Ostin onnenhetkiä

Lilou's Crush

Lähdin eilen hoitamaan iltapäivällä pientä asiaa ihan naapuriin. Hetken mielijohteesta, kun aurinko niin helli, askeleet veivät Mariankatua alaspäin. Suutarilta tiedustelin puolipohjien laittoa, vanhan tavaran liikkeessä kävin katsomassa, josko löytyisi sopiva pieni lipasto makuuhuoneeseen. Sisustuspuodissa hiplasin yhtä sun toista, ihastelin ja mietin vähän edessä olevaa eteisehallin kunnostusta.

Kulkiessani kotia kohden, ihastelemani kukkakaupan ovi oli kutsuvasti auki, vaikka kello oli jo ohi sulkemisajan. Kainosti kyselin, sopiiko tulla, ja sain lämpimän vastaanoton: aina passaa astua sisälle, kun ovi vain on auki.

Olen aika noviisi siinä, mitä tulee näihin hortonomin hommiin. La Reinen rouvat auttoivat ummikkoa, ja yhdessä valittiin amatöörille sopivia kukkasia ja parvekkeelle vähän syyssomistusta. Päädyin lopulta ostamaan takahuoneen "keijukamarista" kaksi viherkasvia, ja juuri kun olin maksamassa, bongasin vielä ihan poikkeuksellisen upeat, kummalliset kukkaruukut. Sen kummemmin pään ympäri miettimättä ostin nekin. Perin merkillistä, yleensä pohdin ja puntaroin niin pitkään, että harkitsemiani juttuja ei enää ole edes saatavilla.

Kotiinpäin tullessa, kukat kainalossa keikkuen, poikkesin vielä Anton&Antoniin lauantaiherkkuostoksille sekä ihan kodin lähellä sijaitsevaan kahvipuoti Cremaan pressokahviostoksille. 

Joka paikassa sain niin valtavan hyvää ja ystävällistä palvelua, että sitä ajatellessa kuljin vahingossa kotioven ohi!

Kukkaset ja herkut ilahduttivat koko perhettä. Jotenkin koti tuli yhtäkkiä paljon valmiimmaksi, kun kasvikset löysivät luonnollisen paikkansa. Taisin onnistua ostamaan onnen hetkiä, ja mikä parasta, omien kotikulmien kivijalkapuodeista.

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Olipas pehmeä postaus ♡

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.