija tästä muuttuisin, ja kun kerran kaapissa on kaikkea kivaa ja vähän (tässä tapauksessa osittain ei ollenkaan) pidettyä, niin katson mitä niistä saisi aikaan. Ja tällainen kokonaisuus sitä sitten syntyi, a'la Sofia Coppola Marni for H&M-lanseerausjuhlat-henkeen. Täytyy sanoa sen verran, että poseeraukseni ei tuo oikeutta minusta niin kovin näteille vaatteille.

Asu: Marni for H&M, kengät Unisa, laukku good old Kaneli.

PS. Sylkkysellinen onnea vielä Lilyn omalle Johannalle paras muotiblogi-palkinnosta ja Saaralle paras kauneusblogi-palkinnosta!

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

Oonpas ollut sosiaalisena, kun en edes sinuun törmännyt!! Kiitoksia ja näytätpäs kauniilta ^_^

Hertta
Lilou's Crush

Hih, mä ihastelin sua kaukaa kaihoisasti, räpsin tietty kuvat kun pokkasit palkinnon, joka meni ihan puttepossun väriseksi, pöh.  -ja lähdin ihan tosi tosi aikaisin kotiin. Nähdään pian :)

www.minunkoopenhamina.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kaunis asu ja kaunis bloggari!

tyylialkemisti

 

Oli kyllä tosi kiva tavata livenä!
Ja otetaan sitten vähän pidemmän kaavan kautta toukokuun tapaamisessa:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi kun oo sitte suloinen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.