Onnentoivotukset tähtiin

Lilou's Crush

Rakas äitini olisi täyttänyt tänään 60 vuotta. Tuosta yhteiskuvastamme on tasan kymmenen vuotta aikaa. Muistan nuo juhlat kuin eilisen päivän. Siitä vajaan vuoden päästä äitiä ei enää ollut. Ikävä on edelleen aivan valtava.

Hyvää syntymäpäivää äiti, sinne tähtiin. Täällä on kaikki hyvin, niinkuin ihan varmasti sieltä näetkin. Onnellisuutta, tasapainoa ja niitä lapsenlapsia, joita aina toivoit saavasi. Sen pojan kanssa, josta niin kovasti heti tykkäsit ja josta vähän vihjasit, vaikka sellainen ei tapoihisi kuulunutkaan, että kannattais koittaa pitää kiinni.

 

Äidit, ne todella tietää.

Kommentit

-H (Ei varmistettu)

Kaunis ja liikuttava teksti

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos H. Piti kerätä pari hetkeä voimia kommentteihin vastaamiseen, kun tässä äitin äärellä alkaa niin helposti herkistelemään.

Hannele/mRS.L (Ei varmistettu) http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

<3

En löydä sanoja sanomaan, tuo yllä näkyvä kiteyttää kaiken niin paljon paremmin.

Hertta
Lilou's Crush

<3 On tämä tällaista, tämä elämä välillä. Että osa asioista on niin hyvin kuin olla ja voi, ja osa sitten niin surkeasti kuin koskaan pystyy. Onneksi on sitten kaltaisiasi kanssaihmisiä, jotka myötäelää molemmissa asioissa.

lapa111 (Ei varmistettu)

Kauniisti kirjoitettu Hertta, rutistuksia sinne ja onnea ja rauhaa tulevaan! Haluan myös välittää isot kiitokset siitä, kun ennen joulua autoit minua auttamaan omaa äitiään surevaa parasta ystävääni, sanasi olivat silloin ihan äärimmäisen tärkeitä ja oikeasti auttoivat, vaikka ne vain ruudulla ja kommenttiboksissa olivatkin.

-Laura

Hertta
Lilou's Crush

Onpa lämmittävää kuulla, että jotenkin pystyin ehkä auttamaan surullisessa tilanteessa. Ja muistan hyvin sinun viestisi tuolloin, jäit pitkäksi aikaa mieleeni. että tuollainen ystävä on kyllä toiselle suuri suuri aarre ja onni. Toivottavasti ystäväsi on päässyt surussaan hiukan eteenpäin. Ja sinä, olet kyllä mahtava.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos aina suloinen Papyli <3

Mindeka
Ma-material Girl

Kaunista ja liikuttavaa, rakkautta tulvivaa ja lämmintä tekstiä. Iso halaus täältäkin sinulle Hertta!

 

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos haleista. Tällaisina hetkinä niille on (vielä tavallistakin suurempi) tilaus <3 virtuaalisesti ja elo-elämässä <3

Irene / MP (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

&lt;3

Irene / MP (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

Eli siis suomeksi sydän.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Irene <3 tuossa sinulle yksi takaisin. Ja tässä toinen vielä <3

hanska
Heppatic

Ihana teksti, nuo elämän äkkikäännökset voivat kyllä olla kauheita. Onnea äidillesi sinne pilven päälle!

Mun suurin pelkoni on että äitini ei ehdi nähdä mun lapsia. Moni ei ymmärrä mun pelkoa, vaikka hän on saanut jo yhden (onneksi lievän) aivoinfarktin. Pitääpä vaihtaa aihetta äkkiä, ettei täällä työkoneen äärellä ala tippa kieriä silmästä. Tuli vain sellainen tunne tämän perusteella, että tiedät mitä tarkoitan.

Hertta
Lilou's Crush

Tiedän ihan tasan tarkalleen. Mulle iski tuo sama pelko äidin kuoleman jälkeen, kun ainoa elossa oleva lähi-lähisukulaiseni, tärkeä isoisäni, on jo iäkäs, ja mietimme toista lasta. Siinä jälleem yksi hyvä syy pienen pian saapua <3

 

toivon äidillesi valtavan monta hyvää vuotta ja ihania hetkiä tulevien lastenlasten kanssa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.