Onnen avaimet

Lilou's Crush

Ette usko, kuinka minun on tehnyt mieli tästä asiasta kertoa jo pitkän aikaa, mutta en ole uskaltanut, etten vain olisi suonut pahaa karmaa haaveillemme. Mutta siinä ne nyt on, onnen avaset. Kolme paria.

Nimet papereissa, avaimet plakkarissa, vakuutus hankittu. Meillä on ikioma kesäpesä, pikkiriikkinen kesämaja keskellä kaupunkia meren rannalla. Vaikea uskoa todeksi, melkein pitää nipistää itseään. 

Hullun soma, kallion päällä kekottava minimökkimme on kooltaan vain muutaman neliön ja tällä hetkellä täysin vailla nykyajan mukavuuksia. Tai mitään muutakaan, jos tarkkoja ollaan. Tuleva talvi ei kuulkaa tunnu nyt yhtään raskaalta, kun luppoajan voi viettää pesänkohennusta suunnitellen ja ensi kesää ajatellen. Vinkkejä otetaan ilomielin vastaan kokeneilta kesämajailijoilta! 

Ensin toki pitää korkata ja päättää tämä mökkikausi, eli perästä kuuluu ihan pian! 

 

Kommentit

annaandandyathome
A&A at HoMe

Tätäkin kautta vielä onnea! Meillä on ihan sama juttu. Yllättäen meitä käveli vastaan pieni, 40-luvun mökki meren rannalta, 15 kilometriä kotoa!!!. Ei edes etsitty mökkiä, itse asiassa edellisellä viikolla olin jo heittänyt ilmaan ajatuksen, että mitä jos kerätään kamppeemme ja jäädäänkin tallinnaan? Sitten tulikin jostain yhtäkkiä mökki, joka oli rakkautta ensi silmäyksellä... Mies sanoi, että kun "tänne ei tuu vettä?" ja minä siihen, että so what? me voidaan hakea sitä kotoa vartissa... En vieläkään voi uskoa, että mulla on pala merenrantaa, ollut jo viikon?? Ihmeellistä!

Ensi kesää odotellessa! 

Hertta
Lilou's Crush

Jestas, tuo kuulostaa aivan mielettömältä! Miten mahtavaa! Meillä ei ole omaa tonttia, eikä siis olla ihan rannassa vaan kallion laella, mutta ihan lähellä rantaa sentään, sopii meille oivasti, niin ei tarvitse noita hurjapäitä ihan niin silmät selässä valvoa. Todentotta, ensi kesää odotellessa!

Tasaraita

Oi, tuollaiset haaveiden toteutumiset on kyllä niin ihania juttuja. Valtavasti onnea omasta kesämajasta! Täällä haaveillaan kans kesäkodista tai -majasta mutta ennen sitä on muita haaveita joten tuskin toteutunee vielä vuosiin. :) Sitten joskus.
Onko teidän kesämaja ihan pk-seudulla vai jossain vähän kauempana?

Hertta
Lilou's Crush

Tämä on niin keskellä Helsinkiä kuin kesämaja vain voi olla! Ihan huimaa! Viikonloppua odotetaan kuin kuuta nousevaa :)

Onnea kesämajaan! Meidän iki-ihana  alle 30 neliön kesämökki - no joskus talvimökkikin - on täysin vailla mukavuuksia mutta on silti mitä mukavin paikka, ei kylläkään meren rannalla, vaan sisävesistössä, pienessä saaressa. Mukavuuksia ei olla kaivattu, yhdessä tekeminen ja oleminen on se juttu.

Hertta
Lilou's Crush

Hih,meidän mökki on kolmannes teidän mökistä :D näiden majojen maksimikoko on 14m, ja meillä on rakennuspaikan vuoksi vielä pienempi, tosin laajennusluvat on tuohon 14 neliöön, ja taidetaan jossain vaiheessa käyttääkin. Ensimmäinen homma tosin on kaminan hankinta ja asennus. Minä olen muuten ihan sisävesityttöjä, ja siksi niin tuohon paikkaan ihastuin, että se näyttää ihan "sisävesisaaristolta". Lapsuudesssa sain viettää kesiä saarimökillä järven keskellä, uskomattoman ihanaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.