Osta kengät. Osta sen jälkeen erinäinen määrä fyllinkiä.

Lilou's Crush

Wilmat saapui tänään, kuten eilisessä postauksessa hämmästelin. Ja ovat aivan ihanat. Mutta en enää koskaan luota kansainvälisten kanssasisarteni ohjeisiin siitä, onko kenkä "smaller fit" vai "larger fit". Nämä eivät olleet pientä nähneetkään, vaikka niin laumassa vakuuteltiin. Että kiitti vaan, siskot.

Käsissäni oli siis pari suloisia, aivan turkasen suuria kenkiä. Koska palautus jenkkeihin ei postikulujen ja maksettujen tullimaksujen vuoksi ole järkevää, kokeilin sitä toista vaihtoehtoa. Marssin töiden jälkeen Sokoksen kenkäosastolle, ja hankin iiiison kasan kengäntäytettä.

Uskokaa tai älkää, mutta homma toimi! On toppaa ja koroketta alla, sivuissa ja kannassa. Ainakin kokonaista numeroa turhan suuret kengät tuntuvat nyt hämmästyttävästi mukavammilta kuin yhdetkään korkkarini. 

Ei ole turhia tyyppejä nuo Taccon ja Baman kaverit, ei.

Kommentit

Luru
Changes

Voi että ne on nätit! <3 Niinkuin muutes on tuo uusi bannerisikin - jättisöpö!

Kersti (Ei varmistettu)

Hehe, noista mokkaisista kantapaloista on täälläkin hyviä kokemuksia, saavat isoksi venähtäneet lempikorkkarit pysymään nätisti jalassa. :D Ja ihana banneri tosiaan!

Hertta
Lilou's Crush

Luru, eiks oo! just nyt sisäänajossa, hmm, mahtuisko vielä pieni täytteenpoikanen kärkeen ;D Ja kiitos, paluu juurille tuon fontin kera :)

 

Kersti, ne on ihan ässiä! joudun melkein aina semmoiset laittamaan kenkiin, kun on niin kapea kantapää. Kiitos, tuo banneri on minustakin aika kiva, vaikka väsäsin sen kovin nopskasti :)

Tasaraita

Ihanat kengät! Kiva että sait ne kaiken näköisillä täytteillä sopiviksi. :) Yksi mitä kannattaa kokeilla on Baman fleecepohjallinen. Täyttää paaaljon paljon enemmän kenkää kuin nuo ohuet nahkapohjalliset, on mukavan lämmin muttei hiosta, estää sukan liukumisen kengässä ees taas ja on ihanan pehmeän jalan alla. En tiedä mitkä muut liikkeet myy mutta Kenkäfriikissä ainakin pitäisi olla.

T: yksi mammalomalla oleva Kenkäfriikkiläinen

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten pieleen sinulla meni tuo koko, ts. minkä kokoinen olet ja minkä otit?

Olen iät ja ajat arponut Shopbopin sivuilla Sam Edelmanin sandaaleiden kanssa, mutta arvosteluita lukiessa tulee melko vaihtomielinen olo kun toiset sanoo että kenkä on pieni ja toiset että iso. Lisäksi ihemettelen aina kuinka erilaiset eri verkkokauppojen kokotaulukot ovat; toisessa sanotaan esim. että EU39 on US8 ja toisessa että US9 jne.

Hertta
Lilou's Crush

Tinttinen, ai eikö ne Fleecet hiosta! Sitten mun pitää kyllä hankkia semmoiset, koska nämä paksummatkaan nahkaiset ei oikein ole riittävät. Onko ne semmoiset valkoiset vai minkä väriset? Iloista mammiksen jatkoa :)

No mulla tuntuu menneen koko ihan reilusti pieleen: kokoni on 39, ja tilasin 9,5 eli taulukon mukaan 39,5 kun piti olla pientä kokoa. Oikeasti sitten olisi varmaan pitänyt ottaa 8,5.  Auttoiko yhtään? Toki eri malleissa varmaan menee vähän eri tavalla. Shopbop on kyllä mahtava, ihan supernopsa, mutta hitsi noita palautuksia :(

I May Say (Ei varmistettu)

Uuh, uuh ihkut on!

PS Mulla on sama luottamuspula kanssasisarusten neuvoihin. Kuljen liian suurissa Huntereissa kesät talvet. Talvisin mamman tekemät villasukat pienentävät menoa Kesällä limpsin, lompsin paljain varpain. :)

KT (Ei varmistettu)

Ihanan ihana banneri!

Ja mun osalta tuo otsikko voisi kuulua, että omaa oikea jalka, jossa on vaivaisenluu ja vino varvas ja osta sen jälkeen erinäinen määrä fyllinkiä. Tuskailen siis kenkäostoksilla sitä, että toinen jalka on selvästi isompi kuin toinen, enkä meinaa millään oppia sitä, että kengät pitää ostaa sen isomman jalan mukaan... Mutta en valita, onneksi on molemmat jalat, vaikkakin toinen on hieman vaivainen.

Hertta
Lilou's Crush

I may Say, heippa heippa pitkästä aikaa :) Juu, ei me herkkäuskoiset enää helppoon mennä, ei.

 

KT, kiitos, onpas kiva kuulla banskusta plussaa :) Joo, on näitä koipijuttuja joka lähtöön, mutta ihan niinkus sanoit, pääasia että on molemmat jalat jotka kuljettaa :)

Tasaraita

Ei kun ne on sellaiset ruskeat ja jotain raitaa niissä on. Susirumat mutta eihän ne sieltä onneksi näy. Itsellä ei ainakaan ole hiostaneet. Tuntui että ainakin talvisin  ilman fleecepohjallisia jalat nahkasaappaissa oli aina kylmän hikiset mutta pohjallisten kanssa ei.  

Kiitos, mammalomalla on ihana olla. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuttu kuvio, minulla on tuollainen täytearsenaali joka hemmetin kengässä, 34,5 jalka kun olen. :/ Oikein hienot kengät!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten nuo kantapäänkohdalle tulevat mokkakantapalat kiinnitetään? Onko joku liimapinta ja jos on niin jääkö siitä itse kenkä tahmeaksi jos sen ottaa pois?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.