Onnea kultaiselle huipulle

Lilou's Crush

Tänään vietin oman päiväni puoliksi taas vaihteen vuoksi Töölön Sairaalassa polv(i)eni vuoksi. Koska tuossa aiheessa ei ole kertakaikkisen mitään kivaa, kerron paljon mieluummin tällä hetkellä mieltäni isosti ilahduttavan jutun.

"Mun mies ei ole vain kulta ja huippu, vaan kulta ja kaks hopeahuippua" hihkuin eilen yöllä Facebookissa. Iloitsin ja ylpeilin nimittäin ihan valtoimesti siitä, että pitkän linjan mainospuurtajani sai eilen komeat kolme palkintoa eli "Huippua"  Vuoden Huiput -gaalassa, joka on Suomen merkittävin markkinointiviestinnän ja muotoilun kilpailu. Kolme, se on paljon se. Tosi paljon.

Taidanpa tuntea mieheni niin hyvin, että vaikka palkinnot merkitsevät suunnittelijalle ja toimistoille paljon, loppujen lopuksi työ tekijäänsä kiittää, ja parasta miekkosen mielestä tänä vuonna on ollut päästä tekemään töitä ja ehkä vähän ystävystyäkin ikiaikaisen idolinsa kanssa, jonka tekin tapaatte tässä kultaa voittaneessa filmissä, jos haluatte kurkistaa kättensä jälkeä:

 Nyt minä täällä vain odottelen työn sankaria kotiin. Hain kotimatkalla kuohuvaakin, sillä tämä jos mikä on maljan tai kahden paikka. Ehkä jopa kolmen, yks jokaiselle Huipulle!

Onnea muru!

Ihanaa ja iloista kevätperjantaita teille!

 

("Illan pisimmät aplodit"-kuva: Grafia)

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

Tätä te siis Petran kanssa eilen seurasitte. ;) Paljon, toooodella paljon onnea huippumiehelle! :)  Pikaista  paranemista polviraukalle! <3

Hertta
Lilou's Crush

Coco, no tätä tätä :) Ou jee, onnittelut menee per heti :)

annemi

Onneksi olkoon, kyllä kupliva on nyt paikallaan! :) ihanaa viikonloppua ja tsemppiä polven kanssa!

Hertta
Lilou's Crush

annemi, täällä juuri hetki sitten poksautettiin samppakaljunkin :) Ja kiitos muuten teille molemmille ihanille polvihommeloista, positiivista asiassa on se, että tutkimukset etenee, jos nyt jotakin pitää keksiä :)

Laurana (Ei varmistettu) http://lifethrualens.net

Vautsivau, huippujuttu! :D

Hertta
Lilou's Crush

Laurana, hih, sitä just :) Täällä ihan "sukua voittajalle" hengessä skumpittelen ja surffailen :)

Maija A (Ei varmistettu) http://lammollatehtya.blogspot.com/

Hassua, olisiko ollut eilen kun katselin yhtä Jaffa-mainosta ja mietin, että kukahan näiden takana on. On niin onnistunut kamppis. Onnea!

Hertta
Lilou's Crush

Maija A, täällä se takahemmo asuu :) On minustakin todella onnistunut, oisinpa tehny ite :D  Suunnittelijamies sanoo suurkiitokset onnitteluista :)

Mirja H (Ei varmistettu)

Siis aivan mieletön mainos! Siitä tuli niin hyvälle tuulelle. Kyllä miehesi on aivan älyttömän taitava! :D Onnea hänelle! :)

Hertta
Lilou's Crush

Mirja H, olipa ihanasti sanottu! Välitän väsyneelle saunojalle heti terveiset kun tuolta ulos tulee! Hienoa oli myös toki tuotanto ja muu härpäke joka tähän liittyy, että eihän hän yksin näitä väsäile, mutta suunnittelijaparinsa kanssa ovat idean ja luovan toteutuksen isät. Kiitos vielä!

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/

Voi onnea ja mahtavuutta huikean lahjakkaalle miehelle minulta ja tämän pariskunnan mieheltä! Ja hei, jokaisen menestyvän miehen takana on huikea vaimo. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Nina, hahaa, sääpäs sen sanoit! Jotenkin munkin on tästä glooriasta saatava osani :) Ja kerron het onnittelut kun tyyppi kömpii tyttären luota ylös :)

TiinaMariN.

Erik Bruun on miunkii idoli! Huipusti toteutettu kamppis, onnea!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.